Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (138)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

imi spune si mie cineva va rog userul si parola de la email
EDIT-acum am vazut mesajul
mamica de Alecsandra

poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput

doamne ce de licuricivazut poze in sfarsit doamne da-le sanatate

mamica de Alecsandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, am vorbit cu IRINA.C.

Sunt tot la spital, ea e obosita si necajita, bebele e un pic mai bine, dar tare blegut, inca, a pierdut 200 de grame, la pranz il verifica, sa vada cum mai e cu greutatea. Spera sa-si revina cat mai curand, puiutul, tuseste inca, dar mai putin.

miere, a spus Irina sa-ti spun ca-ti multumeste pentru telefon si ca a incercat sa-ti trimita MMS, dar nu a reusit.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

pentru IRINA

mamica de Alecsandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Irina, Doamne ajuta sa va reveniti mai repede

de Alex 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Micola, mai stai cu laptele praf ca sa nu patesti ce am patit noi. Eu i-am dat sporadic sau doar o data pe zi si nu a mers bine, din contra. Depinde si de copil. Azi facem 6 saptamani si avem 3900 de la 2900 cu cat am iesit din spital. Dr e f multumita, mai ales ca de 2 saptamani nu ii mai dau nici macar o data pe zi completare.
Bebe al tau cat a luat pana la urma? L-ai mai cantarit?

Crisspy, nu renunta la alaptat, e greu dar merita sa lupti! Pune-l pe bebe la san pt ca el stimuleaza cel mai bine! Si cu optimismul inainte! Nu faceti ca mine care luam totul in tragic! Si inca nu m-am vindecat!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Micola, mai stai cu laptele praf ca sa nu patesti ce am patit noi. Eu i-am dat sporadic sau doar o data pe zi si nu a mers bine, din contra. Depinde si de copil. Azi facem 6 saptamani si avem 3900 de la 2900 cu cat am iesit din spital. Dr e f multumita, mai ales ca de 2 saptamani nu ii mai dau nici macar o data pe zi completare.
Bebe al tau cat a luat pana la urma? L-ai mai cantarit?

Crisspy, nu renunta la alaptat, e greu dar merita sa lupti! Pune-l pe bebe la san pt ca el stimuleaza cel mai bine! Si cu optimismul inainte! Nu faceti ca mine care luam totul in tragic! Si inca nu m-am vindecat!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Nu cred ca o sa-l pot cantari pana martea viitoare, cand m-am programat la dr ala de care zice lumea ca e f bun..
Numai ca ma gandeam ca daca il mai tin o saptamna doar cu laptele meu si ia tot asa putin, nu-mi fur caciula singura? adica nu-i fac rau cu mana mea? mi-a mai pierit din entuziasmul de mai devreme...

Pana acum a luat in total 400g, maine facem 6 sapatamani. dar 400g cantarit in conditiile in care v-am zis, pe 2 cantare diferite...ca sa nu-l mai pun la socoteala si pe cel de la spital ca ajungem la 3 cantare diferite... La nastere a avut 3600 si la iesirea din spital, adica la 7 zile avea 3550. petse o luna 3900 (si peste o saptamana 4 kg fix, repet pe 3 cantare diferite...

de Alex 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

helau!

Multa sanatate lui Ochila de Irina si lui Vladut de bebelusi!

Crisspy si Micola - nu va dati batute! Puneti copilasii la san de cate ori vor, beti lichide multe si calde si vine lapticul! Fara stres! Nu conteaza cat a trecut de la ultima masa, puneti-i la san, chiar dc "suzeteaza" doar, si asta stimuleaza lactatia. Sunt convinsa ca in curand totul va intra in normal. Inceputul e greu.
Micola poate ar fi bine sa cumperi tu un cantar de bebe si sa il cantaresti o data pe saptamana, dezbracat si asa stii o treaba.

Anculet - supozitor da-i doar 1/3, taiat pe lung, dar poate ar trebui sa astepti sa isi faca celelalte efectul, sa nu ii dai de toate. Andrei face kk numai la 2 zile sau chiar 3, unul mare si exploziv. Eu stiu ca un bebe e constipat numai dc kk e tare, nu e musai sa faca zilnic.

Si acum urarile zilei de azi;
Eliza de ira!
David Andrei de truth!
Alice Dorotheea de Veronica!

Iulia - ultima noastra nenascuta!

Iris!!! M-am gandit la tine pe 28 feb, pt ca atunci e si ziua mamei mele si stiam ca am o sarbatorita si la odisee!

Noi am avut pe 1 mart botezul, am petrecut acasa (mare bataie de cap), azi facem vaccinul si, in rest, asteptam sa ne treaca colicii,pt ca noaptea continua programul de disco.

Pupici tuturor licuricilor si mamicilor lor!

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Raportam si noi repejor: Nadia nu a facut nicio reactie la vaccin, ba chiar radeam cu mama ca i-a priit, a dormit de a stins dupa. Aseara a papat la 9, adormit la 10 pana la 3, papat si adormit rapid pana la 6, iar papat si adormit rapid pana la 10,30. Ei, nu va ganditi ca am dormit si eu atata, ca Ioana s-a culcat la 12 si trezit la 7,30 .

In schimb e tare constipata, nu mai stiu ce sa fac .

Tata e bine, nimic grav, Slava Domnului!

micola felicitari pentru decizia ta!

In alta ordine de idei cand am venit aseara de la dr. cu tata am gasit-o pe Ioana cu absoulut toate agrafele si clestisorii in par (cred ac avea cel putin 50), se coafase singura! Isi facuse niste codite cu agrafe de sus pana jos, mi-a parut rau ca nu aveam aparatul sa o pozez, era asa de haioasa ...

rox si Pat vorbeste in somn? Ioana vorbeste mult de tot, rade, plange, se cearta, uneori se ridica in fund si vorbeste cateva minute in sir

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Bee si Ciufik mersi de incurajari. Eu i-l pun la san de cate ori se trezeste, si de cele mai multe ori "suzeteaza" numai, dar se enerveaza si da sanul afara din gurita.

Cred ca s-a si invatat cu biberonul dar daca laptic nu curge din tzitzi nu pot sa tin copilul flamand.

La noi cam asa decurge o masa: mancam de la ambele tzitzi 50 ml, ne enervam si plangem, apoi completare cu formula 50 ml, dupa care mai reuseste mami sa mai mulga inca 40 ml cu chiu cu vai.

Eu am reusit sa fac rost de la cineva de cantar si i-l cantaresc in fiecare seara inainte de baita dezbracat. De cand am iesit din spital si pana ieri cand am facut 2 saptamani am luat 530gr cu recuperarea pierderii din maternitate cu tot.

Asa ca macar sunt multumita ca piticotul meu ia in greutate si deocamdata nu avem probleme cu formula.

Numai eu cu piticii mei suntem cu probleme, sper sa ne revenim repede.

Multi la toata lumea

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#5305286512475982930

Mergi la inceput