Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (82)
Raspunsuri - Pagina 10
Gaza22 spune:
Ce fac burticile si bebeii? toate ok?. Am intrat sa semnez si eu condicuta. Acum ma duc sa citesc ce ati mai scris.
32+ cu 
chatonel spune:
grace, felicitari pentru BBi papaciosi! 
Hai Joanna, mult a fost, putin a ramas! 

Fetelor, mi s-a pus pata, vreau sa nasc
sa-mi tin BBlusa in brate. 
Fille du Sud
36 cu
Dragonbella
Toulouse, la ville rose
Manuela77 spune:
Buna dimineata burtici,
Joanna, multa putere si curaj.
sa treaca totul cu bine.
Grace, felicitari pentru bebeii mancaciosi si tie recuperare usoara.
Asteptam poze si povestea nasterii!
Fetelor eu nu v-am mai urmarit in ultimele zile, dar am lipsit motivat
. O uricioasa criza de fiere m-a terminat...de vreo 3 zile nu reusesc sa mananc aproape nimic si vomit si de la apa.

. Daca ceva m-a scos din minti in sarcina...au fost crizele astea de fiere. Am si cate 2-3 zile in care nu ma pot atinge de mancare si nu suprt nici macar lumina asa dureri de cap am.
De data asta am si avut programare la control si ultimul eco inainte de nastere si de abia m-am tarat asa nemancata pana acolo.... ca sa am parte de cel mai horror eco...
Inchipuiti-va, aveam 33+ 6 si mi-au masurat caputzul de 30 de saptamani...am crezt ca lesin... Cum e posibil asa ceva cand la 31 de sapt am avut eco si caputzul era mai mare cu aproape o saptamana. 

Mi-am dat seama clar ca e gresit si ca tipa (tinerica si zapacita) nu prea stie ce face. Restul masuratorilor au fost la fel de horror. Noroc ca a venit cineva care parea mai experimentat si le-am rugat sa mai masoare o data. Ce sa va zic...au masurat inca de 2 ori si de fiecare data alte valori...dar mult mai plauzibile. In final nu stiu ce s-a intamplat si nu au reusit sa bage datele in sistem asa ca nu am nici o concluzie, nu stiu greutate, cum e placenta, nimic...Halal profesionalism...
Nici nu m-am mai stresat sau enervat si nici nu ma mai intereseaza masuratorile lor. Ma bucur ca bebe e vioi si burtica creste si voi afla ce greutate are numai cand il voi tine in brate. Pana atunci Doame ajuta!
Ma apuc de citit din urma,
Manu 34+
Radu
Unde dragoste nu e nimic nu e!
carmenada spune:
Maine este 1 martie.. prima zi oficiala pentru bebeii de la odiseea nostra... de acum o sa tot rasara ghioceii... De abia astept 
Carmen
34+ 
Gaza22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florinela79 Buna dimineata! Ciresica, are dreptate Simina, sunt destul de departe si Flora si Dorally (intradevar nu am mai fost demult acolo cam 4 ani, can cautam eu nu stiu ce pietricele pentru nunta)....eu le comand pe net (30 cruciulite si 30 biberoane marturii...150 RON)nu e mult. Florinela |
Florinela poate imi trimiti si mie un PM cu site-ul de unde le comanzi. Si daca ai gasit si vre-o firma ceva care se ocupa de organizari botezuri sau invitatii as fi foarte recunoscatoare. Pup
32+ cu
Gaza22 spune:
Tu fetelor nici eu nu ma mai stresez asa de tare cu nimic in schimb ma framanta botezul pt ca noi va trebui sa-l organizam intr-un timp f scurt. Adica nu ne putem pregati prea din timp pt ca nu vom fi acasa. Si mie groaza cu restaurantele din Bucuresti care se rezerva cu luni de zile inainte. Parca vad ca o sa alerg ca disperata sa incerc sa rezolv totul in cateva saptamani si o sa mi se spuna ca nu se poate, e rezervat, e prea repede. Si o sa fie iar stres si nervi si agitatie. Mai ca ma bate gandu sa angajez o firma sa scap eu de griji. Daca stiti vreuna va rog sa va ganditi si la mine si sa-mi trimiteti o adresa de net ceva? Mai caut si eu dar nu prea am gasit. Aaaa si de asemenea daca aveti ceva sugestii de restaurante dragute in zona Obor sau Herastrau sau undeva cu vredeata as fi fff recunoscatoare.
Uff grijile astea
32+ cu 
aris26 spune:
carmen - se pare ca nu a fost nici un episod nou. pe abc am vazut ca de abia pe 5martie e urmatorul. cred ca fac o pauza ca sa se mai adune episoade, altefl ma frustrez saptamanal.
ionica - pai atunci e bine
. placenta are o viata limitata, ea chiar trebuie sa se "stinga" la nashtere. declansharea nashterii nu are legatura cu gradul de maturare placentar. sigur mai pune ea cel putin 400g stai linishtita. al meu a pus aproape 500g in doua saptamani...daca continua in ritmaul asta ajunge la 4kg sau nu ajungem la termen.avand in vedere ca nasc natural(probabil)incepe sa imi surada a doua varianta![]()
fetelor, voi luati pompa cu voi la spital?pe mine ma apuca nervii. am pus cam tot in geanta(mai putin hainele mele ca sa nu se shifoneze iar)am fost f atenta si am facut economie la sange...cu toate astea am o geata plina
numai tampoanele si pamparshii ocupa 80% din spatiu....offf...nu asta era ideea. trebuia sa am un bagaj mic-mic de tot
36+
poze
AMR 24 de zile 
aris26 spune:
manuela - imi pare rau ca ai avut parte de asa o eco. mai ales ca era ultima. important e ce simti tu si vad ca tu stii deja ca bb e perfect
...asa si e
36+
poze
AMR 24 de zile 
carmenada spune:
| citat din mesajul lui aris26 carmen - se pare ca nu a fost nici un episod nou. pe abc am vazut ca de abia pe 5martie e urmatorul. cred ca fac o pauza ca sa se mai adune episoade, altefl ma frustrez saptamanal. |
Da, buna idee cu pauza... sa vad daca rezist sa nu verific in fiecare saptamana....

