*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (27)*
Raspunsuri - Pagina 16
anca_27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brie anca27, uite martisorul de la Brianna http://entertainment.webshots.com/photo/2063801210104281140whgzxx |
Doamne-doamne, cred ca te topesti toata stiind ca e facuta cu manushitzele ei si cu toata dragostea pt mami...
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire
LauraTumpi spune:
buna eu sunt laura si am o fetita de 2 luni aproape 3 pe 11.03.2009 si sunt ceva noua pe aici ma bucur sa fiu in clubul vostru
elilov3 spune:
SEARA BUNA
dragele mele am avut ultimele 24 de h infernale..ion febril 39.6.....dai fai ceaiuri, mulgete, intrebal pe ion cum ii mai este, sterilizeaza pompele, culc copil, schimba copil, schimba pe ion schimba asternutul de pe pat perina tot....a transpirat de 8 ori numai stiam ce sa fac dai fa ceai, fai toate helea...doamne bine ca i este mai bine...eu cu bb ne mentinem tari pana acuma sper sa nu ne ajunga vreun virus ceva ca ii dam bataie lui tati
maine sunt in depresie bb Pavel ar fi implinit 4 ani...depresie
sper sa intru maine sa puneti biciul pe mine ca sigur plang
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus
mamiseli_11 spune:
citat din mesajul lui LauraTumpi buna eu sunt laura si am o fetita de 2 luni aproape 3 pe 11.03.2009 si sunt ceva noua pe aici ma bucur sa fiu in clubul vostru |
Bine ai venit LauraTumpi. Scrie repede peste 10-12 mesaje pt ca nu le vedem in timp real si sarim peste ele. Pt listuta de bebei sa dai data nasterii, greutatea la nastere si scorul apgar. Pupici
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
Amalia spune:
Eli bine ca se tin virusii departe de voi! Muuuulta sanatate lui Ion! Saracu, rau l-a mai prins!
Pup dulce mamicuta, sa nu planga ...ingerasul tau va vegheaza si are grija de voi, sigur nu va vrea necajiti!
Da' sa intrii si maine, sa nu stai singurica, da?
citat din mesajul lui elilov3 SEARA BUNA dragele mele am avut ultimele 24 de h infernale..ion febril 39.6.....dai fai ceaiuri, mulgete, intrebal pe ion cum ii mai este, sterilizeaza pompele, culc copil, schimba copil, schimba pe ion schimba asternutul de pe pat perina tot....a transpirat de 8 ori numai stiam ce sa fac dai fa ceai, fai toate helea...doamne bine ca i este mai bine...eu cu bb ne mentinem tari pana acuma sper sa nu ne ajunga vreun virus ceva ca ii dam bataie lui tati maine sunt in depresie bb Pavel ar fi implinit 4 ani...depresie sper sa intru maine sa puneti biciul pe mine ca sigur plang Eliza mami de ingeras Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez ******************************************* "La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta." Epictetus |
pozici
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
LauraTumpi bine ai venit! Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!
Te asteptam sa ne mai scrii si sa ne spui mai multe despre voi.
citat din mesajul lui LauraTumpi buna eu sunt laura si am o fetita de 2 luni aproape 3 pe 11.03.2009 si sunt ceva noua pe aici ma bucur sa fiu in clubul vostru |
pozici
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
BraveGirl spune:
Mirtha, care e ideea cu jucarile de plastic? Ca eu vad ca sunt pt copii maricei, nu bebelusi.
Sunt f obosita, asa ca nu prea gandesc la ora asta
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
Mirtha spune:
Mav , Olivia va pot sugera olista cu alimentele folosite de mine si ceva "retete"
1.Legume : ciuperci , orez clasic sau basmati simplu sau cu orez salbatic(am intels ca nici nu este de fapt orez ci semnitele unie plante) - este foarte satios , eco si are putine calorii si carbohidrati, bogat in fibre , ardei , spanac - din conserva sau la pungi congelate, varza cruda sau murata , porumb fiert fie din conserva , fie fiert la aburi , radacina de patrunjel , telina , pastarnac , fasole verde - fie conservata fie congelata, conopida sau brocoli - cine agreeaza gustul, dovelcel , vinete , diverse amestecuri congelate care contin doar alimentele permise , gulie , ridichii , castraveti.
2.Salate : verde creata sau simpla , varza murata , salata de gulii ori de castravete murat sau crud .Se pot folosi masline dietetice.
3. Am mai folosit pate vegetal -care nu contine legume interzise dimineata cu ou sau cu brinza sau cu legume la steamer sau chiar pate cu o rosie si un ou.
4.Ma folosesc ff. mult de steamer .Pt. fetele care nu au steamer pot folosi cuptorul clasic sau anumite legume le pot opari.
Spre exemplu varza la cuptor : am pus varza la steamer , am lasat-o doar sa se inmoaie putin dupa care am pus-o in vas yena la cuptor cu 2 linguri de ulei , sare ,1 lingura de sos de rosii desfacut intr-o cescuta cu apa si am lasat-o la cuptor 10 minute.
