cultura de google, dialog wikipedia
Raspunsuri - Pagina 2
musetto spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AB
Io-s voluntar la verificat la mate si am si scris capitole la altceva decat mate. Sper ca nu s-a schimbat ceva, dar tot ce scrii se bazeaza pe ceva publicat si verificat deja de peers, daca nu apara mesajul acesta: "This section does not cite any references or sources. Please help improve this article by adding citations to reliable sources. Unverifiable material may be challenged and removed. (February 2008)" |
Imi mentin afirmatia si, in acelasi timp, nu te contrazic.
felicia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musetto Nu va bazati atat de tare pe wikipedia. Nu intotdeauna informatiile postate acolo sunt verificate de experti in domeniul respectiv (pt ca nu intotdeauna voluntarii care verifica informatia sunt experti). |
de acord, am gasit si eu destule tampenii in wikipedia, ceea ce pana la urma e de inteles, e o enciclopedie formata pe contributii personale, fiecare poate da edit si schimba textul.
Sunt de incredere informatiile care dau referinte la diverse lucrari, articole, in rest le privesc cu rezerva.
AB spune:
Mey io-s curioasa din fire... vreu si io exemple de tampenii pe care sa nu scrie ca nu-s neverificate.
Sabina spune:
Andrada si Aburel, dar nu era vorba despre utilitatea si nobletea google sau wiki, ci de deficientele de comunicare si limbaj, LOl, unde s-a ajuns.
Ceva de genu cum zice barbatu-meu, mai bine chivuta la poarta decat chivuta pe internet
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
blackpanterro spune:
citat din mesajul lui musetto Nu va bazati atat de tare pe wikipedia. Nu intotdeauna informatiile postate acolo sunt verificate de experti in domeniul respectiv (pt ca nu intotdeauna voluntarii care verifica informatia sunt experti). |
Ba e absolut verificata si rasverificata. Noi am facut un exercitiu in sensul ca am incercat sa trimitem niste informatii fara nici o baza.Rezultatul, am primit mail inapoi spunand ca informatia nu poate fi postata.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
blackpanterro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui felicia74
de acord, am gasit si eu destule tampenii in wikipedia, ceea ce pana la urma e de inteles, e o enciclopedie formata pe contributii personale, fiecare poate da edit si schimba textul. Sunt de incredere informatiile care dau referinte la diverse lucrari, articole, in rest le privesc cu rezerva. |
Incearca sa postezi ceva, undeva pe wiki sa vezi ce se intampla. Pun pariu ca nu poti posta.
Or fi contributiile alea personale dar nu tot natu' poate sa scrie in wiki.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
Sabina spune:
stati sa fac o precizare: faza cu chivutele se refera la criza comunicarii, nu la discutia de fata, ca mai stiu eu de unde-mi vine o rosie-n cap?
lilanda spune:
Apai c-un titlu explicit despre "cultura de google", ne mai miram ca dialogul o ia razna
S-a mutat ZZu' la etaj?? Lupta surda nenicule; cu stelute, cu subiecte :))
Sabina spune:
mie mi se pare ca si titlul e f clar, pe bune, iar prima fraza a subiectului si mai si
" ...redefinesc dialogul si comunicarea in contemporaneitate si arata schizofrenic cam asa"
lilanda spune:
citat din mesajul lui Sabina mie mi se pare ca si titlul e f clar, pe bune, iar prima fraza a subiectului si mai si " ...redefinesc dialogul si comunicarea in contemporaneitate si arata schizofrenic cam asa" |
Am spus io ca nu e clar?? Dimpotriva, e foarte explicit De aia se discuta si despre "cultura de google", ca doar e parte de subiect, la fel ca si "dialogul si comunicarea"!!