*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (27)*
Raspunsuri - Pagina 8
elilov3 spune:
da paracetamol se p[oate , nu prea este voie la agocalmin dupa o pastila nu ai voie sa dai san timp de 8 ore la bb...nu ma intrebati de ce asa am citit si eu
lauramiron...cred ca , calcam pe urmele tale tot familionul..a inceput cu ion acuma vad ca ma ia si pe mine bebi pare ok..oare cat timp
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus
diamisha spune:
Buna seara, ladies!
Va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase si va doresc la randul meu sa fiti sanatoase si voi, si copilasii vostri!
In plus, La Multi Ani pentru Davidutii de la odiseea noastra!!! Nu am stiut de sf. David, recunosc...
...va raspund asa tarziu pentru ca abia ne-am intors de la Roma, sotul meu mi-a facut cadou acest weekend in orasul care imi place cel mai mult din toate locurile pe care le-am vazut in lumea asta...asa ca am plecat vineri dimineata si ne-am intors azi...
...a fost prima noastra iesire fara Sonia si, sa fiu sincera, am avut sentimente amestecate...a fost si bine, pentru ca am respirat putin si mi-am refacut rezervele de energie, dar a fost si rau, pentru ca mi-a fost foarte dor de ea, i-am simtit lipsa ca pe un rau fizic...iar dupa 3 zile, mi s-a parut schimbata, i-au crescut manutzele, a inceput sa diversifice sunetele pe care le scoate si, in sfarsit, mananca si ea 150 de ml la o masa...
Va multumesc inca o data pentru urari! Ma duc sa citesc din urma...
Diana, de Sonia (02.11.2008)
Leditia spune:
Buna fetelor.Eu sunt o mamica de ian-febr 2009,chiar daca am nascut in dec..pe 18.Voiam sa va multumesc ca citindu-va pe voi am aflat ca scumpul meu baietel are zi de nume...Habar nu aveam ca pe 1martie e Sf.David.Asadar,urez pe aceasta cale la multi ani fericiti si sanatosi tuturor puiutilor ce poarta numele David,iar mamicilor le urez o primavara frumoasa,plina de bucurii si impliniri.
POZE CU NOI
de David Christian
Otiliav spune:
Laura, multa sanatate, spuneai tu ca e nasol rau virusul daca Rebeca chiar a bolit. Macar sa iti revii cat mai repede ca normal ca au nevoie de tine.
Eli, eu n-am baba de cativa ani, nu se gandeste nimeni sa-mi aloce si mie o zi . Frumoasa zi a mai fost la Bucuresti, ca de primavara, asa ca pentru sufletul tau
Diamisha, ce surpriza, sa va fie de bine vacanta in doi!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
criss703 spune:
Diamisha asa da cadou pentru sufletul tau ! Te inteleg perfect in ce priveste Roma , am fost o singura data la Roma dar a fost singurul oras in care am plans de fericire cand am ajuns
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
alra spune:
roma ... fara copiii ... offff ce viseee. terase, lume pe strada, pizza in campo dei fiori ...
noi cand ne-am dus la roma era sa ma bata barbata-meu cautasem hotel central (pe harta ) si cand am venit de la gara cu tramvaiul prin niste fundaturi gen rahova tot asteptam sa se faca frumos ca na, era in centru. si un nene cica - gata acuma va dati jos. (pai cum ca e urat pe strada, hotelu nostru e in centru!). dada, acolo era hotelul. pe o strada cu darapanaturi si hotelul de afara arata ca dinainte de razboi cu fatada cazuta si niste obloane de alea de lemn scorojite. al meu pusese mana pe valiza sa dea cu ea in mine, intram in hotel - marmuri frate, scara, statui, camera super, termopane pe dinauntru si afara obloanele scorojite. apoi ne-am prins noi ca asa e toata roma si asta da "culoarea locala". si, da, eram in super centru. da' tot era sa mi-o fur pana a priceput omu cum sta treaba
ufff, eu sunt franta iara. pentru azi vorbisem de mult cu niste prieteni ca mergem la ei sa ne prezentam reciproc noile achizitii familiale - si ea a nascut la sfarsitul lui octombrie - insa cum nu mai zisesera nimic de vreo luna si cum nu i-am mai vazut pe net am zis ca au plecat la vreun last minute si au lasat-o balta. asa ca ne-am vazut de treaba noastra si am fost cu fetele in olanda la plimbare si pe la 4 ne-au sunat sa ne intrebe la cat ne ducem ca stau cu mancarea pe masa . si nu luasem cadou decat pentru bb, pentru fata mare nu aveam nimic si asa ne-am dus... si la 40 de minute de condus. insa a fost super, laura s-a jucat cu fata lor de aproape 2 ani, nicole a stat cuminitica in bouncer langa bb mic si noi am mancat in liniste. mama da ce stres sa ne ducem la ei cand abia intrasem in casa, apoi sa venim , sa spalam fetele, bine macar ca nu am mai facut de mancare de seara. acuma as avea nevoie de inca 2 zile sa ma odihnesc si, haha!, maine la servici. nu e cinstit!!! lunea era ziua mea de odihna singura cu nicole dupa weekendul cu casa plina
pup la gagici, va zic maine cum a decurs treaba
editez sa zic miroancei sa lase nurofenul si sa ia paracetamoale. si sa o felicit ca a racit si ea ca face anticorpi pentru bebe. (39.5??? eu la 38 sunt moarta coapta urlu!!!)
si sa va zic faza haioasa azi in olanda cu laura. a fost cu taica-su intr-un magazin de jucarii si ii gasesc la coada, laura statea in coada la casa, foarte serioasa cu un elefant de cauciuc in mana. "ce faci mami cu elefantul ala ca mai avem 2 acasa? e criza mama, chiar avem nevoie de inca un elefant?" gagica se uita la mine cu o fata de om foarte serios, adanc preocupata de procesul cozii "da, e pentru laura. e tata elefant" - aia 2 erau mai mititei si a stat la coada ca un om mare si l-a dat la casa, hihi. la faza cu plata insa a clacat, s-a intors spre taica-su
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
BraveGirl spune:
Va urez o primavara superba!
Diamisha
La multi ani tuturor bebeilor care poarta numele David si celor care implinesc lunite!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
BraveGirl spune:
Flutuurasha, sa aveti un botez superb! Nu stiu de la ce firma e salteluta. Am luat-o din Unirii, de la un magazin obisnuit, nu cine stie ce firma, cu reducere 50%. Jucariile alea colorate sunt de la alta paturica, de la Tyni love.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
Miky-ea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_27
Of, of...eu stiu ca paracetamol se poate, nu fetelor? |
Si eu stiu sigur de paracetamol...mie mi-a spus ca pot lua 1/zi(seara ca atunci se accentueaza simptomele)...OFFF,Laura multa sanatate si dc nu trece vb cu medicul sa-ti recomande ceva eficient si sigur in alaptat.
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
fluturasha23 spune:
Neatza la toata lumea!
Poftiti la ! Cocutza mea a mancat si a adormit asa ca eu mai zabovesc pe aici sa vad ce ati mai scris.
Botezul a fost foarte frumos iar cocutza a fost foarte cuminte, desi ma asteptam sa fie agitata. De abia astept pozele.
mami de Iulia 26.11.2008
http://family.webshots.com/album/570114812bdJlgG