fetelor, voi luati pompa cu voi la spital?pe mine ma apuca nervii. am pus cam tot in geanta(mai putin hainele mele ca sa nu se shifoneze iar)am fost f atenta si am facut economie la sange...cu toate astea am o geata plina numai tampoanele si pamparshii ocupa 80% din spatiu....offf...nu asta era ideea. trebuia sa am un bagaj mic-mic de tot |
Eu inca nu am achizitionat pompa, ca nu ma decid de care.. dar am inteles ca majoritatea fetelor au nevoie in primele zile de ea, asa ca eu o s-o iau la spital.... daca pana nasc reusesc sa ma decid ce vreau..
In legatura cu bagajul eu am facut 3 bucati... si le las in masina. in primul am pus strictul necesar pentru cele 2 zile cat o sa stau la reanimare(3 camasi, chiloti, vata, tifon,prosop, cosmetice ), in al doilea o sa pun pompa, niste pijamale pentru celelelte zile de spitalizare si o carte, si in al treilea lucrusoarele lui bebe.O sa lipesc pe ele etichete .. sa nu le incurce sotul.. Eu nu ma stresez prea tare cu bagajul ca, doar nu o sa nasc in pustiu, daca uit sau mai am nevoie de ceva .. mai trimit din ....spectatori la cumparaturi.

Carmen
34+
Nikoleta20 spune:
Buna fetele... A venit NIKO cu PRINTU' acasa I-am pregatit si o surpriza lui Niko
http://mario-andrei.go.ro/ sper sa-i placa
Am pus si cateva pozici cu BB si promit ca o sa mai pun...Mi-a oferit surioara mea cel mai frumos BB din lume

pentru mamica lui cea curajoasa si pt BB

mult mai multi
dar nu am loc pe forum sa pun cati merita.O sa intre si Niko mai tarziu sa vorbeasca cu voi si sa va povesteasca cum sa intamplat minunea
de BB
Nikoleta 20
39+
Mario Andrei
Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1