Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (280)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mariana, fata stie cum se imbraca o doamna eleganta, nu cred ca avea intentii ascunse

Sabina, am citit nelamuririle tale, cu ele sau fara el, Bubu nu face acele lucruri la comanda. Problema este acest "la comanda".

SabinaY, stiu ca sunt copii care vorbesc mai tarziu. Andrei chiar vrea sa comunice, incearca sa repete dupa mine, bombane mereu in limba lui. Insa nimic coerent. Ceea ce m-a ingrijorat oarecum pe mine este faptul ca nu indica obiectele - aratat si denumit, nu ca nu ar vrea sa repete dupa mine. Dar daca zici ca si aratatul poate aparea mai tarziu, atunci e ok.

Oricum ,azi am iesit cu el la restaurant. Ma rog, trebuia la o Tratorie dar cum era inchisa am mers la Pizza Hut in Mall Baneasa. Pe Alex am lasat o la petrecerea prietenei ei si am luat o la final. Andrei m-a surprins ca a aratat o multime de lucruri. Acum indica fara sa spuna mereu denumirea, dar le arata pe cele pe care i le arat eu mereu, pare ca le recunoaste cumva. La pisica a zis singur uauuau.

A fost mai receptiv la tati, lui i-a si dat obiecte (ceea ce cu mine nu se intampla niciodata). Inclusiv cheneritei i-a zambit si i-a dat capacul la cerere. Si in sfarsit zice si el apa, ma rog, este un fel de "acua", dar merge. Zice si arata sticla. Nah ca m-am mai linistit si eu. Cred ca trebuie sa il pun pe tati sa vorbeasca mai mult cu el, la el pare sa fie mai atent.

Aaa, si pe drum la intoarcere a aratat continuu cate ceva, numai ca nu am inteles noi nimic din ce il interesa.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, superb desenul Sofiei.

Erina, sa fiu sincera nici eu nu as vrea sa raspund de cate ori sunt strigata cu treaba. Cred ca exagerez si eu acum, insa am citit numai grozavii pe net si pana mi le scot din cap nu ma linistesc.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana, pai vezi ca e tare Andrei?! Vrea sa vorbeasca direct in italiana. Daria la apa zice papa ca la mincare.

Coincidenta si noi am mincat astzi la Pizza Hut la mall-ul de linga noi. Daria de abia a luat citeva gurite de farfalle alla bolognese si s-a mai si speriat la baie. Aveau un afis de arta moderna care repezenta o aratare cu ochi bulbucati si dinti mari. Cum isi arunca ochii la ea cum se punea pe un mare plins....

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:

Erina, sa fiu sincera nici eu nu as vrea sa raspund de cate ori sunt strigata cu treaba. Cred ca exagerez si eu acum, insa am citit numai grozavii pe net si pana mi le scot din cap nu ma linistesc.

Rox , mamica

Te inteleg si eu sunt genul care ma panichez usor si la maxim. Solutia e sa ultraselectezi ce citesti. Am scris eu ca imi faceam probleme ca Daria pune mai mult de 5 cuburi unul peste altul...

Doamne ajuta sa fie toate bune pentru toata lumea.

Mergi la inceput

Roxana, acum am vazut ce emoticon a aparut in corpul mesajului citat. Upps! Mai semnez eu cu Love E. dar de data asta chiar nu am vrut sa te "embareses" pe tine (a pune in dificultate nu suna bine).

Mergi la inceput

Luy, e superba Maria!!! Un ingeras lila absolut delicios!!!

Prisi eu tot astept pozele alea si mai ales povestirile. Nici shopping nu am aflat daca ai facut...

Valentina, ai pus poze de la ziua Alexandrei?

M-ati prins ca am citit cam pe diagonala.

Mergi la inceput

Am ajuns si noi azi dimineat la babyexpo. Mi-a placut ca nu era aglomerat deloc.
Am cumparat cite ceva de imbracat pentru Daria. O gecuta Coccobello, un compleu Marquisa, citeva bluze cu mineca lunga,o sepcuta de la Miniblu-multumim Madalina pentru hint, un tricouas si un puzzle ca al Mariei-25 ron. Nu m-am hotarit la aqua doodle iar tabla de desenat nu aveau.
Deasemeni as fi vrut o masa cu scaun pentru Daria.
Mi-a placut mult masa lui Michael dar eu m-as multumi cu una ca asta:
http://www.toyz.ro/mobilier-pentru-copii/decofun/scaun-winnie-the-pooh/
http://www.toyz.ro/mobilier-pentru-copii/decofun/masuta-rotunda-winnie-the-pooh/

Stiti se gasesc prin vreun magazin? Nu as vrea sa comand online.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

buna,va mai aduceti aminte de noi?
am fost la urgenta cu pa ngi pentruca sa umplut de pete zici ca ii batuta cu urzica,dar cica e prea tarziu sa ne zica daca e pojar sau nu
maine trebuie sa mergem sa/i faca analize la sange si sa ne zica da sau nu
problema mea e ca nu stiu ceam voie si ce nu daca e pojar
ce are voie sa manance,pot sa/i fac baie,etc
care puteti si ati trecut prin asta ajutati/ma
luy multumim de vot

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU
teodora

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=20 ri1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Ricea, imi pare rau ca sunteti bolnavioare, sanatate multa, chiar nu stiu cum sa te ajut, poate Sabina stie mai multe, sper sa intre in seara asta si sa-ti raspunda.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, eu cred ca ai un super baiat, el stie multe, dar trebuie sa prinda putin curaj ca sa comunice, daaaaaa, poate tati are o alta tonalitate a vocii si ii place mai mult,incearca... eu zic sa nu-ti mai faci sange rau, trebuie doar putina rabdare, asa cum ai spus si tu, insistenta nu-i ajuta, am vazut asta la noi, intr-o vreme spunea ca este Isti sau chiar Chisti, am insistat pe tema asa si acum nu mai vrea sa-si spuna in nici un fel, ieri la botez toata lumea il intreba cate ceva, la un moment dat nu mai intelegeam ce vrea sa spuna, stalcea atat de tare cuvinte care le spunea bine, azi si-a revenit cat de cat, dar iar a fost in centrul atentiei(am fost la baiata de mir)....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput