America (153)
Raspunsuri - Pagina 12
AB spune:
Ioana wow..
Foarte frumoase.
Mey ma rusinez fata de acelea dar cum promisei scosei nasul din casa inaintea tuturor si rectific a nins si tot n inge acus suntem inzapeziti... si noi am lasat masinile afara ca refacem garajul... deh credeam ca-i primavara 
blackpanterro spune:
Noi numai ce am scapat de 4 zile de tuse seaca. I-am dat ca de obicei Pediacare pt ca tusea atat de puternic ca vomita. Dupa o zi de Pediacare a inceput sa fie productiva tusea si de atunci sufla tone de muci. Inca mai are muci dar nu tuse.Seara i-am dat jumatate de doza de Nyquil Cold and Cough pt ca a tusit atat de tare ca a vomitat in tot patul. Dupa ce i l-am dat a adormit imediat fara tuse.Se intelege ceva din ce indrug io aci?
Tusea asta pacatoasa tot revine mereu, el scapa de ea si apoi ia de la gradi si tot asa.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
Oana_B spune:
Nici mie nu-mi mai trece tusea, ramasita de la raceala pe care am avut-o acu' o luna, sota-miu zice musai sa ma duc la dr, zice ca si el la fel tusea si la poza i-au gasit pete pe plamani.
Nu tusesc continuu doar noaptea din cand in cand. 'Nervant.
Incerc si eu chestia aia de ceapa, cum se face?
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!
miereamara spune:
ABurel ai niste copii superbi! Eu de abia acum am reusit sa va vad pozele, intotdeauna scoteai link-ul inainte sa le vad pe toate:)
Ioana, frumos arata straduta ninsa si Mati pare atat de bucuros!
Si la noi e friggggg, -2 grade celsius. Da Doamne sa ninga, da Doamne sa ninga
, slabe sperante, ultima oara a nins acum 40 de ani.
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor!
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
blackpanterro spune:
Am uitat sa spun ca am fost si la doctor de 4 ori cu tusea si el sustine ca nu are nimic, mereu ni s-a prescris Robitussin care nu e bun de nimic(pt noi).
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
IoanaN spune:
cami, a fost superb la Niagara...
Minunile mele 1
Minunile mele
Amestecate
Alte poze
Craciun 2008
IoanaN spune:
...Ramo, nu am stat mult..am iesit si eu cum stau in casa imbracata, am pus doar o sapca (turna cu fulgi)...exact cand a inceput sa ninga cu Mati se bucure...apoi seara am iesit iar cu el si m-am imbracat mai gros...io sunt din categria fara tzoale..nu ma trage curentul si nu racesc niciodata ![]()
Minunile mele 1
Minunile mele
Amestecate
Alte poze
Craciun 2008
philip spune:
imi pare rau, dar eu de poze cu zapada nu ma bucur :) imi ajunge ce-am avut iarna asta. in sfarsit miroase a primavara si la noi, we asta am facut curat in garaj, dat cu grebla prin curte, si am pregatit patut si scaun de masina pt micut. devreme, stiu, dar m-am gandit ca sa fac si eu cat inca mai pot si nu e prea cald afara. aici din iarna dam in vara asa ca nu stii cand avem 90F.
am vazut gramada de copii frumosi, ciresele lui cami, o poza cu bebe aidan insa nu pot vedea video, deci fara sunet si fara miscare, copilasii frumosi ai lui ab, ioanei, mihutzei si tot asa, sper sa nu fi ratat pe nimeni.
ioana, am vazut ca i-ai recomandat deliei ibuprofen, eu stiam ca nu-i recomandat in sarcina?
liris si mirela, la multi ani fericiti si, mai ales, sanatosi.
la multi ani tuturor copilasilor si parintilor bolnavi, printre care si eu, cred ca am a cincea raceala in sarcina asta.
eu primele 14 saptamani n-am putut manca mai nimic si am scazut vreo 2 kg in greutate de se uita urat nurseul la mine, parca m-as fi infometat. eu nu pot voma asa ca nu mancam. dimineata eram mai ok asa ca mancam cat eram la serviciu iar cand ajungeam acasa incercam salate sau chestii usoare sau nimic. trece ea si perioada asta.
o primavara superba!
ps vreau si eu la castel.
philip
26weeksbabyboy
mommyandreea
Ramona J spune:
Ioana, nici eu nu ma mai prea imbolnaveam. Dar de cind au scos copiii nasul in lume si aduc tot felul de boli pe acasa, am cam inceput sa le iau si eu.
Pantera, bine ca scaparati de tuse. Pediacare nu cred ca i-am dat vreodata. Acum sa vad cum o fi cu Mucinex. Bat in lemn, dar de vreo ora n-a mai tusit deloc. Wow, pai Aidan a fost si mai rau saracutul. Ana a inceput sa tuseasca in timpul somnului de prinz si atit a chinuit-o ca s-a trezit. A continuat tot asa si de spaima i-am dat Tylenol Cough & Cold. La citeva ore am trecut pe Mucinex, dar seara i-am dat tot antitusiv, mai am prescription Atuss de la cealalta raceala. La vreo doua ore a inceput din nou sa tuseasca si atunci m-am speriat, ca nu mai aveam ce sa-i dau. M-am gindit ca n-o fi baut destul lichid cind i-am dat Atuss, asa ca i-am mai dat niste apa, o lingurita cu miere (noroc ca pe asta o vrea) si am pus humidifier cu abur. Vad ca a ajutat combinatia asta, pina la 5 dimineata n-a mai tusit deloc. Apoi a inceput cind si cind si dupa ce s-a trezit a continuat sa tuseasca, dar nu asa mult ca ieri. Am reluat Mucinex, sa vad cum o fi mai incolo. Mi-e si teama sa o culc la prinz, de fiecare data incepe mai rau cind e culcata. I-am pus o perna in plus, dar nu pare sa ajute. Sorry de toata polologhia asta.
Oana, daca tusesti de o luna zic si eu ca e cazul sa mergi la medic.
AB, faine pozele. Imi place ca ai curte mare. Am vazut citeva poze noi cu voi, ai copii tare faini si iti seamana mult. Cred ca sint fericiti sa aiba asa mamica jucausa.![]()
Ramona J spune:
Sanatate gravidutelor! Andreea, a cincea raceala? Ai grija de tine!
Ma apuca nostalgiile, noi am mutat-o pe Anuta in pat mare acum o saptamina. De acum nu mai avem nevoie de patut.