Subiect inchis
Raspunsuri - Pagina 3
lisaelisa spune:
Kariguld, ![]()
Zau, imi esti simpatica
, dar tu traiesti in Germania
, iar noi, in Romania
.
Bonele noastre nu au urmat cursuri de specializare - 95 % dintre ele -
majoritatea sunt pensionare care si-au crescut copiii in crese, iar cele mai tinere, sunt persoane fara pregatire (majoritatea ) care, din aceasta cauza, pe la 40 ani isi gasesc doar un loc de munca prost platit : ex. femeie de servici.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
lisaelisa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ni-na Daca aflai si numele copilului sau spuneai parcul poate aveai sanse sa sensibilizezi macar unul dintre parintii a caror copii il frecventeaza... |
Parcul este Cismigiu, pe bona, chiar daca o intrebi cum o cheama, tot nu iti raspunde.
Eventual, ar trebui filmate si date aici, pe forum, specificandu-se locul " faptei ".
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
lisaelisa spune:
| citat din mesajul lui ipearina Mie mi se pare ca toate subiectele despre bone sint binevenite, oricat de multe ar fi. Am stat doi ani acasa, doi ani am iesit cu copilul in parc, doi ani am stat de vorba cu bonele, doi ani le-am "urmarit" "prestatia" in parc. Si m-am ingrozit! De ce? De numarul FOARTE MIC de bone responsabile si devotate "meseriei". Alea care intra in marea masa vorbesc urat cu copiii, ii lasa de izbeliste, se strang grupulete si barfesc familia angajatoare, toaca seminte, nu se sinchisesc daca copilul cere sa fie dat in leagan etc, unele nici macar nu observa cand copilul s-a indepartat prea mult de ele. Inainte de a incepe serviciul, am cautat disperata o bona care face parte din categoria "pasari rare", am dat peste tot felul de persoane cu tot felul de ciudatenii si pretentii, ba una dintre ele are si acum sa-mi dea niste bani etc. Daca n-am avut norocul sa gasesc o bona "ideala", am ales gradinita, copilul s-a adaptat, ii place foarte mult, insa am tras ceva cu gramada de boli luate de acolo, dar asta e alt subiect. |
Subscriu cu totul.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
lisaelisa spune:
| citat din mesajul lui anisiap uite ca are 8 luni si nu s a imbolnavit pana acum deloc |
Din pacate, in gradinitele bucurestene sunt primiti copiii bolnavi, care ii molipsesc pe ceilalti.
Nu exista o infirmerie.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
kariguld spune:
| citat din mesajul lui lisaelisa Kariguld, Zau, imi esti simpatica , dar tu traiesti in Germania , iar noi, in Romania Bonele noastre nu au urmat cursuri de specializare - 95 % dintre ele - majoritatea sunt pensionare care si-au crescut copiii in crese, iar cele mai tinere, sunt persoane fara pregatire (majoritatea ) care, din aceasta cauza, pe la 40 ani isi gasesc doar un loc de munca prost platit : ex. femeie de servici. lisaelisa mami de ingeras dragalas |
dulceata, io bona la copii am avut in RO! sincer, n-am nimik cu nimeni!
iti doresc succes in gasirea unei gradinite bune...sau de ce nu? a unei bone bune!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
ionica spune:
Depinde unde cauti bona cea buna sau pasarea rara cum mai spunea nu stiu care din voi.
Am avut parte de o bona romanca nemaipomenit de buna care a locuit la noi in germania,din nefericire a plecat inapoi fiindca nu era obisnuita printre straini.
Acum,am gasit o bona de aici o nemtoiaca,intr-adevar sunt bune ,protectoare,profesioniste si toata lauda pentru ele ,dar, costa nene de ma rupe!
Acuma,voi vreti si smantana si banii de pe smantana, decideti-va ,o bona buna se plateste bine,nu poti pune pe vecina din scara cealalta ca nu mai are servici ca si bona.
Bona nu face smotru,
bona nu calca camasile sotului
bona nu duce gunoiul
bona nu face o ciorba pentru voi
Bona se ocupa DOAR de educatia copilului dvs. ideal primele saptamani sun ochii vostri,,lasati-o treptat singura cu copilul si urmariti comportamentul copilului.
Sophia 2ani 06.09.06
+35
Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
kariguld spune:
| citat din mesajul lui ionica Depinde unde cauti bona cea buna sau pasarea rara cum mai spunea nu stiu care din voi. Am avut parte de o bona romanca nemaipomenit de buna care a locuit la noi in germania,din nefericire a plecat inapoi fiindca nu era obisnuita printre straini. Acum,am gasit o bona de aici o nemtoiaca,intr-adevar sunt bune ,protectoare,profesioniste si toata lauda pentru ele ,dar, costa nene de ma rupe! Acuma,voi vreti si smantana si banii de pe smantana, decideti-va ,o bona buna se plateste bine,nu poti pune pe vecina din scara cealalta ca nu mai are servici ca si bona. Bona nu face smotru, bona nu calca camasile sotului bona nu duce gunoiul bona nu face o ciorba pentru voi Bona se ocupa DOAR de educatia copilului dvs. ideal primele saptamani sun ochii vostri,,lasati-o treptat singura cu copilul si urmariti comportamentul copilului. |
ionica,

. unde ai fost? am creyut ca ai nascut-o pe bebelina 2!uite, daca eram mai aproape, stau in Nurnberg, veneam sa fiu "bona" ta!
free! pe bune! singura mea dorinta, sa ai popcorn si jucariile la vedere, sa ma pot juca cu bebelina 1. desigur ca faceam tot ce-mi cereai!
si cautam o doica pentru sot, sa-i faca mancare, sa-i calce camasile sa tina contabilitatea la firma, sa mearga la cursuri in locul meu....
ehe, ce visez io......
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
lisaelisa spune:
Ionica,
O bona costa intre 800 si 1.000 lei. Un salariu mediu tot atata este.
Cu cat sa platesti o bona pt a fi sigura ca acea persoana iti va ingriji puiul cu responsabilitate ?!
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
ionica spune:
Pai e simplu,
O bona buna o platesti cu ora daca vine de cteva ori,aici e 10 euro.
Bona care era din romania o plateam 1000euro brut plus cazare si masa,evident era declarata aici si avea asigurata asistenta medicala.
acum, platim ceva mai mult .
| citat din mesajul lui lisaelisa Ionica, O bona costa intre 800 si 1.000 lei. Un salariu mediu tot atata este. Cu cat sa platesti o bona pt a fi sigura ca acea persoana iti va ingriji puiul cu responsabilitate ?! lisaelisa mami de ingeras dragalas |
Sophia 2ani 06.09.06
+35
Sarahhttp://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
ionica spune:
Hallo Kariguld,
Sunt pe aici ,mai am putin si nasc,m-au programat pentru cezariana .
Ehe, la vara esti bine venita,poate te iau cu noi in corsica,guestus m-a refuzat:::)))))
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
ionica, ![]() . unde ai fost? am creyut ca ai nascut-o pe bebelina 2!uite, daca eram mai aproape, stau in Nurnberg, veneam sa fiu "bona" ta! free! pe bune! singura mea dorinta, sa ai popcorn si jucariile la vedere, sa ma pot juca cu bebelina 1. desigur ca faceam tot ce-mi cereai! si cautam o doica pentru sot, sa-i faca mancare, sa-i calce camasile sa tina contabilitatea la firma, sa mearga la cursuri in locul meu.... ehe, ce visez io...... ************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU ************************ Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine! |
Sophia 2ani 06.09.06
+35
Sarahhttp://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy