Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Magnetism nasol ca esti in relatii d-astea nu prea apropiate cu mama ta, d-aia te intelegi bine cu soacra!!! ofof, lasa ca o sa-i oferi tu mai multa dragoste lui Bogdanici Pogonici!!
Haina de blana rosie Mmm destul de excentric!
s-o porti sanatoasa!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Reallaura nu e de blana rosie e de stofa si are gulerul de bal;an rosie sio maneciel tot de balan, a adus-o cineve din Italia si i-a vandut-o lui.E rosu f.f aprins dupa cum iti spuneam nu ma dau in vant dupa ea ,as vinde-o daca ar fi dupa mine dar cadoutile stii cum e nu le vinzi ca se supara cel ce ti le-a dat, as aca mai colectionez ceva la dulap ca nu le-am ticsit destul

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Scuze ca am scris ca o cizma!!!!!!!!!!!Pote se intelege ceva

Mergi la inceput

hai sa va spun ceva romantic , al meu mi-a scris o poezie aseara, in timnp ce eu munceam la calcatul rufelor.Mi-a mai scris poezii si in trecut dar asaera m-a facut sa plang.Ce sa mai zic

Mergi la inceput

Nu-l invata si pe Bogdan putina arta poetica???La noi s-a cam dus cu romantismul, fiecare sta pe forumurile lui...

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

Simonacip bravo daca vrei sa-l faci or bebe 3 eu nu mai am curaj.Vreau sa-mi pun sterilet cine are poa sa spuna cum e?
Cleo ce faci nu cumva vrei sa-i faci asa curand I surioara sau in fratior Marei?il botez eu pe bune.pupici

Magne ai grija, steriletul inseamna avort. Totusi nu poti face altfel? Am auzit si multe neplaceri de la sterilet, tot felul de nebunii, am avut o colega care a tras rau de tot cu el, i se incarnase cumva, abia au reusit sa i-l scoata cu operatie. SI era valabil 5 ani, iar ea dupa 2 l-a scos.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79
Miss de unde ii cumperi hainele lui David?Am vazut in poza cu leul o caciulita ce mi-a placut tare mult.

De obicei i le iau din talcioc, dar caciulita evident ca am luat-o noua, e cu fular asortat, le-am luat de la Babybutt.de, acolo comand eu mai toate hainutele pentru bebe...

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

simonix vezi trebuia sa existe o compensare dc tu esti un pic mai cala vizavi de bb, trebuia sa fie sotul mai mamos.Asa ca e de inteles
Cleo, mie mi-a venit dupa o luns si ceva ciclul dupa prima alaptare...nu te nelinisti, e normal dupa sarcina sa existe dereglari
Cenia, petrecere frumoasa la banyshower
Alysh, sper sa gasesti ce ai nevoie in tirg
Chinabulina si MsBB va mai o data cu drag.
Sis dc mergi la shoping cumpara si ceva mincareStim noi de ce...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ

Mergi la inceput

SCuzati toate greselile

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

O sa incerc Sis!!

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput