Subiect inchis
Raspunsuri - Pagina 13
maru spune:
Kari, nu te enerva, nu are rost
ti-am trimis pm
lisaelisa, bine ai venit pe forum
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
conchita spune:
Lisaelisa, iti admir nervii de otel si faptul ca iti pastrezi discursul decent si argumentat. in situatii asemanatoare, eu clachez cam pe la paginile 5-6, tu iata ca ai ajuns la a 13-a si inca nu esti K.O. way to go, girl. 
cat despre bone, ai perfecta dreptate ca exista vid legislativ in romania, asta si in complicitatea parintilor care prefera sa angajeze la negru, si a bonelor care fenteaza taxele. ca sa nu mai vorbim de abuz, ca nici pentru asta nu exista mare branza de legi. nu mai zice de "educatie" si "specializare", astea-s cuvinte tabu si mi-e ca dupa alte 13 pagini, vin si te adun de pe jos, ca stii cum e cu furia p o p u l a r a.
bine ai venit pe forum. sper ca ti-ai adus sarurile de-acasa. :-))
lisaelisa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui conchita Lisaelisa, iti admir nervii de otel si faptul ca iti pastrezi discursul decent si argumentat. in situatii asemanatoare, eu clachez cam pe la paginile 5-6, tu iata ca ai ajuns la a 13-a si inca nu esti K.O. way to go, girl. ![]() cat despre bone, ai perfecta dreptate ca exista vid legislativ in romania, asta si in complicitatea parintilor care prefera sa angajeze la negru, si a bonelor care fenteaza taxele. ca sa nu mai vorbim de abuz, ca nici pentru asta nu exista mare branza de legi. nu mai zice de "educatie" si "specializare", astea-s cuvinte tabu si mi-e ca dupa alte 13 pagini, vin si te adun de pe jos, ca stii cum e cu furia p o p u l a r a. bine ai venit pe forum. sper ca ti-ai adus sarurile de-acasa. :-)) |
Conchita,

Multumesc
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
eunice78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
eunice, pe tine te-am considerat o persoana matura....dar sincer nu te inteleg acuma?! cum poti afirma ca am blamat-o si atacat-o pe autoare? ma rog, fiecare intelege ce vrea si interpreteaza cum ii convine! mesajul ei, cel initial, nu contine decat barfe, ce-a vazut in parc.....pai ma apuc si eu sa scriu ce am vazut in trafic si....ce-am rezolvat....am intrebat-o frumos ce vrea de fapt sa comunice si ea s-a simtit atacata.... ************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU ************************ Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine! |
Pai daca tu dupa postul meu poti sa incepi cu "te credeam o persoana matura"...adica stai si ma judeci..desi tocmai tu spui ca fiecare are dreptul la o parere..eu ce sa mai zic?
Cred, totusi, ca ar trebui sa incerci sa reiei tot subiectul, sa citesti toate postarile OBIECTIV ..si poate o sa ajungi la concluzia ca au fost ff multe postari deloc constructive, asta ca sa nu folosesc alte cuvinte.
Si, recunosc, pe mine una m-ar enerva cumplit, daca cineva dupa ce nu ar fi de acord cu topicul meu, ar intra strict ca sa vorbeasca despre ce flori i-au mai aparut in gradina. Asta e atitudinea copiilor de scoala primara care atunci cand nu vor sa asculte ce zic altii se fac ca ploua sau isi baga degetele in urechi ostentativ.
Iar legat de faptul ca aceste subiecte au fost discutate si rasdiscutate, daca te plictisesc..poate ar fi bine sa nu le mai citesti. Pe de alta parte, sunt sectiuni la care sunt reluate de n ori diverse subiecte (gen alaptat, scutece, olitza, vaccinuri, slabit, inselat, etc). Oare ar trebui sa inchidem DC pentru ca oricum s-a discutat deja??
Si, repet, totusi, nici un moderator??
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
lisaelisa spune:
Buna tuturor,
Deoarece acest topic este atat de sifonat, incat nu se mai intelege nimic din el, am deschis un alt subiect pe aceeasi tema.
Daca vreti, va astept sa dezbatem impreuna legislatia despre bone.
Acest topic, voi cere sa fie inchis.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas