Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 4
Reallaura spune:
Magnetism nasol ca esti in relatii d-astea nu prea apropiate cu mama ta, d-aia te intelegi bine cu soacra!!! ofof, lasa ca o sa-i oferi tu mai multa dragoste lui Bogdanici Pogonici!!
Haina de blana rosie Mmm destul de excentric!
s-o porti sanatoasa!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Magnetism79 spune:
Reallaura nu e de blana rosie e de stofa si are gulerul de bal;an rosie sio maneciel tot de balan, a adus-o cineve din Italia si i-a vandut-o lui.E rosu f.f aprins dupa cum iti spuneam nu ma dau in vant dupa ea ,as vinde-o daca ar fi dupa mine dar cadoutile stii cum e nu le vinzi ca se supara cel ce ti le-a dat, as aca mai colectionez ceva la dulap ca nu le-am ticsit destul
Mami de Bogdanici Pogonici
Magnetism79 spune:
Scuze ca am scris ca o cizma!!!!!!!!!!!Pote se intelege ceva
Magnetism79 spune:
hai sa va spun ceva romantic , al meu mi-a scris o poezie aseara, in timnp ce eu munceam la calcatul rufelor.Mi-a mai scris poezii si in trecut dar asaera m-a facut sa plang.Ce sa mai zic
Reallaura spune:
Nu-l invata si pe Bogdan putina arta poetica???La noi s-a cam dus cu romantismul, fiecare sta pe forumurile lui...
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Magnetism79 Simonacip bravo daca vrei sa-l faci or bebe 3 eu nu mai am curaj.Vreau sa-mi pun sterilet cine are poa sa spuna cum e? Cleo ce faci nu cumva vrei sa-i faci asa curand I surioara sau in fratior Marei?il botez eu pe bune.pupici Mami de Bogdanici Pogonici |
Magne ai grija, steriletul inseamna avort. Totusi nu poti face altfel? Am auzit si multe neplaceri de la sterilet, tot felul de nebunii, am avut o colega care a tras rau de tot cu el, i se incarnase cumva, abia au reusit sa i-l scoata cu operatie. SI era valabil 5 ani, iar ea dupa 2 l-a scos.
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
MissParker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Magnetism79 Miss de unde ii cumperi hainele lui David?Am vazut in poza cu leul o caciulita ce mi-a placut tare mult. |
De obicei i le iau din talcioc, dar caciulita evident ca am luat-o noua, e cu fular asortat, le-am luat de la Babybutt.de, acolo comand eu mai toate hainutele pentru bebe...
simonacip spune:
simonix vezi trebuia sa existe o compensare dc tu esti un pic mai cala vizavi de bb, trebuia sa fie sotul mai mamos.Asa ca e de inteles
Cleo, mie mi-a venit dupa o luns si ceva ciclul dupa prima alaptare...nu te nelinisti, e normal dupa sarcina sa existe dereglari
Cenia, petrecere frumoasa la banyshower
Alysh, sper sa gasesti ce ai nevoie in tirg
Chinabulina si MsBB va mai o data cu drag.
Sis dc mergi la shoping cumpara si ceva mincareStim noi de ce...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
simonacip spune:
SCuzati toate greselile
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
Reallaura spune:
O sa incerc Sis!!
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE