*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (217)
Raspunsuri - Pagina 17
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 AAAAA ![]() ![]() Votati-o pe Luny! Aici: http://www.bucataras.ro/voteaza-in-concursul-reteta-mea/ Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Zoze, ce frumos ca aveti tzara!!! si aer curat si zambilute in curte!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
Zoze, super pozici, ce mi-ar placea si mie o 'excursie' la tara! este posibil ca de Paste sa aterizam in Craiova, la Romanesti, la varul sotului...socrul varului sta undeva la vreo 100 km de Craiova spre Calafat si iub zice ca e tare misto acolo, cu curte, batatura, legume, vie, capre, tot tacamul, tare vreau sa ajung si acolo! eu nu am avut 'tara' ambii parinti fiind bucuresteni...
bunicii din partea mamei se trageau de prin Ardeal, dar tot in Bucuresti au stat, de tineri, si mai am ceva rude prin Ardeal, dar din pacate ajung acolo mai rar decat mi-as dori..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:

Si-a revenit Matei, e din nou in forma. mai tuseste putin, dar speram sa-i treaca repede. Suntem inca pe antibiotic, care parca i-a luat boala cu mana( plastic vorbind)![]()
Nu acelasi lucru il pot spune despre mine, ca tusesc ca magarul, ma doare in gat de mor si sunt ragusita..dar o sa treaca si asta, nu? Important e ca Matei e bine.
Valentina si Matei (10.04.2008)
VALENTINA C spune:
Ziceati ca am pus putine poze cu noi! Hai ca am pus acum o multime! Luati de vedeti! http://family.webshots.com/photo/2620400130103382524lEMCYa de aici incolo
Simo27 spune:
PARTY SAM
cateva poze de la petrecere!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
VALENTINA C spune:
Ieri si azi am avut Targ de martisoare cu gradinita in IOR. Copiii si-au confectionat martisoare, le-au pus preturi si le-au vandut. A fost chiar super!
Eu am fost azi si de nu m-am uitat dupa carucioarele cu copii, doar -doar vad pe vreuna dintre voi, dar nimic! Am dat si inteviu la B1 TV si o sa fie dat maine la Matinal, de la 7 la 10! ( daca vreti sa ma vedeti
)
Va urez sa aveti o primavara calda, fericita, implinita, vesela!!!!!!!
VALENTINA C spune:
Simo, super petrecere!!!!!
Tortul urs tot tu l-ai facut? Ca arata foarte bine! De cel roz nu mai zic nimic, ca sunt verde!
Si esti radioasa in poze!
VALENTINA C spune:
Stela, o sa vezi ca n-o sa ai timp la serviciu sa te gandesti foarte mult acasa, dupa ce-ti reintri in mana. Acum nu stiu cate ore stai acolo, 6 sau full time?
Bubulino, la gradi o sa fie foarte bine, ca Vlad e un copil sociabil! Sa iei martisoare pt educatoare!![]()
Naty, iti tin pumnii!
Zoze, abia astept si eu sa plec la parinti sau socri la tara, dar pana la Paste nu cred ca ajungem. Apropo, si noi suntem olteni get-beget, eu de langa Vilcea, Alin de langa Corabia.
Tuchi si MImo, felicitari pentru finuti!
VALENTINA C spune:

Clau, am uitat sa-ti spun ca ai niste copii superbi! Sper ca ai cumparat ziarul!
Ioana, La multi ani pt David! Apropo, cand il iei la gradi?