Oligospermie-Cap.32

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia25 spune:

Buna,tuturor!Ma alatur si eu,din nefericire,"clubului" vostru.
De curand sotul meu si-a facut(in sfarsit!!!!!!!!!)spermograma si e rau taaaaare.Partea cea mai rea e ca are varicocel si nu reusesc sa-l conving sa faca operatia.Bine,el zice ca o s-o faca.Dar,cine stie cand....
Oricum,sunt tare deznadajduita....
pe toata lumea!
Chiar simteam nevoia sa spun cuiva ce mi se intampla....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlegirl spune:

fetelor, oare v-am zis ca tocmai am ramas insarcinata? cu un sot care avea 2.400.000 in luna ianuarie 2009 si care a mancat timp d e 4 luni miere, polen, laptisor de matca si seara a baut branca ursului??????
Traiasca albina si tot neamul ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

littlegirls da detalii mai multe ,de citi ani incercati, asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

littlegirl felicitari! Uite asa incepem sa speram si noi!

iulia25, cum ati descoperit varicocelul? Ca domnu' zi-se ca nu lasa pe nimeni sa ii umble la comori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Adriana tre sa lase comorile la pipait daca vrea sa se inmulteasca ,cum ne e jena noua la control cred ca asa le e si lor dai curaj si multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlegirl spune:

incercam din septembrie 2008 si am avut inspiratia sa-l trimit pe sot la spermograma si am stiut de la inceput care e problema si ce trebuie sa tratam..n-am asteptat un an sa ajungem la medic si bine am facut; in februarie 2009 sotul a inceput tratamentul naturist cu prod apicole si mai luam si eu miere si polen ca nu-mi stricau; in aprilie spermograma lui era clar imbunatatita, desi nu ajunsese la valorile normale si eu mi-am schimbat ginecologul care mi-a dat 10 ziel duphaston si 5 zile clomfen "asa, ca ai mai putine sanse sa ramai gravida si trebuie sa-ti fortam un pic ovarele"
in mai am ramas gravida
la inceputul lui iunie am aflat marea veste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Noi avem 4 mil , cantitate mica de sperma, mobilitate foarte mica, 10% foarte mobili, 20% mobili. Dar forme normale 65%. Deci ei arata bine, dar sunt obositi Gluma gluma, dar la asa spermograma sansele sa iasa bb sunt foarte reduse. Cum a iesit spermograma am inceput sa ii dau produse naturiste: formem, napraznic, potent power si vitamina e. Nu toate impreuna, alternativ. O sa mergem azi sa luam BU si sa vedem ce produse apicole gasim. Of! Abia in august o sa putem merge la specialist, pentru ca acum suntem foarte foarte ocupati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor, va sfatuiesc sa mergeti la specialisti si sa nu va tratati sotii singure, unele produse naturiste pot face mai mult rau decat bine si pierdeti timp pretios!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

avalon, sincer abia asteptam sa ajungem la specialist. Am vorbit telefonic cu un medic care me-a spus ca produsele naturiste nu pot face rau sub nici o forma, atata timp cat sunt luate in cantitati moderate. Iar vitamina E e foarte buna atata timp cat nu depaseste 1 capsula pe zi. Bine, ne-a intrebat mai intai despre stilul de viata, stres, mancare etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Tot un androlog i-a dat si sotului meu vitamina E timp de mai multe luni si un produs farmaceutic numit undestor- care contine testosteron sintetic si spermograma s-a inrautatit foarte mult, de la oligospermie moderata a ajuns la oligoastenoteratospermie foarte severa... dupa aia am aflat ca vitamina E nu se administreaza perioade asa lungi de timp.

Mergi la inceput