Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 20
icmanu spune:
Neata fetele,
Se pare ca am racit tare de tot
. Inca nu am reusit sa ajung la doctor (munca asta
). Am luat oscilo, dar se pare ca nu are nici un efect, si pentru gat Hexoraletten. Voi ce ati mai luat? Cum ati reusit sa scapati de raceala???
21+
http://bd.lilypie.com/E9zmp2.png
andreea_1979 spune:
Buna fetele ! Ce mai faceti? mai e careva din voi racita ! Eu nu am putut dormi toata noaptea de tuse
! Am luat Stodal , dar altceva nu mai stiu ce pot lua ! Nasul curge intr-o veselie , e super nasol , speram sa ne treaca mai repede ca ne zguduim rau de la tuse ! 
19+
Moniland spune:
icmanu, eu m-am tratat doar cu lamaie si miere. Sanatate multa!!!
micaalsa, super ca l-ai vazut si ti se pare si tie ok. M-am uitat acum la cel Graco si mi-a sarit in evidenta ca pretul e dublu si greutatea cam tot pe acolo. Acum ca are ceva in plus fata de Chicco si sa merite aceasta diferenta, foarte bine.
Eu oricum ma opresc la chicco ca e singura firma care are clame de prins doua carucioare sa se faca unul de gemeni.
19

Giova spune:
Neatza!!!
Sanatate bolnavioarelor!!! aveti grija de voi...ceaiuri cu multa lamaie.
Adriana ia cate un no-spa, sau asteapta sa vezi ce zice dr. nasol ca ai deja aceste dureri.
Micaalsa sper ca esti ok, asteptam detalii cand poti. Si mie mi-a placut Graco 4 tour de luxe, visam la el cand eram gravi cu Marco. acum tot la Buzz de la Quinny visez.
Noi mergem la ora 12 la eco morfofetala. revin cu vesti...acum musai sa ma pregatesc de intalnirea cu Edy.
Este o zi frumoasa de primavara....imi vine sa ma plimb de nebuna pe-afara
.
_
Gio
19+ si Marco(06.01.2006)
poze
adrianafedorca spune:
Moni il stiu a avut o prietena , e foarte misto e usor de manevrat
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
22+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
coccorina spune:
Buna mamicilor si bbicilor,
eu nu am mai reusit sa tin pasul cu voi pentru ca de duminica...suntem coapte

. Doctorul ne-a dat voie sa luam doar paracetamol numai daca fac febra, atat. In rest, am baut muuuult ceai cu multaaaa miere si lamaie (de mi s-au strepezit dintii), am stat in pat vreo doua zile si inca si acum sunt asa congestionata la cap de nu mai stiu ce sa fac. Nu tusesc si slava domnului ca nu am facut temperatura ca dr nostru a spus ca cel mai grav asta ar fi: NU CUMVA SA FACI TEMPERATURA!!!, adica sa o tin sub control. Eu inainte de sarcina daca raceam beam mult ceai la fel si cu modafen seara la culcare, transpiram o noapte de numa numa si a doua zi eram ca noua, dar acum nu avem voie, eh, no, ce sa-i faci, BB e acum pe primul plan.
Nu am reusit sa citesc tot ce s-a mai scris, dar poate recuperez azi maine, oricum sunteti superrr rapide. Va pup

pe toate si aveti grija de voi.
Chiar aproape ca uitam, 

LA MULTI ANI DE MARTISOR!!!
viitoare mamica fericita!!!
17+
Zambeste, viata e frumoasa!!!
Giova spune:
Moni e super caruciorul de la Chicco. si eu am avut cam la fel cu marco. rotile sunt ok, e comod si usor de manevrat. are si o husa de picioare cum zicea Micaalsa, iarna e super cu ea.
Andreea mai poti lua osccillo (la mine nu s-a vazut efectul) si paracetamol simplu. eu am luat cand aveam febra si scadea rapid. Pana la 3 pastile/zi poti lua.
_
Gio
19+ si Marco(06.01.2006)
poze
alfa_anca spune:
Neata si de la mine burtici!
Vad ca multe lume e racita si imi pare rau sa aud asta. La mine acasa acuma toata lumea e racita, mama-soacra, fata, tata-socru si acum si sotul. Sper din suflet sa nu ma molipsesc si eu, chiar acuma ma pregatesc sa iau preventiv un oscilo.
Eu am inceput de luni sa merg la gimnastica medicala si ieri am fost la bazin. A fost super dar dupa ce am ajuns acasa m-a luat un sooooooooomn ( nu dormisem prea mult in ultimele 2 nopti) de nu puteam sa imi tin ochii deschisi si trebuia sa stau si cu fata. In final pe la 7:30 am cedat si am lasat-o cu mama-soacra iar eu am adormit blana, ma luase si inima de atata somn.....
micaalsa eu am Graco quatro tour de lux, mie imi place f mult, e rezistent, dar ai grija ca e f greu, cred ca are cam 10-12kg si ocupa si f mult spatiu in masina spre ex, chiar dc e strans.
sanziana (sper sa nu fi incurcat persoanele) si eu am probleme cu varsta sarcinii. Dupa UM as avea acuma 24+ saptamani, dar eu aveam ciclu neregulat, mai ales ca a fost si primul ciclu dupa exluton (luat numai 2 luni) dupa ce am terminat cu alaptatul. Dar, la toate ecografiile pana la 14 sapt bebe iesea cu 2 sapt mai mic decat varsta dupa UM. Dupa 14 sapt a inceput sa se micsoreze distanta, ba la ultima eco a iesit mai mic doar cu 3 zile, deci a recuperat baiatul vreo 10 zile. Dar totusi varsta reala este cea data de prima ecografie, hai sa zicem primele 2, pana in 8-10 saptamani.
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
22+