America (153)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

LA MULTI ANI MIRELA!!! SA ai parte de tot ce e mai bun in viata!!
Cu asa mancare nici nu mai imi trebuie castel, vin direct la voi! :D

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Voi ati vazut/auzit de asta? http://www.tribbleagency.com/?p=3598

Monabella, parca tu esti in Detroit, scuze daca gresesc, e atat de rau acolo? $18.000 pt o casa? Cred ca Michigan e unul dintre cele mai afectate state de cand cu industria auto e in wc :(

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

La multi ani, Mirela! sanatate si bucurii multe!

fetele am si eu o intrebare foarte importanta. voi ati avut eruptii de herpes in timpul sarcinii? mie chiar ieri mi-a aparut unul. si e a doua oara sarcina asta. prima oara am inteles aveam imunitatea jos din cauza unei raceli puternice. acum aparent nu ar exista o astfel de cauza.

si colac peste pupaza chiar in seara asta m-a si apucat nevoia de sex si am si facut un pic, pina mi-am dat seama ca am herpes la gura.

voi stiti care sunt pericolele ptr bebelusul meu cu herpesul asta? ce se intimpla dc imi iese unul d'asta la gura iarasi la nastere? stiu bineneteles ca nu e voie pupat si atins copilul dc ai un outbreak ...
voi ati facut in setul de teste de singe si p'asta de herpes? ca mie mi-e ca dc il am p'asta oral sa nu-l am si pe cel genital. se pare ca il poti avea fara simptome ... si urmeaza sa nasc ... am citit un pic pe net si m-am ingrozit ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Liris eu stiam ca sunt doua tipuri diferite si foarte rar poti sa te contaminezi incrucisat (ca sa spun asa). Sa ma corecteze fetele, poate ele stiu mai multe.
Si eu il am pe cel oral, insa nu mi-a aparut deloc in sarcina.
Dar dc ai herpes oral e ok sa nasti vaginal si chiar sa alaptezi copilul.
Pentru linistea ta, du-te si fa niste analize (eu le-am facut la inceputul sarcinii). Aidan cand s-a nascut a avut niste problemute (febra mare, analize proaste) si una dintre primele chestii suspectate a fost infectie cu herpes pt care a primit tratament preventiv cu aciclovir (nu a fost in final nici o infectie).Desi eu le-am spus ca am analizele bune,nu au luat in considerare si i-au facut si lui analizele respective plus tratament.

Nu te panica. chiar dc este sa fie ceva, exista tratament.
Poate iti raspunde si IoanaN, ea este in domeniu si stie mai bine.

Ps: mi-a dormit copilul toata noaptea, de la 11 la 5.30

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

La multi ani Mirela!! Sanatate si bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

din suflet o primavara frumoasa va ofer!

cami-pt ciresele!
miere- pt Aidan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

cami pupam pe Sofi si Sabi...si pe voi mult...eu si baietii mei :)

La multi ani de 1 Martie

Miericic, ce vorbeste micutul tau...am muuurit nu alta. E o scumpete de baietel...tare vorbaret...cred ca v-a topit definitiv pe amandoi...eu la Matei eram lesinata....m-am mai potolit acum...probabil sunt si obosita

LIRIS, zice bine Miericica....fetelor si eu am HSV si am avut puseu pe sarcina, la Matei...si inca ce puseu...avem gura plina de blistere, am fost o buboasa si intr-o saptamana aveam nunta :( nu am avut niciodata in viata mea o manifestare virala mai agresiva ca atunci...e normal, in timpul sarcinii corpul femeii incetineste procesul de imunitate ca sa protejeze fatul...e un paradox...dar asa functioneaza...de-aia apar raceli, gripe, herpesul care isi face si el simtita prezenta... si virusul herpetic isi face simtita prezenta atuncu cand suntem obositi...avem diverse carente, deci pe o imunitate slabita. Nu-i nimic lasa-l in pace...
in general HSV - virusul herpex simplex e separat de cel genital care se transmite pe cale sexuala...STD...
chiar daca mamica e infectata cu herpes genital, inutero copilul e in siguranta si nasterea se face prin cezariana se se evite infectarea fetala...desi si la o nastere naturala, vaginala contaminarea nu se petrece atat de usor...
nu va mai speriati din orice ca nici bolile astea nu se fac atat de usor pe cat se crede...natura in maretia si perfectiunea ei, ne-a cladit cum trebuie... imunitatea e mai puternica de cat se crede... pai fara ea...am murii la prima gura de aer si de la simpla atingere a unei clante intr-o toaleta publica...

Mergi la inceput

da iri de triplu test vorbeam...

Mergi la inceput

LucasMom, sarut-mana foarte frumos cadoul...si eu ma gandeam si la o icoana...e un dar curat, frumos....potrivit ocaziei

Ioana, mamica lui Matei Nicholas (25 ianuarie 2007) si a lui Lucas Gabriel (03 ianuarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetelor,va multumesc la toate pt urari,m-ati impresionat...va doresc si eu tot binele din lume..si sa ne vedem la Castelcu toatele

O primavara frumoasa sa aveti!!

CAMI,dulci tare galuscutele tale...sa va traiasca!!!

IRINA,o frumusete de baiat ai..si ce scump e cum statea el la masaj...si se tine foarte bine,mi-a placut...cat are,abia o luna jumate,nu?!...foarte,foarte bine arata..sa va traiasca!!

Eu is rau de tot cu infectia mea urinara sau cistita,ca nici nu mai stiu ce am,ce-o fi...azi dimineata m-am trezit cu durere din nou,senzatie de urinare continuua,dar ce e mai rau e ca sangerez...maine merg la medic...dar oare cum am sa trec eu de noaptea asta...ca am niste durerei cand urinez de ma termina...stie careva sa-mi zica si mie,e ok daca iau tylenol?!...ca am vazut ca imi amelioreaza durerea macar

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput