Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (280)
Raspunsuri - Pagina 13
Gabriela77 spune:
Buna seara si de la noi!!!!
Am intrat sa-i spun LA MULI ANI cu tot dragul Tomasei! Sa fii fericita, draga mea, sa te bucuri de familia ta frumoasa, sa fiti sanatosi cu totii!
Altfel, cum cateva ore am aterizat de la DEva, am fost din nou superrasfatate, am primit martisoare, flori si tot felul de cdouri! Mama a facut dobosul ei minune, cred ca am mai pus 1 kg! Dar se iarta ca o data e ziua surorii!
N-am apucat sa citesc din urma, asa ca revin maine!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Roxana_G spune:
Erina, stai linistita, nici nu ma prinsesem ce e cu emoticonul pana sa citesc mesajul tau. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Ricea, multa sanatate. Din pacate nu prea stiu ce e voie si ce nu.
Cecilia, asa e, multa insistenta strica.
....Dar, pe de alta parte, in seara asta cred ca a vrut sa ma linisteasca si a dat tot ce a putut, a facut tot ceea ce m-am straduit sa il invat saptamana asta. A raspuns la nume, rar, dar decat deloc e mai bine. A strigat pe Alex (Adada), a aratat pe tati, chiar si pe mine cand era in brate la tati. A aratat sus-jos, a aratat porc, vaca si magar, insa cand a vrut el. La fel si broasca. A facut "vai vai ce pacat" si a bombanit ceva. Ba inca i-am zis hai sa bem lapte si a luat cutia din frigider. Apoi a ascuns bibe in birou si cand l-am intrebat unde e laptele s-a dus si l-a adus. A zis aua la apa si uaua la papa (e clar ca e o problema cu P asta, incearca cumva sa il pronunte, dar nu prea ii iese). Nici nu mai stiu cate si ce a facut, dar de unde nu facea nimic mi s-a parut izbitor.
Stiu ca vorbisem mai demult despre lipit. Am descoperit ca adora sa lipeasca abtipilduri, maine va fac o poza cu opera lui. O sa ii mai cumpar ca se distreaza nevoie mare. Dupa atatea exercitii, astea seara a avut liber la distractii, a alergat cu Alex si a mers prin casa cu papucii mei. ![]()
Rox , mamica
diwana spune:
Intru sa va urez o primavara minunata, insorita si parfumata 
Ricea, eu nu stiu nimic de pojar. Sanatate multa va doresc.
Cecilia, ma bucur ca Cristi te-a surprins placut (din nou) 
Betty,
dragul de Mario. Sper sa nu fie nevoie de antibiotic. Maine te asteptam numai cu vesti bune 
Roxana, mie mi se pare ca Andrei face multe, si ca ce nu face, este pt. ca nu vrea. Nici Rares nu asculta comenzile, dar sunt convinsa ca e un baietel perfect, si ti-am mai zis ca nu raspunde cu da/nu. Sunt unii copii care vorbesc mai tarziu, uite, Devylla, aici "prezenta", fina mea care a vorbit dupa 2 ani jumate, si mai sunt si ceva personalitati ale caror nume imi scapa, dar care au vorbit dupa 3 ani. Baietii sunt oricum mai lenesi la vorbit, se zice ![]()
Chiar imi pare rau ca esti nelinistita din cauza lui Bubu
. Reciteste-ti mesajele, in care spui ce face (nu alea in care esti ingrijorata ca nu face
) si o sa vezi ca esti nedreapta cu Andrei
.
Luy multumim frumos pt. minunatul martisor. Cel mai dulce de anul asta 
Erina, sa poarte sanatoasa Daria achizitiile!
Gabriela sa-ti fie de bine rasfatul
. Si eu vreau Dobos. N-ai adus nimic la Cluj?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G A raspuns la nume, rar, dar decat deloc e mai bine. A strigat pe Alex (Adada), a aratat pe tati, chiar si pe mine cand era in brate la tati. A aratat sus-jos, a aratat porc, vaca si magar, insa cand a vrut el. La fel si broasca. A facut "vai vai ce pacat" si a bombanit ceva. Ba inca i-am zis hai sa bem lapte si a luat cutia din frigider. Apoi a ascuns bibe in birou si cand l-am intrebat unde e laptele s-a dus si l-a adus. A zis aua la apa si uaua la papa (e clar ca e o problema cu P asta, incearca cumva sa il pronunte, dar nu prea ii iese). Nici nu mai stiu cate si ce a facut, dar de unde nu facea nimic mi s-a parut izbitor. Stiu ca vorbisem mai demult despre lipit. Am descoperit ca adora sa lipeasca abtipilduri, maine va fac o poza cu opera lui. O sa ii mai cumpar ca se distreaza nevoie mare. Dupa atatea exercitii, astea seara a avut liber la distractii, a alergat cu Alex si a mers prin casa cu papucii mei. |
Si acum o bataita unei mame nerabdatoare
filmulete Rares
Piticul se face mare
Roxana_G spune:
Vinovat!
Rox , mamica
diwana spune:
Mariana, m-am distrat la faza cu sutienul ![]()
Sabina, mi-a placut desenul Sofiei.
Ma retrag (poate nu de tot, asa ca aveti grija, va pandesc
), ma uit la un film pe calculator.
filmulete Rares
Piticul se face mare
Sabina spune:
Ricea, nu prea stiu ce sa zic...eu lui Gh nu i-am facut baie ieri seara(el are rubeola) , dar in seara asta da.
daca e pojar (rujeola) mai bine nu, ca e mai complicat.
are ganglionii umflati (cei pe linia urechii, pe os?)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
angipangi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Ricea, nu prea stiu ce sa zic...eu lui Gh nu i-am facut baie ieri seara(el are rubeola) , dar in seara asta da. daca e pojar (rujeola) mai bine nu, ca e mai complicat. are ganglionii umflati (cei pe linia urechii, pe os?) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |

teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=20 ri1
bernix spune:
La multi ani fericiti numai cu bucurii, tomasa!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi