Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 17
Galarina spune:
alinutza78, felicitari! sa ai un bebe sanatos si vesel! ca mami vad ca e foarte veselutza! felicitari inca o data pentru vestea buna!
Alina spune:
Ziua-buna,dragi mamici de zmeurici!
Urez bun-venit noilor mamici!
Felicitari Nix pt aflarea culorii caruciorului!
alfa-anca si elenade ,si pe mine ma dor ligamentele si soldurile,atit de tare ca mi se lasa pina in glezne.Azi am sunat la cabinet si am spus de dureri si imi va scrie reteta pt o centura de gravida,cica e super,ajuta mult pt ca sustine burta,e practica,se face pe comanda pt ca trebuie masura exacta peste solduri.
Am cautat pe net si arata cam asa:
http://www.lotties-ulm.de/schwangerschaft/schwangerschaftsguertel/index.php
Sanziana si ionik76 ,de ce nu va plateste casa imunoglobulina asta?Imi dau seama ca e scumpa,greu de procurat si de transportat.
Giova,si eu am avut aceeasi pompa manuala tubulara de la Nuk,m-am descurcat mai bine cu ea decit cea cu electrica,inchiriata de la farmacie(Medela).Acum o mai am pe cea Nuk si mai vad,poate nu-mi mai trebuie alta sau daca da,cumpar atunci.
Motana,multu'mult pt linkuri,mai uit acum dar mingea inca nu-i umflata,zilele aastea mi-o face sotu'.mQQm ,da si eu stiam ca nu-i bine pe spate nici macar sa dormi in sarcina,exercitii nici atit.In fine,o sa ma "prostesc"si eu putin pe minge,tare'S intepenita dar o sa cer cursuri de gimnastica pt gravide si niste sedinte de masaj.
romanitzA ,nici noi nu am renuntat la haine groase,azi au fost 5 grade insa sunt sperante ca in curind sa se mai incalzeasca,mai o sapt-10 zile de frig.Of,abia astept varaaaa!
Eu simt miscarile...asa parca,imi umbla cineva pe sub burta,e fain dar inca nu poa'simta externii(sotul si fetita),ei mai au de asteptat
.
Am vazut ca azi avem o sarbatorita,
La multi ani,Ana Maria!
Mai vin io...
_
Alina,mami de printesa si baby 
sanziana spune:
Nu, imunoglobulina nu este gratuita, nu o deconteaza casa si nu intereseaza pe nimeni asa ceva. Este mult mai important sa se aloce sute de mii de euro sa convingi po****tia sa se lase de fumat (in conditiile in care este alegerea fiecaruia sa fumeze sau nu) decat sa se testeze acesta impotriva hepatitelor (dupa cum stiti aceste analize se platesc) sau sa se aduca aceste imunoglobuline pentru protejarea unor bebelusi (in conditiile in care nu a fost alegera mamicile sa se imbolnaveasca de hepatita b).
Ma scuzati, dar m-am ambalat!
Aceste imunoglobuline nu le aduce nici un importator, nici macar la comanda, pentru ca au regim de vaccin si tb pastrate la o anumita temperatura, nu le gasesti in farmacii, nu le aduce Crucea Rosie, fiecare se descurca cum poate.
Sper ca nu am suparat pe nimeni.
Sanziana si
Codrin Marius (15.08.2006)
siacob spune:
salutare,
Bun venit noilor mamici!!! Sarcina usoara si bebiti sanatosi!
Eu sunt dupa a 2 zi de munca dupa o perioada de concediu de aproape 2 luni. De la birou nu prea am timp sa intru sa mai scriu asa ca recuperez seara, cand ajung acasa
, desi trebuie sa recunosc ieri ma simteam atat de obosita incat nu mai suportam sa stau la calculator.
Va pup,
Stef
CriPOD spune:
Sanziana,
, ai tot dreptul sa fii revoltata! E inadmisibil asa ceva! Analiza ar trebui sa fie gratuita si inclusa in testele standard care se fac in sarcina, iar protejarea bebeului nu e numai in beneficiul lui personal ci si al viitorelor generatii, chiar daca asta suna populist. Mie imi vine greu sa cred... ca la capitolul asta Ro nu-i in europa.![]()
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Dienuta79 spune:
Buna seara la zmeurici
Nu am mai intrat de sambata pe forum si am avut ceva de recuperat din urma si pentru ca am intrat prima oara luna aceasta va urez si eu o primavara frumoasa si plina de bucurii