Sau vinete cu sos de rosii si hrean : am pus hreanul la steamer , l-am mixat apoi cu o lingura de sos de rosii , am pus vinetele taiate felii la steamer - dupa ce in prealabil au fost sarate si lasate sa se scurga (pot fi si oparite) .Le-am intins pe o tava , am aplicat sosul mixat si citeva picaturi de ulei si bagat la cuptor .
Sau am pus la steamer ciuperci , dovlecei si orez basmati cu salbatic apoi le-am amestecat , le-am pus la cuptor in vas yena cu 1 lingura de sos de rosii si una de ulei de masline.
Cit fac operatiile la steamer dau drumul la cuptor ca s fie incalzit - se castiga timp. Secreteul este ca dupa ce au fost puse la abur sau oparite sa nu puneti multa apa cind le dati la cuptor.
Sau spanac cu un capac de ou - la cuptor.
Se mai poate folosi mamaliguta cu brinza si iaurt 7% grasime (de la Napolact , de bivolita si oaie) cu un capac de ou - varianta Dianei21.
5.Lactate : sana ,lapte batut , brinza proaspata de vaca - din piata , de la tarani , iaurt de la Napolact 7% grasime.
6.Carne de orice fel la cuptor : de pui - piept , copane sau aripioare (nu va sfatuiesc pt. ca sunt dificil de despielitat)cu putina sare , 1 lingura de ulei si o cana de apa. Le las pina devin corcante. Carne de porc la cuptor in vas yena sau la tava (tai toate portiunile cu grasime- unde vad alb jap bag cutitul), peste la cuptor cu ulei , sare si rondele de lamie , carne de curcan- asta e buna la supa dar pe aici nu gasesc un bors bun ci numai oribilitati. Fructe de mare pt. cine agreeaza dar in varianta la cuptor sau la abur.
7.Ca ciorbe-supe am micat pina acum : ciorba de peste dar in locul legumelor clasice am pus : pastarnac , radacina de patrunjel , telina si muuulllttaaa zeama de varza. , supa de legume cu piept de pui taiat cubulete si este pe lista supa crema de ciuperci si de galuste(folosesc margarina sau unt - e o exceptie dar .....nu poate dauna excesiv). Mai puteti face supa crema de legume si in loc sa puneti crutoane puneti pesmeti din aceia recomandati de Diamisha folosite cu 1-2 minute inainte de a servi supa.(ca altfel iese ciorofleac)- asta e tot in proiect.
8.Fructe : mar , para , gutuie , ananas dar nu mult ci doar cite unul pe zi.Ca suc limonada de lamie sau paharul cu vitamina C- imi aduce amnte de suc. Ocazional si ca sa ma rasfat mai lipai si cite un pahar de Pepsi Light.
Acum astept variante si combinatii de la voi. Ca eu sunt in pana rau de tot.
Marele dezavantaj al dietei consta in faptul ca trebuie gatit des si putin iar eu mai gatesc si la dublu pt. sot : are 1,80 si 58 kg.
Si in curind voi gati la dublu si jumatate !
[quote]citat din mesajul lui Olivia26
Bey, curistele chiar e o idee buna sa scrieti modele de meniu.
Eu de ex azi am mancat omleta fara ulei(in teflon), iaurt muuult, ardei copti, ciuperci si cartofi la gratar, chifle de paine neagra mancate separat, o cutie de Fanta verdia ca nu are zahar si are putine calorii (6 kcal la 100ml) si o Cola light Eu nu tin o dieta prea stricta.
Va pup ca e ora mesei
Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
M-am indesat de ris la poza cu ghicitul ! Minca-i-as copanele cu colacei cu tot !
citat din mesajul lui brie anca27, uite martisorul de la Brianna http://entertainment.webshots.com/photo/2063801210104281140whgzxx cine vrea sa-si stie viitorul....ghicesc in globul de sticla http://entertainment.webshots.com/photo/2627631450104281140lCVkvl olivia26, multumim mumos http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002) |
Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
Mirtha spune:
Oricum la cit de fugarita esti saraca de tine nu are nici o sansa sa te prinda vreo depresie !
Sanatate lui Ion !
Sa aveti bafta sa nu faceti si voi ceva de pe urma lui !
citat din mesajul lui elilov3 SEARA BUNA dragele mele am avut ultimele 24 de h infernale..ion febril 39.6.....dai fai ceaiuri, mulgete, intrebal pe ion cum ii mai este, sterilizeaza pompele, culc copil, schimba copil, schimba pe ion schimba asternutul de pe pat perina tot....a transpirat de 8 ori numai stiam ce sa fac dai fa ceai, fai toate helea...doamne bine ca i este mai bine...eu cu bb ne mentinem tari pana acuma sper sa nu ne ajunga vreun virus ceva ca ii dam bataie lui tati maine sunt in depresie bb Pavel ar fi implinit 4 ani...depresie sper sa intru maine sa puneti biciul pe mine ca sigur plang Eliza mami de ingeras Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez ******************************************* "La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta." Epictetus |