Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (280)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Sabina - sarutmana .
Tuseste rau, uneori se ineaca de la atata tuse. Nu stie sa bea din cana cu pai .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Citat:
citat din mesajul lui diwana

cantaretul mecanic

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

suuuper.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Sabina - sarutmana .
Tuseste rau, uneori se ineaca de la atata tuse. Nu stie sa bea din cana cu pai .

22+

Mariana poate ar fi bine sa o vada un medic.
Sanatate multa.

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Citat:
citat din mesajul lui afibebe

Citat:
citat din mesajul lui diwana

cantaretul mecanic

filmulete Rares

Piticul se face mare

suuuper.

cristi

asa creste Cristi

Multumim

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mariana, atunci da-i cu seringa si lingurita, neaparat.
si da, mergeti la spital, eu as merge in locul tau. Eu nu ma duc la spital pt ca am cel mai bun doctor la 10 minute de mers pe jos si ne vine acasa, dar daca nu as avea, fii sigura ca m-as duce.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Buna ziua dragele mele!!! Va zic de pe acum La multi ani de 1 martie si sper sa aveti toate primavara in suflete!Mie vremea asta frumoasa imi da un suflu asa de vesel si un chef de duca....Dar, desi trebuia sa fim la niste prieteni acum, il asteptam pe Vladut sa se trezeasca si vad ca nu are nici un gind. Cred ca ajungem si noi la spartul tirgului.
Despre noi ce sa mai zicem, l-am operat pe Vlad de hidrocel acum 2 saptamini, acume totul bine, dar am trecut prin asa niste emotii... el nu a avut nici o treaba, dar pe mine m-a cam terminat psihic. Cel mai frica imi era de anestezie, dar cu ajutorul lui DD am scapat si de stresul asta. El e bine, alearga, cinta ,danseaza si e o veselie de copil.Nu stiu daca face tot ce ar trebui la virsta lui, dar nu ma intereseaza aspectul asta.La capitolul vorba stam mai prost, dar are timp.E asa de incintat cind mai invata cite un cuvint nou ca toata ziu a numai aia zice. spre ex ultima achizitie este cotcodac, dar la el este coco si de dimineata pina seara ne-a tinut numai asa.
Sper ca si voi sinteti ok, am mai citit, dar cam pe diagonala. Pup copilasii bolnaviori si speram ca soarele care se anunta zilele astea sa ii faca repede bine. Va pup si sper sa mai pot intra (nu de alta, dar ne batem pe mouse si tastatura si de obicei, el iese invingator).
Pupici si fiti vesele si frumoase pt copilasii vostri!
La multi ani!

anca si Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Esec total - s-a zbatut si mi-a varsat in pat cana cu supa . Am reusit sa ii dau ceva cu seringa (dar se fereste groaznic, pt ca si siropul tot cu seringa i l-am dat fortat).
Nasol e ca zace sarmana, nu se tine pe picioare. Acum e in pat, asculta muzica, obosita dupa lupta cu parintii care incercau sa-i dea sa bea ...

22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Esec total - s-a zbatut si mi-a varsat in pat cana cu supa . Am reusit sa ii dau ceva cu seringa (dar se fereste groaznic, pt ca si siropul tot cu seringa i l-am dat fortat).
Nasol e ca zace sarmana, nu se tine pe picioare. Acum e in pat, asculta muzica, obosita dupa lupta cu parintii care incercau sa-i dea sa bea ...

22+

Mariana nu mai stati, mergeti cu ea la spital.
E bine sa o vada un medic.

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

oof, draga de ea.
da, mergeti la doctor, Gheorghe la 39 cu 5 zburda prin patut si vroia sa bea, de aia nu eram in panica

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

A adormit. Am sunat-o pe mama - cica si noi faceam tot asa urat dupa vaccinuri la varsta ei . Mi-a zis sa ii umezesc buzele cu un tifon imbibat in apa / ceai de musetel.
Ideea e ca e f frig afara si bate rau vantul. Si nu prea am chef sa o scot din casa, sa stam sa asteptam la urgenta 2 ore si sa-mi spuna ca e reactie de la vaccin, sa ii pun paracetamol .
Mai astept nitel... Oricum, are doar 37.2 temp, deci nu prea mai e vorba de febra mare.
Multumesc frumos pt sfaturi .

22+

Mergi la inceput