Subiect inchis
Raspunsuri - Pagina 10
Tala spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui loryi1974![]() Mult prea greu de crezut. |
O fii , ca doar dupa unii bonele sunt perfecte, dar nu inteleg de ce ti se pare si amuzant....
Bucurie!
anisiap spune:
impartasesc si eu aceeasi parere cu fetele raportate ....nu s nici bona nici pro bone dar sunt convinsa cand un parinte accepta aceasta situatie cauta.... se zbate sa i ofere copilului ce e mai bun ,nu toate bonele sunt criminale ce mame nebune nu ai vazut? sunt cazuri izolate acum nu inseamna ca toti copiii lasati pe mana bonelor vor fi niste adulti cu grave probleme de personalitate din cauza copilariei ...lisa.... ar cam trebui sa termini cu topicul asta ai cam exagerat si perseverat incercand sa pari ingerul dreptatii
nush daca ar veni la mine una sa mi zica ca i am dat suzeta spalata cu apa inapoi lu fii mea cred ca as trimite o la origini imediat ce mai zici de cele care isi inmoaie suzeta in gura lor nu mai sterilizez bibele de la 4 luni oripileaza te ... dupa sfatul medicului (apropo pediatrul lu fii mea scrie in revistele de specialitate pt copii are traduse in limba romana 3 carti de pediatrie e afiliat la unul din cele mai mari spitale de copii din franta )
gata am terminat
http://community.webshots.com/user/ana_ana2327
loryi1974 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Tala
O fii , ca doar dupa unii bonele sunt perfecte, dar nu inteleg de ce ti se pare si amuzant.... Bucurie! |
Intr-adevar mi se pare tare amuzanta toata descrierea situatiei.
E teribil de greu de crezut ca o bona s-a apucat sa dezbrace un copil de mai putin de un an si sa-l bage in apa ( sa presupunem ca apa exista in luna aprilie in Moghioros),l-a imbracat la loc ud si a fugit vazandu-te pe tine cu telefonul.Ca sa nu mai spun ca toata operatiunea cu sunatul la 112/politie de sector/protectia copilului etc dureaza in cel mai bun caz 7-8 minute de caciula.
Eu am stat si cu copilul,am avut bona(nu pe cea perfecta,dar ne-am descurcat) si am dat-o si la gradi la varsta mica.Am trecut prin toate.Desigur,e greu sa ai incredere intr-o persoana straina,e greu sa nu vezi cum se poarta cu copilul tau,dar in general bonele reprezinta o solutie cand nu mai poti sta cu copilul acasa,cand nu ai o bunica in jur si cand copilul este cam mic pentru gradi.
E absurd sa le bagi pe toate in aceeasi oala si sa faci din ele niste capcauni.
loryi1974 spune:
| citat din mesajul lui Tala Am spus si eu ca o bona poate fi o solutie pt cei care nu au incotro, dar pt acestia sfatul meu este sa investeasca intr-o camera web (de la inceput, nu dupa un an de zile). Am o buna prietena care a angajat bona si cand fetita a inceput sa vorbeasca a aflat ca o bate... Eu as incerca toate metodele de verificare, inclusiv stat ascunsa 8 ore dupa o canapea (fara exagerare...si fara sa beau lichide cu ceva vreme inainte....) Bucurie! |
Acum mi-am adus aminte ca mai vazusem o absurditate la care m-am distrat pe cinste.M-am intrebat cum Doamne iarta-ma rezista un copil 8 ore inchis in casa si o mama ascunsa dupa canapea nedescoperita in tot acest interval.
ionica spune:
Hai mai lisaelisa,chiar ,spune-ne si noua mai multe despre tine.
Uite eu chiar nu am nimic ccc cu persoana ta,chiar imi esti simpatica,era doar o forma de a te tachina,dar nimeni nu-ti vrea raul.
Ma bucur ca-ti place aici la noi pe DC,peste vreo 5 ani vei intelege comportamentul nostru ,poate vei fi mai virulenta decat noi.
HA,ha, abia astept sa dai nas in nas cu Guestus ,Capcaunul si alte personalitati d-ale comunitatii.
