Subiect inchis
Raspunsuri - Pagina 5
lisaelisa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floric_ea eu inteleg ca persoanele care scriu aceste mesaje sunt contra bone si ele n-ar angaja niciodata, asa, pe baza stirilor, ar trebui sa nu mergem niciodata la medici, nu? ar trebui sa nu ne dam copiii la scoala ca sunt cum sunt, ar trebui nici la gradi sa nu-i ducem ca au fost stiri si despre educatoare si cunosc eu cateva bucati care tipa la copil. adica parintii responsabili aleg gradi sa inteleg sau care e mesajul? sau si mai bine stau acasa cu copiii sau cum? stiti ce? parintii responsabili cu copii de cinci ani n-au timp de forumuri ca sunt ocupati cu educatia lor |
Sa inteleg ca esti una dintre " ofertante " ?
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
kariguld spune:
| citat din mesajul lui floric_ea eu inteleg ca persoanele care scriu aceste mesaje sunt contra bone si ele n-ar angaja niciodata, asa, pe baza stirilor, ar trebui sa nu mergem niciodata la medici, nu? ar trebui sa nu ne dam copiii la scoala ca sunt cum sunt, ar trebui nici la gradi sa nu-i ducem ca au fost stiri si despre educatoare si cunosc eu cateva bucati care tipa la copil. adica parintii responsabili aleg gradi sa inteleg sau care e mesajul? sau si mai bine stau acasa cu copiii sau cum? stiti ce? parintii responsabili cu copii de cinci ani n-au timp de forumuri ca sunt ocupati cu educatia lor |
acest topic e pentru a afla mamicile cate de rele si crude sunt bonele ce se plimba cu copii in parcurile de la coltul blocului, parc de 28m pe 33m!
repet, (a nu stiu cata oara!), sunt oameni si oameni,nu-i bagam pe toti in aceasi oala! sau daca a avut cineva o experienta negativa, nu facem din ea caz national! e trist acel caz prezentat la protv, (personal nu l-am vazut) trebuiesc luate masuri daca acea persoana e vinovata, dar nu suntem noi in masura sa judecam, sa spunem ca toate bonele sunt rele, nebune si nepregatite.
floric_ea,
.*************************
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
lisaelisa spune:
Pt toate cele care nu au inteles, mai scriu inca o data :
Nu toate bonele sunt incompetente !
Editez special pt tine :
Kariguld, nu te inteleg. Te enerveaza subiectul meu, dar il urmaresti cu " sufletul la gura ". 
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
anca_vlad spune:
dragele mele, lasati polemica la o parte chiar nu ajuta pe nimeni...
eu nu o sa va povestesc din cele vazute la televizor sau prin parcuri (desi am vazut cate in luna si in stele si bune si rele-...rima)
eu bb de 4 luni prin decembrie leatul '77 mama mea ca orice mama din acea perioada a trebuit sa inceapa serviciul, a incercat varianta cu cresa, dar eu nu am rezistat ...pana la urma a ajuns la varianta moderna de acum bona...toate bune si frumoase pana am inceput sa vorbesc (ghinionul babei ca am inceput destul de repede pe la 10 luni, si nu ca as fi fost vreo eminenta cenusie, ci doar ca mis- vorbareata) si pe la un an si sa jicem 8 luni era mama cu mine in ziua ei libera ....sar peste amanunte ideea este ca atunci cand a trebuit sa ma duca la baba inapoi nu am vrut si am inceput sa plang si sa ii spun mamei ca ma bate si ii aratam pe unde, acelasi lucru i l-a confirmat o vecina a babei...asa nu vreti sa stiti ce a fost in sufetul mamei ...sfatul mamei atunci cand s-a nascut vlad a fost sa stau acasa cei doi ani chiar daca mi-a fost greu si la un an si 10 luni l-am dus la cresa apoi la gradi.
Asa ca nu sunt povesti ceea ce fac asa zisele bone...
Am o vecina care are grija 6 luni pe an de doi copii in USA si cred ca asa cum e ea daca as fi avut nevoie de bona as fi cautat
..si din galeria celor vazute in parcul de la coltul blocului..cel de 28/33 intr-o dimineata de inceput de vara...
Mai multi copii si mai multe bone, eu si copilul meu la topogan...
la un moment dat doua dintre fetitele care erau cu bonele in parc se iau la cearta, bona uneia dintre fetite se ridica si o ia la bataie pe cealata fetita......bona fetitei baute ramne muta si fara replica .. eu perplexa in prima faza....
concluziile tragetile voi....
Din pacate in parcurile noastre de pe plaiuri mioritice nu amintalnit, bona, baba mamiata sau vecina care sa spuna o vb buna despre familia copilului pe care il ingrijeste.
PS. De cand ma stiu nu m-am inteles cu babele si nu le-am avut la suflet....
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Tala spune:
Am spus si eu ca o bona poate fi o solutie pt cei care nu au incotro, dar pt acestia sfatul meu este sa investeasca intr-o camera web (de la inceput, nu dupa un an de zile). Am o buna prietena care a angajat bona si cand fetita a inceput sa vorbeasca a aflat ca o bate...
Eu as incerca toate metodele de verificare, inclusiv stat ascunsa 8 ore dupa o canapea (fara exagerare...si fara sa beau lichide cu ceva vreme inainte....)
Bucurie!
maru spune:
lisaelisa, ai copil de 5 ani? pai ar trebui sa fie intr-o gradinita, sa socializeze cu alti copii de varsta ei, sa invete skills-uri pe care mama nu are cum sa o invete, sa se joace, sa coloreze cu cei de varsta ei si nu sa fie asistent de mama detectiv!
ASa ca pana la critica bonele din parc, ia arunca tu o privire la tine in ograda!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
lisaelisa spune:
| citat din mesajul lui maru lisaelisa, ai copil de 5 ani? pai ar trebui sa fie intr-o gradinita, sa socializeze cu alti copii de varsta ei, sa invete skills-uri pe care mama nu are cum sa o invete, sa se joace, sa coloreze cu cei de varsta ei si nu sa fie asistent de mama detectiv! ASa ca pana la critica bonele din parc, ia arunca tu o privire la tine in ograda! |
Sa inteleg ca tu nu-ti duci copiii in parc !?
Ce-i cu tonul asta suparat !?
Esti cumva bona si te simti vizata !?
Nu le inteleg pe mamele care se supara pe un subiect care aduce in atentia tuturor, actiunile din parc ale bonelor !!!
Poate imi explicati ! Ca, zau, nu va inteleg !
Pe bone, in schimb, da, le inteleg.

PS : Observ ca sunt certata numai de mame stabilite in alta tara...

lisaelisa
mami de ingeras dragalas
kariguld spune:
| citat din mesajul lui lisaelisa Pt toate cele care nu au inteles, mai scriu inca o data : Nu toate bonele sunt incompetente ! Editez special pt tine : Kariguld, nu te inteleg. Te enerveaza subiectul meu, dar il urmaresti cu " sufletul la gura ". ![]() lisaelisa mami de ingeras dragalas |
iara te inseli...
da tu ce urmaresti cu subiectul asta? ca bona nu cauti, esti importiva, ai fetita la gradinita, atunci care-i rostul? stai linistita ca s-a para-discutat pe forum despre bone...
persoanele care au avut si inca au bone stiu ele sa se descurce, orice experienta este bine venita....dar sa fie cu folos.
atunci cand deschizi un subiect, oricine poate raspunde pe topicul tau, oricine poate avea pareri pro sau contra...asa functioneaza lururile pe aici...dezbatem principii si idei!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!