Subiect inchis
Raspunsuri - Pagina 2
lisaelisa spune:
Eu nu vreau sa barfesc pe nimeni, doar sa trag un semnal de alarma.
Sunt convinsa ca bonele care se comporta urat cu copiii de care au grija, in fata parintilor acestuia sunt numai " lapte si miere ".![]()
Am mai spus : exista si bone devotate, insa comparativ cu numarul care oferteaza, sunt fff putine. 
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisaelisa Am mai spus : exista si bone devotate, insa comparativ cu numarul care oferteaza, sunt fff putine. ![]() |
ai mei, de unde ai statistica asta?
mai cauta cateva pagini in spate, vei gasi subiecte asemanatoare.
multumi, multe semnale de "alarma" ai tras de o luna si ceva.....
ma duc, sa trec cu copii, la lectia de etica!
o zi cat mai buna!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
lisaelisa spune:
Kariguld,
Nu este vina mea ca tu nu gasesti nici-un subiect pe care sa-l dezbatem cu totii. ![]()
Si, da.
Eu am ceva de spus si, atunci, spun.
Statistica se bazeaza pe ceea ce vad eu de 5 ani incoace in parcurile Bucurestiului. 
Stiu ca este greu sa stai cu copilul acasa, dar nu avem voie sa ne ascundem capul in nisip, refuzand sa intelegem ca primii ani din viata copilului sunt f importanti si trebuie sa fim atente la cum se dezvolta puiul nostru sub ingrijirea unei straine.

lisaelisa
mami de ingeras dragalas
Tala spune:
mai cauta cateva pagini in spate, vei gasi subiecte asemanatoare. |
si totusi de ce iti pierzi timpul pe topicul acesta daca e atat de neinteresant???
Iar apropo's de doctorul acela, mai bine sugea putin suzeta sa o curete, iar daca e doctor inseamna ca asa tre' sa facem cu totii, nu? iar daca tu ai avut bone ok, inseamna ca asa sunt toate, nu? conform statisticilor tale si nu ale Lisei Elisa.
Poate rasar pe acest forum subiecte 'lipsite de importanta si substanta' pt unii, dar de ce tocmai aceia isi pierd timpul cu ironii si rautati?
Eu nu deschid subiectul care nu ma intereseaza.
Bona nu-mi voi angaja niciodata, dar cei ce sunt fortati sa faca acest lucru, pot fi sensibilizati de aceste semnale de alarma si sa se gandeasca serios la metode de urmarire a acestora. In Germania nu o fi cazul, dar aici multa lume se reprofileaza peste noapte si ajunge expert in ceva...cum ar fi responsabilitatea cresterii uni copil (chiar si doar pt 8 ore) E nevoie sa mai spun ca sunt atat de fragili incat sa conteze f mult ce se intampla cu ei in intervalul asta? (nu cred, dau in redundanta)
Bucurie!
lisaelisa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Tala
si totusi de ce iti pierzi timpul pe topicul acesta daca e atat de neinteresant??? Iar apropo's de doctorul acela, mai bine sugea putin suzeta sa o curete, iar daca e doctor inseamna ca asa tre' sa facem cu totii, nu? iar daca tu ai avut bone ok, inseamna ca asa sunt toate, nu? conform statisticilor tale si nu ale Lisei Elisa. Poate rasar pe acest forum subiecte 'lipsite de importanta si substanta' pt unii, dar de ce tocmai aceia isi pierd timpul cu ironii si rautati? Eu nu deschid subiectul care nu ma intereseaza. Bona nu-mi voi angaja niciodata, dar cei ce sunt fortati sa faca acest lucru, pot fi sensibilizati de aceste semnale de alarma si sa se gandeasca serios la metode de urmarire a acestora. In Germania nu o fi cazul, dar aici multa lume se reprofileaza peste noapte si ajunge expert in ceva...cum ar fi responsabilitatea cresterii uni copil (chiar si doar pt 8 ore) E nevoie sa mai spun ca sunt atat de fragili incat sa conteze f mult ce se intampla cu ei in intervalul asta? (nu cred, dau in redundanta) |
Tala,

Exact despre asta vorbesc si eu !
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
ni-na spune:
Lisa,nu te supara,eu chiar iti apreciez postarea,si pentru rauvoitori,am copil mare,si nu sunt din Bucuresti.Daca aflai si numele copilului sau spuneai parcul poate aveai sanse sa sensibilizezi macar unul dintre parintii a caror copii il frecventeaza...
Nu spun sa facem politia bonelor,dar aceste semnale chiar trebuiesc trase.
Si sa intaresc cele spuse,DA,atrag atentia oricarei persoane ce bruscheaza un copil,si putin offtopic si tuturor celor care chinuie un animal.
ipearina spune:
Mie mi se pare ca toate subiectele despre bone sint binevenite, oricat de multe ar fi.
Am stat doi ani acasa, doi ani am iesit cu copilul in parc, doi ani am stat de vorba cu bonele, doi ani le-am "urmarit" "prestatia" in parc. Si m-am ingrozit! De ce? De numarul FOARTE MIC de bone responsabile si devotate "meseriei". Alea care intra in marea masa vorbesc urat cu copiii, ii lasa de izbeliste, se strang grupulete si barfesc familia angajatoare, toaca seminte, nu se sinchisesc daca copilul cere sa fie dat in leagan etc, unele nici macar nu observa cand copilul s-a indepartat prea mult de ele.
Inainte de a incepe serviciul, am cautat disperata o bona care face parte din categoria "pasari rare", am dat peste tot felul de persoane cu tot felul de ciudatenii si pretentii, ba una dintre ele are si acum sa-mi dea niste bani etc. Daca n-am avut norocul sa gasesc o bona "ideala", am ales gradinita, copilul s-a adaptat, ii place foarte mult, insa am tras ceva cu gramada de boli luate de acolo, dar asta e alt subiect.
anisiap spune:
uite ca are 8 luni si nu s a imbolnavit pana acum deloc ![]()
http://community.webshots.com/user/ana_ana2327
kariguld spune:
| citat din mesajul lui lisaelisa Kariguld, Nu este vina mea ca tu nu gasesti nici-un subiect pe care sa-l dezbatem cu totii. Si, da. Statistica se bazeaza pe ceea ce vad eu de 5 ani incoace in parcurile Bucurestiului. ![]() Stiu ca este greu sa stai cu copilul acasa, dar nu avem voie sa ne ascundem capul in nisip, refuzand sa intelegem ca primii ani din viata copilului sunt f importanti si trebuie sa fim atente la cum se dezvolta puiul nostru sub ingrijirea unei straine. ![]() lisaelisa mami de ingeras dragalas |
bine tu, te intreb una si tu raspunzi alta....
imi retrag si "rautatile" , care-or fi alea?? hai ca exagerati.
daca intervine cineva pe un subiect cu care nu-i de acord si are alta opinie, e poftit afara. bravo! nici nu ma mir ca vedeti in bone posibile chinuitoare ale copiilor.
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!