Vreau sa urez bun venit noilor mamicutze 
Felicitari Alinutza 78 pentru baietel 
Noi suntem bine,maine avem intalnire cu moasa si vineri sunt programata sa-mi fac analizele la sange,sa vedem cum mai stau cu hormonii tiroidieni,pe 16 am si programare la endocrinolog .
Dienuta
22+ 
doinique spune:
buna seara si de la noi. eu n-am mai rezistat si m-am tuns si aranjat etc am folosit un nuantator ca sa nu bag vopsea, cred ca o sapt e bine.
Alinutza 78 felicitari pentru baietel, stiu cum te simti, noua cand ne-a zis prima data ce e eram atat de fericita ca imi venea sa strig pe strada. felicitari inca o data.
Nix - la fel- felicitari pt caruciorul albastru.
sanziana nu stiu dc te ajuta prea mult eu am UM 11.11 si azi am intrat oficial in 16 sapt. deci dc e pe aproape inseamna ca ai 16 si probabil bb-le e un pic mai mare. vezi ca eco ai doua date un AUM si un AOA parca. intre astea doua e de fapt varsta.
va pup, ma duc sa recuperez ce ati scris si poate mai vb.
blanca azi nu te-am vazut, vally? fetelor intrati si ziceti ca sunteti bine. si clar imi mai scapa cineva in afara de muffi ca e invoita.
ana-maria la multi ani, sa ai o sarcina usoara in continuare, bb sanatos si sa va bucurati impreuna.
micaalsa? esti bine? intrati si semnati condica.
va pup, doinique mami de bb rares

15 +
vally spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vally heiii burtici! doinique aparusi si io nu am mai intrat de ceva timp,dar va citesc zilnic ...este o perioada mai naspa si stresanta la munca de criza......concedieri, scaderi de salarii..ooofff groaznic ![]() Elenada am vazut si eu filmuletul ! multumim pt tot! ![]() nix multumim pt info despre bonding ![]() ![]() monilanddragut tare filmuletul! ![]() ![]() cred ca am ramas vreo ora pe youtube sa vad filmulete cu bebei si m-am destins nu gluma; filmuletul acesta il stiu de ceva vreme dar imi place la nebunie de fiecare data cand il revad,intotdeauna ma uit la el de cateva ori http://www.youtube.com/watch?v=Sb0hpsbRpEQ&feature=related bun venit noilor gravidute!!! ![]() ![]() am fost si eu la targ;nu mi s-a parut extraordinar..a fost foarte obositor din cauza aglomeratiei ![]() de Martisor !!!!!!![]() ![]() "pe burtici"vally 16+ ![]() |
doinique multam'
suntem bine!
am fost la medicul de familie ca sa-mi iau adevrinta pt servici ca's graviduta;mi-a dat si o trimitere pt eco la tiroida(doar pt verificare derutina)
maine ma duc si eu la cosmetica

luna asta mi-am propus si eu sa ma vopsesc...ca de'

eu pana acum am luat 4.5 kg;inca nu am simtit-o pe bebelina;
mijlocul ma doare zilnic si burtica jos...doar creste

nasul il simt infundat tot timpul si cand il suflu curge si sange

alinutza felicitari pe putzlica!!!!!!!!!!!!

ooofff....inca nu m-am hotarat care patut e mai bun: de lemn sau din plasa???? voi cum v-ati hotarat?
ati mai pus poze noi cu burticile pe contul comun????

"pe burtici"vally
16+
Cornelia spune:
Buna seara!
F. pe scurt, ca nu a adormit Stefan (e de mai mult de o ora in pat
) si ma striga. Am fost la eco morfofetala de trim. II si totul este ok cu bb. Are tot ce trebuie, totul functioneaza normal
. Ecografic are 22 sapt. si 2 zile si o greutate de 511 g. A facut niste mutrite strambacoase initial (parca nu prea ii placea ca e deranjat), apoi a inceput sa se joace cu mainile si picioarele. Era o aglomeratie la capul lui
. In final a stat frumos la masurat
.
Am pus aici o poza in care e incruntat: http://picasaweb.google.ro/cornelianis/2009Martie#5309049941082838258
Va pup!
Cornelia