*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (217)
Raspunsuri - Pagina 4
clauclau spune:
Mimo, drum bun maine si distractie maxima in vacanta, cauta doar sa te simti bine si veseleste-te din belsug. Normal ca avem grija de Vladut, se poate? Apoi, eu sunt chiar in cartier, dau fuga, fuguta sa vad ce face pui scump. Aaaaa, felicitari mami de Daria, bun venit pe lume Daria mica si pufoasa!

Kitzi, imi pare tare rau, tin pumnii sa nu fie displazie, zic si eu ca Ioana, nu pune raul inainte.
Zoze, super petrecere cu coifuri! Iar tortul 

. Mama, ce-am mai balit cand l-am vazut in poze, parca era colea langa mine.![]()
Alice, ce frumos!!! Vai, ii sta minunat cu agrafita, abia astept si eu, deocamdata nu merge nici cea mai mica clemuta la parul ei minuscul.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
bubu05 spune:
Mimo, ce frumooos!! Sa-ti traiasca finuta mica si scumpica! moamaaa, o saptamana intreaga in zapada, cat de fain!!!!! vreau si euuuuuuuuuuu! 
Mihu, bravo pt. dintzos!
Si lui Stef ii iese jos unul, dar vad ca nici nu-l simte
doarme neintors!!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Simo27 spune:
Simo-Mimo sa-ti traiasca finuta
Drum bun sa aveti,timp frumos,fara accidentari si sa va intoarceti cu bani in portofel
!
Distractie placuta

Vladut va fi bine
!
Nu am citit mai nimic.am fost cam toata ziua pe drumuri:m-am tuns,suvitat,coafat-acu trebuie sa dorm cu fata in perna
!am impodobit sala cat m-am priceput,am spalat sarbatoritul,l-am culcat..acu urmeaza al doilea copil
!
am deja emotii cat casa
.ma vad in urma cu un an
!sunt asa de fericita ca il avem pe Sam,parca e un vis
!
va
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
numeioana spune:
David doarme si sper sa nu se mai trezeasca pana la 7 dimineata. Simo, sa-ti fie de bine si sa petreceti frumos maine!
Yupyyy, a venit Daria!
Felicitari! Sa-ti traiasca finuta, Mimo!
Mihutza, bine ca a erupt dintzosul! Aveti grija!
Eu ma bucuram zilele trecute ca au iesit dintii fara niciun semn. Cei 8 incisivi sunt la locul lor, acum cei 4 premolari si cred ca urmeaza caninii... Cum o fi la canini?
Chiar si o masea a iesit fara probleme. Dar cand ies doua deodata si inca doua cresc vad ca e nasol cu adevarat. Vedeti ce va asteapta??
Bai, maselele astea sunt groaznice!! Noroc ca nu ramanem cu amintirea durerilor astora, ca ne-ar urmari la orice ora
Ma duc sa ma odihnesc, ca nu stiu ce ma asteapta la noapte... plus ca sunt f obosita si ingrijorata pentru maine. Abia asteptam sa vina petrecerea, dar sunt cu inima stransa si destul de ingrijorata pentru maine. Nu stiu cum se va comporta David, daca va fi marait, daca nu-i va fi rau ca iese afara, cum va fi la restaurant....
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
sovietica spune:
Am vazut cum rade David, m-am hipnotizat in ochii sufletelului, m-am minunat cum merge Tea de Alice, si ce a mai crescut de frumos Bubu de Cami.
Mimo, sa va traiasca Daria! 

sa fie sanatoasa, norocoasa, fericita si sa aibe tzatza lapte! (sau cutia, lapte sa fie!) 
Distractie placuta, monix! verde sunt! ![]()
Sash a fost tare fericit azi :) http://good-times.webshots.com/photo/2311884660102206853nqnDen
Sciatica mea a atins cote mari, aseara mi-am trimis omu sa doarma pe jos in sufra
ca nu puteam sa ma intorc pe loc de pe o parte pe alta. oricum il trezeam de vreo 2 saptamani cu icnetele cand schimbam pozitia. Bucurosi le-om duce toate. Inca fac fatza.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
tiker DPN 7 sept
sovietica spune:
Maiii ce de petreceri maine! Va doresc sa iasa asa cum v-ati dorit! Ma ling pe bot deja :)
Bine ca nu poftesc dulciuri, cred ca muream de 10 ori pana acum cu torturile voastre!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
tiker DPN 7 sept
bubu05 spune:

Suuuper piscina!! si maaareeeeeee!
Am spalat si culcat unu'...mai am unu'...ma duc sa-l scot din apa si la nani cu el 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:

Bine ai venit, Daria, sa fii sanatoasa si norocoasa!!Mimo, sa-ti traiasca finuta si..dixtractie maxima, sa vii cu poze mistoooo!!:))
ioana ce razaciooooos!!
sa-l vezi pe Mufa, rade in hohote, sa lesina daca...ma fac ca vomit. si scot limba
!![]()
![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
nu merge nimeni maine la Babyexpo?
..eu vreau sa merg singura, Mufa nu are voie in multime..
LUNY
luny spune:
aaaa, cuscra!!!
gand la gand!! nu aveti stand, ai scapat de data asta??
sovi suuupeeer piscina!!
parca asa mare, ca diametru este si a lui Matei, doar ca e o balena cu o coada maare ce sufla si apa![]()
LUNY