America (153)
Raspunsuri - Pagina 4
miereamara spune:
Ioana testul de care spui tu este triple test.
La 12 saptamani cand se verifica si nuchal translucency si nasal bone, se face testul de sange in care se masoara 2 hormoni: hCG and PAPP-A.Testul asta se numeste first trimester screening si este mai exact decat triple test (cu cateva procente mai accurate). In unele centre medicale se prefera testul acesta pt ca se poate face mai devreme, si este singurul interval de timp cand se poate masura nuchal translucency.
Uite aici mai multe infos:
http://www.americanpregnancy.org/prenataltesting/firstscreen.html
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
CamiM spune:
Mirela la multi ani!! sa fii fericita alaturi de cei dragi!!
- super arata pregatirile.. meiii, nu iti face prea tare de cap ca te luam noi la bani marunti luni pe Spark!!
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
CamiM spune:
si fiindca azi e 1 Martie primiti in dar de la noi un martisor:
http://picasaweb.google.com/mamide2cirese/Martie2009?authkey=Gv1sRgCJzI9auq0-eG8gE#5308078147497676658
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
miereamara spune:
Cami sunt superbe ciresele tale!
Avem si noi o surpriza:
www.flickr.com/photos/14984866@N07/3317697377/" target="_blank">
Aidan enjoying a massage
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
LucasMom spune:
Miere e un scump Aidan cum isi ridica deja capul si gangureste :)
Ioana, noi le-am luat nasilor o icoana (cam 35x25 cm) bizantina(greceasca) de argint, originala, cu Sfantul Ioan Botezatorul, care am citit ca e "protectorul" celor ce boteaza. Ei nu sunt foarte religiosi si nici noi, insa le-a facut mare placere.
Mirela, la multi ani fericiti!
Alina
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pumba neata! ramona- auzi ce zice adriana? se slabeste rapid cu metoda astaparca m-as baga si eu.da ,nu stiu daca vrea sotu' |
Al meu zice ca "we're done" la capitolul copii. Adevarul e ca sint cam batrina pentru asa ceva. Asteptam nepotii!
Ramona J spune:
Citat: |
Te pomeni ca sectantii ceia de-si iau cate un ranch incepura ca noi. |
LOL, de cind n-am mai ris asa!
AB, eu sint mult mai "mellow" de la o vreme incoace, gasesc ca eram mult mai radicala in tinerete. Noroc ca nu era DC-ul pe vremea aia.
Ramona J spune:
Cami, ciresele tale au acelasi tata?
Miere, m-am topit la ginguritul lui Aidan!
Cred ca tre' sa caut castel mai mare. Everybody is welcome, dar bucataresele au prioritate. Shh, sa nu ma spuneti pe Spark!
AB spune:
La Multi Ani frumosi si veseli si sanatosi Mirela!
Cand ma uit la bucatele tale... zic si io ca Ramona la castel dam prioritate bucatareselor... chit ca io raman pe afara :))
Un pupic pentru Sofia si Sabina... doi ghiocei, care cirese mey mai asteptati sa apara florile
Si cum bucatele-s facute, ghioceii adusi il ascultam pe Aidan (io de unde pot??? )si gata primavara Sa fiti iubite dragelor.