Pepenasi de iulie - august 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Capri De multe ori ma ma gandesc ca piticii astia au mult mai multa logica decat noi
Madina
Serenity - asa cica, merg pentru orice, si nimic nu se lipeste... Acuma o sa vad mai precis cand le primesc. Uite tava
AteBeule - sa stii ca asa constatam nene ca nu avem cultura! Pai sa iti zic, ca m-a clarificat barbatu-miu... Animalele beau in mai multe feluri. Vaca de exemplu soarbe, nu bea cu limba! Calul la fel. Cainele, pisica, alte animale care beau cu limba, fac limba "lingurita". Eu ziceam ca se prinde apa in zimtii aia. Grestit! Zimtii aia sunt pentru curatat blana. De aua au zimti pisicile si iepurii de exemplu, ca ei isi curata blana. Pe cand, cainele n-are. Cainele nu isi curata blana. Face alte chestii.. se linge in alte scopuri, sau rontaie puricii, dar nu isi curata blana. E? Ce zici?
Si de ce mi-ai tuns baiatul??

Mai am de citit, revin
Aa, inca nu m-am pozat. Urmeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Uff pauza de curatenie si de spalat rufe de voma
Anka is f bune alea de silicon eu folosesc demult sunt toate formele si etc si is f utile cand faci tort de ex rotund nu tre sa te chinui sa il scoti ci indoi tava aia si iese frumos fara sa se rupa.
Ma bucur ca va place filmuletzul.
Merg la curatenie, frumos inceput de primavara la noi.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Un MARTISOR virtual si cate un ghiocel pt fiecare pepenas si mamica de pepenas!!!!! O primavara superba va doresc!!!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra, pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea… si pentru tot ceea ce reprezentati… pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Sa aveti parte de o primavara superba alaturi de pepenasi si de cei dragi voua!
Atb la engleza si spaniola dau meditatii.
Boti cum se mai simte Nancy?
Mada frumoasa surpriza.
Ankalaura astept poze cu noua ta freza.
Anna distractie placuta!
Anaxena cum se mai simte Maria?
Struluta abia astept sa ne cunoastem.
Am primit multe martisoare anul acesta pt ca a primit si Ralu,bineinteles ca tot eu m-am ales cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Sa aveti o primavasa minunata! La multi ani tuturor mamicilor si pepenasilor!

Boti, imi pare tare rau pentru Garga

Capri, Anca, mortale intrebarile copiilor vostrii De-abia astept sa fie si Aida asa

Mada, multumim pt reteta de 1 Martie

Noi am fost ieri la bunici. Am pus poze noi pe picasa si un martisor virtual pentru mamici si pepenasi

EDIT: Cred ca in curand o sa avem si noi dintisori, aproape ca se vede ceva iesind din gingie

Vad ca nu merge bolduirea. Ultimul [ / b ] din tot textul nu il ia in considerare [/b]

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Noaptea a fost prastie, again . Dar am descoperit de ce : ne iese al cincilea dintzisor , stanga sus, langa lopatelele ce tocmai au iesit. Azi dimineatza am vazut, cand radea, ca sparsese un pic gingia. Asta a fost martisorul ei pentru mine .
Am mancat dimineatza branzica din lapte de capra cu banana, mar si biscuite, si nu a zis ba, desi mirosea a capra destul de puternic. La pranz, sfecla, destul dar nu tot.

Nu am citit din urma, ca azi am avut trebi multe, gatit, iesit afara cu copiii, etc. Acu sper sa apuc .

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Didi foarte frumos scaunul Aidei.Ce zambareata este ea mereu in poze.
Caprioara deja al 5-lea dintisor?Felicitari!
Azi toata ziua a fost foarte agitata domnisoara mea,cred ca o sa-i iasa vreun dintisor ca alta explicatie nu gasesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Boti cum mai e gazuta?

Turturico m'ai zapacit de cind cu link'ul cu Zakynthos. Vreau si eu. Asa ca spune repede unde nimeresti, unde mergi? Ca am cetit si unele statiuni is mai shtrulubatice, nu merge sa iei si ploada. Spune si hotelul, eventual daca ai mai stat acolo, daca e bucatarie si tot ce mai stii. Te rog mult de tot

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

asa.....

sunt restanta cu neshte mesaje

ANKO razi tu razi de mine. cum de ce-l caut pe fii miu la dinti? da unde sa il caut? tocmai ca deupa dinti ma uitam.si daca vrei sa stii l-am cautat si in partile celelalte.urmeaza mesajul al doilea pt asta.Cat despre invidia pe vecina, sa mor de nu mi-a trecut si asta.Se pare ca revin in forta cu piticii in gravidenie.

TECKY am facut azi poze, incerc sa le pun.

OANA da'mai, chiar, uitasem si de floaceleuf!

FLO ms

DARA ms, stiam de boraxata aia. da a doua zi nu o mai avea, asa ca mi-a trecut si piticu asta. urmeaza altii acusica.

VIO si la cine tre sa pun pila saca am nevoie urgenta de loc in butoi????

ATB da ai dreptate cu cazutul din pat. numai ca prima data e mai greu. cred ca dupa aia te obisnuiesti

KK noi facem de toate culorile, adik si mai verde si mai inchis si mai galben, depinde ce mananca.

BUJO sper ca e bine prietena ta ...of...

ANKA iar ne omori cu retetele tale...mai, mai...of, of...

CAPRI nu vrei sa stam pe net noaptea sa vb amandoo???daca tot e program cu pauze bebelusesti...Asta mi-a marait toata ziua. abia l-am culcat si deja se foieste/

MADA si eu observasem ca e poza THEEI acolo.

IRISS si io tot la cuptor ma gandeam sa fac sfecla. dar cu ce i-o mai dau? asa goala????

ANNABABY nu stiu sa-ti zic cu produsele cumparate la borcanel sau suculetze. eu nu ii dau inca.

GAZUTZE dam si noi la greu.tot asa, depinde ce papa el sau mami.

BOTI pup gargaritza

stati sa trimit sa nu-l pierd

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput