Subiect inchis
Raspunsuri - Pagina 11
claujro spune:
A deschis unul cu maidanezi.
Eu il astept cu interes pe cel pro si contra avort.
Mara si Matei
Androix spune:
e, deci am intuit corect si n-am generalizat aiurea. Si eu p-ala in care romanii sunt de kkt si restul lumii e civilizat. o, pardon, a deschis chiar Fomalhauti cu taximetristii parcati pe trotuar, inevitabil asta va fi concluzia trasa la unison, in romania totul sucks pentru ca ne place sa dam spaga!
Oricum repet, nu e de neglijat nici cunoasterea "personalitatilor" ![]()
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
kariguld spune:
un ultim cuvant aici,
lisaelisa, ai inteles gresit mesajele scrise! pacat! intr-o discutie virtuala, fiecare are o parere diferita de a ta, a mea, a ei, alui, etc...pe care iti place sau nu, trebuie sa o intelegi, nu sa iei totul personal! pentruca nu merita...peste cateva saptamani, luni, altcineva va deschide un subiect asemanator si daca nu vine cu nimik nou, discutiile se vor invarti in cerc...
stai linistita ca n-ai dat "fata" virtuala inca cu cei care sunt intradevar gica contra. fii sincera, eu nu te-am jignit, nici alte fete nu au facut-o. cat priveste clubul, ma refeream strict la UMOR!
si repet, daca tu nu ai nevoie de bona, de ce te intereseaza asa tare ce fac bonele in parc? crezi ca nu stiu mamicile cu ce se mananca bona? stiu, si mai ales cele care au avut probleme cu bonele sunt satule sa tot auda lucruri negative.
multa putere iti doresc!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
ionica spune:
Androix,
Cum de nu ai inteles?
Mor de plictiseala ,mai am trei saptamani pana la liovrarea pachetului vezi burdufului meu din burtica,normal ca dau din tasta sa nu mor de plicti
.
Stai sa livrez pachetul si ,atunci nu voi mai avea eu timp de bazaconii...pana atunci ,numai bine![]()
P.S. Vrei si tu un bici??
Sophia 2ani 06.09.06
+35
Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
Androix spune:
Spor la copt cozonacul! 
Nu, mersi, eu mai batraneste asa fara fara bice si alte dildouri 
pacatele mele...
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
Fomalhauti spune:
Care e problema daca discutam ceva ce s-a mai discutat? Doar asta facem si in viata reala. Oricum, aici pe forum sunt mai multe subiecte decat se discuta in viata reala....
Sunt tot felul de motive pentru care deschidem un subiect. Unele sunt nelamuririle, intrebam ceva. Asta se intampla pe la "parintii intreaba..." sau pe la "clinica virtuala" si nu sunt prea multe discutii (cu unele mici exceptii). Altii deschid un subiect ca sa-i informeze pe ceilalti: un filmulet, un articol, o poza. Unul din motivele pentru care eu deschid subiecte este acela ca vreau sa ma descarc. Pur si simplu ma simt mai bine cand povestesc si ma simt si mai bine daca cineva imi confirma "bine ai facut". Sau daca cineva imi spune ca este la fel de suparat/revoltat ca mine. Sau daca cineva imi spune ca nu ar trebui sa ma supar/enervez pentru atata lucru. Se poate sa fie vorba despre ceva ce s-a mai comentat. E atat de grav daca eu mai vreau sa discut despre ceva ce s-a mai discutat? In fond, daca nu vrea nimeni sa discute cu mine, nu discuta si gata...
Lisaelisa a mers prin parc si a observat niste lucruri care pe ea au suparat-o. Si ne-a povestit si noua....Ce-i rau in asta? Au mai fost subiecte cu bone. Si vor mai fi...
Curand incepe sezonul de "inscrieri la gradinita" si vor fi multe comentarii asemanatoare celor de anii trecuti. Apoi incepe gradinita si vor fi discutiile despre parintii care trimit copiii bolnavi la gradinita...Aici, la "scoli, gradinite..."
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fomalhauti Care e problema daca discutam ceva ce s-a mai discutat? Doar asta facem si in viata reala. Oricum, aici pe forum sunt mai multe subiecte decat se discuta in viata reala.... Sunt tot felul de motive pentru care deschidem un subiect. Unele sunt nelamuririle, intrebam ceva. Asta se intampla pe la "parintii intreaba..." sau pe la "clinica virtuala" si nu sunt prea multe discutii (cu unele mici exceptii). Altii deschid un subiect ca sa-i informeze pe ceilalti: un filmulet, un articol, o poza. Unul din motivele pentru care eu deschid subiecte este acela ca vreau sa ma descarc. Pur si simplu ma simt mai bine cand povestesc si ma simt si mai bine daca cineva imi confirma "bine ai facut". Sau daca cineva imi spune ca este la fel de suparat/revoltat ca mine. Sau daca cineva imi spune ca nu ar trebui sa ma supar/enervez pentru atata lucru. Se poate sa fie vorba despre ceva ce s-a mai comentat. E atat de grav daca eu mai vreau sa discut despre ceva ce s-a mai discutat? In fond, daca nu vrea nimeni sa discute cu mine, nu discuta si gata... Lisaelisa a mers prin parc si a observat niste lucruri care pe ea au suparat-o. Si ne-a povestit si noua....Ce-i rau in asta? Au mai fost subiecte cu bone. Si vor mai fi... Curand incepe sezonul de "inscrieri la gradinita" si vor fi multe comentarii asemanatoare celor de anii trecuti. Apoi incepe gradinita si vor fi discutiile despre parintii care trimit copiii bolnavi la gradinita...Aici, la "scoli, gradinite..." |
Fomalhauti, personal n-am nimik impotriva nici unui subiect, de orice natrura ar fi el. doar ca atunci cand cineva vede lucruri negative, se presupune ca trebuie sa aiba si solutii pentru rezolvarea lor, sau macar propuneri de solutii!
io pe tine te admir! si sa stii ca n-am uitat, mergem in croaziera impreuna!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
ionica spune:
Batate cu mana peste gura cand e vorba de dildouri ,cine stie cine te aude.
Off topic- imi place colectia ta de bijouri,mi-a placut mult inima albastra si cea vedre de murano.Raman vandute si nu mai faci altele? ma intereseaza sa stiu,vreau pt.8 martie daca nu-i prea tarziu.
Merci
| citat din mesajul lui Androix Spor la copt cozonacul! ![]() Nu, mersi, eu mai batraneste asa fara fara bice si alte dildouri ![]() www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele Andreea mama de Filip si Georgia |
Sophia 2ani 06.09.06
+35
Sarahhttp://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
lisaelisa spune:
Buna tuturor,
Am dat o tura pe aici si, fiindca s-au pierdut din vedere cateva aspecte mi-am dat quote.
O zi buna,
| citat din mesajul lui lisaelisa [black][b]Aceasta este solutia pe care eu o vad pt diminuarea actiunilor iresponsabile a bonelor fata de copiii pe care ii au in grija : Nimeni nu ar trebui sa lucreze ca bona, decat in urma unor cursuri de specializare. Ma gandesc ca acestea ar putea lucra ca persoane fizice. Eu cred ca abia atunci multe din toate actele lor iresponsabile ar inceta, deoarece ar putea fi sanctionate legal, deci, ar fi obligate sa devina constiente de urmarile actiunilor lor asupra copiilor de care ingrijesc. |
PS : Nu mai fiti atat de suparate; si eu am fost raportata la moderator pt atac la persoana.

lisaelisa
mami de ingeras dragalas