Pepenasi de iulie - august 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Am facut tiramisu, crema este bestiala. Eu nu am gasit d-ala din reteta, dar am pus o crema de wisky (asta aveam prin casa). Sper sa mi se inchege, vedem maine. Aici este www.reteteculinare.ro/forum/discutii/tiramisu_cu_rom_si_vin_marsala-4495/" target="_blank">reteta tiramisu

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai eu mi-am comandat un cantar de bucatarie ca nu se mai poate asa... Si mi-am luat si niste tavi de silicon, nene ce pret in Inghilterra, 2 lire si ceva o tava rotunda frate?? Ce pret mistocaresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ooka, multu de raspuns . In MegaImage unde se gasesc fructele deshidratate? La ce raion? Ca azi am fost si nu le-am gasit.

Madina, tu de unde ai luat caisele?

Fata mea a adormit acum . La noapte iar o sa ma tina in sah...

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Boticelina, multumesc mult mult pt cheag,fac branzica si te tin la curent. Sanatate la gazuta si sa se faca bine repede, iara tie putere ca trece si asta

Caprioara, pai cred ca sunt pe la raionul de seminte, cam pe langa fructe si legume mai e un stand cu seminte (asta in ideea ca sunt asezate aprox la fel mega imageurile).

dar, la selgros gasesti multe feluri de fructe uscate, chiar vizavi de raionul cu legume fructe e un stand cu niste uscaturi nemtesti cu ambalaj verde, mai scumpe un pic dar macar sunt ok. Au prune, caise, rosii uscate etc. Iar in selgros sunt cise uscate chiar in raionul cu fructele proaspete. Sau, uite un site www.biomania.ro/fructe-si-legume/legume-uscate" target="_blank">aici. Sau la hipermarchetul Real, exista un magazin DM parca si acolo au caise bio mai ieftine decit astea de pe situl biomania plus alte chestii misto de bebe. Sau daca nu gasesti si nu gasesti iti iau io si iti trimit impreuna cu prunele luate pt Iriss, luate pentru deconstiparea feciorului. Cele de la DM sunt foarte bune, eu pe astea le folosesc si sunt si bio.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Ooka, sar'na . Ce bine e cand ai pi cine intreba!

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

"Mami, dar cum se prinde apa de limba animalelor? Ca ele baga limba in apa ca sa bea, dar nu inteleg cum se prinde apa..."
"Dar caprioarele au purici?" - eu zic ca nu stiu "Cum, tu care stii atatea, de fapt nu stii atata lucru?"
"Mai bine ma fac inspector de purici la catei" - o intreb daca nu mai vrea sa se faca explorator de planete. "Azi vreau sa ma fac inspector de purici. Ar trebui sa am o multime de unelte pentru asta"

Mergi la inceput

Anka, .

Io:"Uite Matei, asa cam cum ma mulg eu acum se mulge si vaca."
El:"Ba nu mami, nu-i deloc asa! Vaca nu se mulge singura, ca nu are maini!"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Eu prune uscate iau din piata, din alea neafumate, le fac compot...
Alea de le luati voi sunt fara samburi?
Iriss, cum le dai sa le manance, compot sau pur si simlu asa?
Caisele sunt pe langa smochine, curmale, sunt si la tavita, prin Carrefour, cred ca si la Kaufland am vz... Eu am luat de la un chiosc unde are tot felul de chestii la kil: fursecuri, seminte, cafea, etc. ...

" inspector de purici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Banc:

Gigi Becali parcheaza masina in fata unei scoli , când vede un pusti care fuma, ii spune:
-Ba zdreanto , nu ti-e ma rusine sa fumezi , in ce clasa esti tu ma hahalero?
-De ce nea Gigi , tu nu fumai in clasa a 5 a?
-Ba da ma! Da' io aveam 20 de ani!!!"

sau altul:

Un tip care lucra la o fabrica de conserve, se plange psihiatrului:
- De trei saptamani sunt obsedat sa-mi bag p..a in taietoarea de castraveti. Am visat asta noapte de noapte, apoi nu am mai putut dormi. La fabrica nu ma mai puteam concentra la nimic altceva. Ma gandeam mereu la acelasi lucru. Ieri am facut-o!
- Dumnezeule, gafaie ingrozit psihiatrul, si ce s-a intamplat?
- Am fost concediat
- Si taietoarea de castraveti?
- A fost concediata si ea!

Un irakian si un kuweitian stateau fata în fata intransee si se împuscau de zor. La un moment dat irakianului i se blocheaza mitraliera
- La bisda-bisdii matii de push-imbutit! înjura irakianul în cea mai pura româneasca de care era în stare.
Kuweitianul îl aude si îl întreaba mirat într-o româneasca la fel de pura:
- Bei bork de câine, de unde stii la tine rumineste, bei?
- Ieu facut jgoal la Rumânia , bei gegule coclite! –
- Zeu? Si unde fecut la tine jgoal?
- În Bucures.
- E! Si ce jgoal fecut tu, bei?
- Politehnica. Da’ di ce?
- Pei si eu fecut jgoal la România .
- Daaa? Ce jgoal?
– Eu fecut Medicin la Tîrgu Mures.
Irakianul între timp îsi reparase mitraliera si începe sa traga si mai îndârjit dupa kuweitian.
- Ia bei glons d’acia, la bizda ma-tii de ungur!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Madina aici mi-a zis sa nu ii dau intre mese nimic nici iaurt nici branzica nici fructe nimic papa sau nu primeste nici desertul pt ca ea mi-a zis ca bebele stie ca in final ai sa cedezi si ii dai tot ce vrea el numai ca sa pape, asa ca vreo sapt nu ii da intre nimic ii spui papi ce iti da mami si primesti si iaurt branzica desert etc nu papi nu primesti, si cand nu vrea mancarea o duci la bucatarie si ii zici mancarea e in bucatarie ii arati unde o pui cand vrei sa papi ii spui lui mama si iti da daca refuza il lasi si ii spui ca pana la urmmasa nu primeste nimic,e tare greu sa nu cedezi da daca nu cedezi vei avea si rezultate, sper, adik la noi a functionat.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput