*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (217)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Primavara sa va inmiresmeze inima si sufletul cu parfumul florilor ei neasemuite si sa va arate ce-nseamna sa zambesti, sa iubesti si sa fii iubit cu adevarat!

stiu ca sunt restanta la ceva de baut pentru ziua baiatului meu , sper sa primiti acum

LA multi ani pitici nascuti in zi de 1 martie!!!!

............am vazut ceva poze ................pe sarite , toti copii sunt foarte frumosi si va doresc sa va traiasca sa aveti numai parte de bucurii de la ei.

.........repet , eu am din ce in ce mai putin timp, cel putin pina acum asa a fost .
regret ca nu am cum sa urez zilnic LMA! puilor serbati.

imi este dor de voi , ma gandesc zilnic la voi , ......acum ca am dus piticotul la tara( IAR) sper sa ma pot aduna seara sa mai palavragesc cu voi
poze stiu ca ati cerut, promit sa pun sapt aceasta.

pup stolu drag si ciripitor.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Stiu ca v-am mai intrebat, dar n-am vazut raspunsurile: cand naiba vine stimulentul ala nenorocit? Am depus dosarul in decembrie si vad ca pauza!

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Buna Butucico! Hai ca pe langa urarea ta, a mea e apa de ploaie! Nici nu mai spun ca am terminat Litere, ca ma fac de cacao!

Mergi la inceput

Buna Valentina, Hai ca ma faci sa rosesc , macar cu o urare sa-mi spal pacatele fata de voi

Mergi la inceput

Giani, tu ai depus dosar pt stimulent?

Mergi la inceput

Da VAli la inceputu lui februarie.inca n-am primit nici raspuns nici bani

Mergi la inceput

Ma duc sa-mi fac o baie luuunga sa ma relaxez si ma intorc! Sper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Wow, super pozele, Simo!!
Tortul masinuta facut de tine imi da pe departe clasa! Pe fulger nu reusesc sa-l fac! esti super, super, tareeeee! vreau sa stiu cu ce l-ai colorat si cum ai ornat asa misto?
Sam e un dulce, scump rau de tot!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vali, super cadoul de la nasa!fj

Butucel, te pup si eu cu drag!!

Eu m-am cam suparat azi...pt. ca nasa vrea sa plece la Piatra Neamt, acasa la ea, de Paste...si eu vroiam sa-l serbam pe Stef si sa luam si motul de Paste, sa scap o data...asa ca alta munca, alta distraxtie

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

LA MULTI ANI PUIUTILOR SARBATORITI ASTAZI!!!!!!!! SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SANATOSI!!!!!!!
Simo m-ai spart cu tortuletele , salivez deja de pofta si sunt la munca.... Si care e faza cu fundita albastra?
Olga frumoase pozele cu Sophie la 1 an
Stela pt fata cu emotii, o sa-ti fie greu la inceput dar apoi te vei obisnui la munca.
Cata si Mimo felicitari pt finute, sa va traiasca si sa fie sanatoase
Valentina frumos foc Mateiasul. Eu cand am depus dosarul pt stimulent a venit peste 2 luni. Adica in luna urmatoare inceperii serviciului am luat 8 mil si apoi 3.
Gianiiiiiii
Ioana pt afaceristul mic! Si noi ne distram cu maselele, avem una iesita care creste si mai multe gingiute umflate care asteapta sa sparga. Deja ma ia groaza, acum 2 nopti s-a trezit la 2 urland si abia am reusit s-o calmez dupa ce i-am dat un supozitor cu Novocalmin. Nici nu vreau sa ma gindesc la canini bang]
Zoze ce frumos s-a distrat sufletelul la tara!
la toata lumea si da, A VENIT PRIMAVARA!!!!!!!!!![

Mergi la inceput