America (153)
Raspunsuri - Pagina 13
Andrada spune:
La noi astea merg la raceala.
Olinth din Romania e super cind se dezvolta raceala full-fledged parca o ia cu mine, iar am uitat sa ii cer mamei.
Apoi daca e numai in git Strepsils e minunat ca nu se mai duce in git.
Cind e tuse pentru adulti din Romania e Bromhexinul care e minunat cu echivalentul lui aici ptr copii Ambroxol pe reteta.
Ceaiul de tuse il fac cind nu ma duc la doctor ptr Ambroxol si pun nu numai foite ci si ceapa.
In ultimul timp fac supa de ceapa, la o ulcica pun vreo 7 cepe.
Oana la tine poate fi vreo alergie ceva ca prea e de mult timp, da fuga la doctor. Sau poti incerca intr-o seara Benadryl, daca trece e alergie,
A
ancadm spune:
'neatza! Eu tot pe baricade! Suntem nedormiti amandoi de doua nopti. Fetele sunt la fel...Scade febra pana la 100F si apoi urca inapoi la 104F. Andreea reactioneaza binisor si la tylenol si la motrin, dar cu Monica e o istorie...Azi noapte ii scazuse febra, dar s-a "trezit" si a plecat in patru labe din pat si tot bodaganea diverse. Era foarte confuza si nu ne raspundea. Sotul s-a speriat ca a luat-o in brate si vorbea cu ea, iar ea se uita in alta parte si ii pipaia fatza, ca si cum nu il vedea! Ne-am speriat foarte rau, dar apoi am reusit sa o trezim si a fost ok.
Ioana multumesc tare mult pentru sfaturi . Si o pentru toate fetele care se gindesc la noi!
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
Ramona J spune:
Am si eu Olynth, e bun. Ambroxol nu mai am, il foloseam si noi. Mi s-a cam terminat stocul din Romania.
Eu cu supa de ceapa n-am succes pe aici, dar fac supa de pui si pun ceapa cu tot cu foite.
Din Romania mai folosesc si Colargol, dar cu Ana e extrem de greu sa i-l dau.
Ramona J spune:
Anca, eu le scad febra la copii punindu-i in baie. Apa sa fie calda, dar mai rece putin decit la o baie obisnuita. Facem chestia asta mai ales cind apare febra in toiul noptii si cind nu ai timp sa astepti sa-si faca medicamentele efectul.
Mai incearca Fever-All e sub forma de supozitor si actioneaza mai rapid.
Sanatate multa si mergeti la medic daca dupa 2-3 zile tot nu cedeaza febra.
miereamara spune:
Eu am ramas socata cat de scumpe sunt medicamentele aici. Pana acum nu am avut nevoie, dar de cand cu nasterea mi-au dat prescription pt una alta, iar acum pt anticonceptionale. Care ma costa vreo 25 de dolari numai copayment-ul.
Pretul intreg este de vreo 70 de dolari, in conditiile in care in Ro aceleasi AC nu depasesc pretul de 15 dolari!!!! Nu sunt fabricate de aceasi companie farmaceutica, cum e posibil sa coste atat de mult aici?
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
blackpanterro spune:
Anca, sanatate si voua!
Da Ramona, la noi a fost nasol pt ca tusea fara sa respire pana il apuca voma.Tare nasoala treaba, mi tare urat de tusea asta.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
ancadm spune:
Ramona am incercat si baia si supzitoare. Supozitoarele chiar ca nu au avut nici un efect. Nu a scazut deloc febra. Multa sanatete si Anutzei tale! E mai bine?
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
Ramona J spune:
Multumesc Anca, e mai bine. Dupa ce ati scris pe aici tu si Panteruta, mi-e si jena sa ma mai vait. Dar eu sint panicoasa rau cind e vorba de sanatatea copiilor.
Acum e doar "stuffy". E ciudat ca initial ii curgea nasul, acum a trecut in faza asta. I-am dat o doza fresh de Mucinex, sa vedem cum o mai fi. Deocamdata e pusa pe sotii, deci cred ca se simte OK.
ca_eric spune:
fetele...salutari si de la noi
a trecut ceva vreme de cand nu am ami intrat..e mai greu si servici si bb..
vreau sa va pun o intrebare.
am o prietena ce e interesata de o casatorie de convenienta in wisconsin sau michigan. fetele din sattele respective stiti ceva ...e cineva ce ma poate indruma sau ajuta cu vreun sfat pt prietena mea...
nu aruncati cu rosii...va rog..doar am promis fetei ca o sa intreb..
merci
va pupam
mai intru eu..
Andrada spune:
Sanatate la cupii mei, stiu prin ce treceti, si cu Marcu am trecut prin episoade d-astea de nu mai aveam vlaga in mine de spaima,
A