Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (280)
Raspunsuri - Pagina 7
diwana spune:
Roxana, nici despre Rares nu cred ca pot sa spun ca vocalizeaza intotdeauna cand ii vorbesc sau ca-mi raspunde prin gesturi la intrebari. Iar cuvinte ca sa denumeasca persoane, nu zice decat mami si tati. Nu zice "vaca", zice "mu", si nu intotdeauna. Nu zice "avion", zice "vvvvvvvvvv" si arata cu degetul in sus. Nu scapa niciun avion din spatiul aerian din Cluj, le aude inainte de a le auzi noi. Nu zice "catel", zice numai "amama'. Si nu face asa de fiecare data, si nici nu raspunde mereu daca il intreb cum face cainele/cioara/lupul. Uneori, parca nici nu ma aude, daramite sa-mi si raspunda. Se intampla de destule ori sa-i pun o intrebare la care stiu ca stie raspunsul si sa ma ignore pur si simplu.
Cu testul asta, nu cred ca l-ai luat nici tu in serios, mai toate cred ca l-am facut mai mult din curiozitate, nu pt. afirmarea sau infirmarea capacitatilor copiilor nostri. Insa lui Bubu, in afara de limbaj, i-au iesit bine restul. Acuma nu cred ca foarte multi copii la 1 an jumate sau chiar mai mici unii, spun "mai mult", gata, nu mai e", denumesc 12 obiecte, raspund afirmativ/negativ la intrebari, etc. Rares sigur nu raspunde da/nu la intrebari. Daca ii "da" cel mult trage un marait si/sau intinde mana, sau scoate un fel de "hmm'. La "nu" cred ca nu considera ca merita sa-mi dea vreun raspuns, ma ignora, asa ca e logic sa ma prind ca nu vrea ![]()
Bikmaria, nu ti-am zis ca m-am amuzat de intalnirea dezastruoasa (din punctul lui fiu-tu de vedere
), dar m-a si luat cu ameteli la gandul ca tot asta ma asteapta si pe mine. Oare o sa fiu in stare sa-l compatimesc, sa-l inteleg, sa-l sfatuiesc cand o sa aiba nevoie si sa nu rad de amorurile lui, pe care el o sa le creada vesnice in acel moment?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Mariana, sper sa-si mai fi revenit Eliza 
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Inainte de a pleca la culcare, sa fac o urare celei care deschide usa primaverii ![]()
La multi ani Tomasa. Iti doresc sa ai parte numai de zile senine alaturi de cei dragi tie! 

Ma retrag. Inchid eu usa iernii
Noapte buna.
filmulete Rares
Piticul se face mare
luy spune:
Hai, mai diwana, ca esti tare haioasa cu usile tale ![]()
Ai grija sa inchizi bine usa aia, da ? Ca de-acum vrem sa fie numai soare si vreme frumoasa ! 
A venit Primavaraaaaaaa ! 
Sa va fie sufletul plin de bucurie ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
La multi ani, Tomasa ! 
Multa fericire alaturi de familia ta minunata, sa ai o aniversare minunata si sa te simti in fiecare zi speciala, asa cum si esti de fapt ! 
Ne e dor de tine ! 

Primeste de la noi si www.flickr.com/photos/septoct2007/3317025117/" target="_blank">un mic cadou ( imi pare rau ca nu am gasit poze recente )
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Multa, multa sanatate tuturor puiutilor bolnaviori ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Celia spune:
O primavara frumoasa cu implinirile pe care vi le doriti!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:

La multi ani , Tomasa!
Multa sanatate , bucurii, implinirea tuturor dorintelor alaturi de cei dragi.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
Sanatate multa bolnaviorilor , sa le treaca cat mai repede.
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
betty78 spune:
Tomasa
La Multi Ani, Tomasa!
Multa sanatate, bucurii, cat mai multe realizari si implinirea tuturor dorintelor alaturi de familia ta.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario