Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 19
adrianafedorca spune:
referitor la kg ...eu am luat 8-9 kg in 22 de saptamani...e foarte mult...mai ales ca de acum incep sa se adune la greu...asta e sper sa le dau repede jos dupa ce nasc
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
22+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Moniland spune:
Adriana, te urmaresc indeaproape cu starile pe care le ai. Nu de alta dar avand o sarcina mai mare cu ~ 2 sapt decat a mea, parca cum esti tu asa voi fi si eu. Ciudat. Cand ti-am vazut burtica de 19 sapt si m-am mirat ce mare e, sa stii ca asa am ajuns si eu.
Fetelor sa stiti ca din sapt 18 explodeaza burta. Nu degeaba scriu cartile ca de atunci in fiecare sapt copilasul creste 2cm. Se vede pe dimensiunea burtii.
Elena, of, imi pare rau de starile nasoale care le ai. Sper ca dr. sa gaseasca explicatia la ele. Bafta azi la dr.! Si sa te intorci cu vesti bune si poze cu bebelusii.
18+

Moniland spune:
Am schimbat si eu semnatura
.
Deci Adriana, sarcina ta e mai mare cu fix 3 sapt decat a mea Dar tot te "urmaresc" ![]()
19

adrianafedorca spune:
Moni stai sa vezi la 22 de saptamani ce burtoi am
...poate reusesc sa pun diseara o poza
cel mai tare ma enerveaza ca se intareste mai tot timpul...ufff abia astept prenatalul
_
22+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
Moniland spune:
Ma tenteaza caruciorul acesta. Parca si una dintre voi a pus ochii tot pe el. L-ati vazut, l-ati incercat, l-ati luat? ![]()
19

adrianafedorca spune:
moni cum se numeste caruciorul sa-l cautam noi ca nu apare linkul
_
22+
it's a girl !!!
Moniland spune:
Am corectat dar am pus o pauza intre bebelusul si tau.
E vb de cel de la Chicco CARUCIOR CT 0.2 DUO.
19

micaalsa spune:
Moni, am vazut caruciorul acesta Chicco ieri in Cora, mi-a placut fff tare. Avea si o husa de picioare, nu stiu asta daca are ca n-o vad ... dar imbraca partea din fata de zici ca era landou. Oricum, e super fain, e foarte potrivit de la nastere.
Mie mai imi place Graco quatro tour de lux tsb Gwen.
Acum cochetez intre astea doua.
Eu am umblat ieri pe la n-spe mii de doctori, sunt terminata ... Nu vreau acum sa vorbesc despre asta ca nici putere n-am, dar poate revin eu zilele astea ...
Va pup si sanatate multa voua si bebeilor
Concurs cu premii super tari!!! http://litoral-bulgaria.travelplanner.ro/CASTIGA-o-VACANTA-de-PASTE-la-HOTEL-ATLAS-Nisipurile-de-Aur-ALL-INCLUSIVE?user=1907
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
19+ cu 
BB-lina noastra