Pana atunci iti urez succes si invata sa fii mai puternica la stressul virtual.
| citat din mesajul lui lisaelisa Oricate subforumuri ar exista, nu ai dreptul sa-mi vorbesti " in spiritul anilor primari ". Tot comportamentul vostru - Kariguld, Ionica, Maru - deja a escaladat demult limitele acestui regulament. Si sper sa se ia masurile ce se impun impotriva acestora. Fiindca, asa cum ati batjocorit topicul meu, veti proceda la fel atunci cand iar nu va mai fi ceva pe gustul vostru. Si nu este corect fata de membrii acestui forum. lisaelisa mami de ingeras dragalas |
Sophia 2ani 06.09.06
+35
Sarahhttp://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
Fomalhauti spune:
Lisaelisa, complet off-topic: si eu am SPERAT ca esti Elise. Daca esti noua pe forum nu ai "prins-o" pe Elise, foarte multa lume o aprecia. Pentru mine ar fi un compliment sa fiu confundata cu Elise asa ca, ia-o ca atare....
In legatura cu bonele, imi spun si eu parerea (am avut bone si am cunoscut o gramada...). Cele mai multe sunt...normale. Adica, se ocupa de copil, il hranesc, il duc in parc, se poarta bine cu el si ii vorbesc...decent. Pe de alta parte ar fi absurd sa ne imaginam ca o bona face pentru copil ceea ce face mama copilului. Nu este mama, nici bunica si, hai sa fim sincere, nici noi nu am face pentru alt copil ceea ce facem pentru copilul nostru. La un moment dat aveam bebe mic de tot care nu dormea peste zi decat plimbat afara. Ploaie, vant, frig, viscol...Eu il plimbam, dar va asigur ca nu as fi tremurat, uda, sa plimb copilul altcuiva. M-as fi straduit sa-l culc in casa (chiar daca nu dormea decat o jumatate de ora in timp ce afara dormea doua ore...), as fi intrat cu carutul intr-un magazin...
Sau, daca ne gandim la perioada aceea cand bebe merge numai tinut de manute...Nu, n-as fi suportat durerile de spate pentru copilul altcuiva. Nu ii face rau sa mai stea in carut cateva saptamani...Apoi invata sa mearga singur....Si ar mai fi exemple.
Da, exista bone exceptionale. Dar sunt rare, asa cum sunt si cele...catastrofale....
Fomalhauti spune:
Si inca un aspect....dialectic.
Cu cat o bona este mai atasata de copil, mai dornica sa faca lucrurile asa cum e mai bine pentru copil, cu atat va asculta mai putin de mama. Fiecare are propriile idei legate de cresterea unui copil (vezi problema suzetei!). O bona careia nu-i pasa va asculta de mama, bona care chiar iubeste copilul vrea sa faca lucrurile cum "e cel mai bine pentru copil" - in opinia ei, nu neaparat si a mamei.
Fiecare cum prefera....
ionica spune:
quote]citat din mesajul lui lisaelisa
Oricate subforumuri ar exista, nu ai dreptul sa-mi vorbesti " in spiritul anilor primari ".
Tot comportamentul vostru - Kariguld, Ionica, Maru - deja a escaladat demult limitele acestui regulament.
Si sper sa se ia masurile ce se impun impotriva acestora.
Fiindca, asa cum ati batjocorit topicul meu, veti proceda la fel atunci cand iar nu va mai fi ceva pe gustul vostru.
Si nu este corect fata de membrii acestui forum.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
[/quote]

Sophia 2ani 06.09.06
+35
Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
lisaelisa spune:
Dragele mele,
Tot subiectul asta a luat-o la vale rau de tot.
Atata timp cat nu am reusit sa ma fac inteleasa, eu zic sa inchidem aceste discutii care se bat cap in cap.
Nu mai vreau sa repet care era scopul acestui topic, ca deja s-a denaturat totul.
Daca mai are cineva chef sa discute pe acest topic, n-are decat.
Eu nu sunt interesata sa merg contra vantului.
Daca vreti, ne vom intalni pe la alte subiecte.

lisaelisa
mami de ingeras dragalas
Androix spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ionica
![]() ![]() ![]() ![]() Sophia 2ani 06.09.06 +35 Sarahhttp://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy |
Ai simtit nevoia sa revii?
Si ca sa nu fiu de tot pe langa subiect: care-i, frate, faza cu suzeta spalata cu apa si bagata iar in gura copilului? Ma felicit ca n-am fost asa disperata de viata la primul copil ca sa ajung sa-l plimb pe-al doilea in parc si sa ajung sa fac atac de cord la cate pietre si chistoace a mestecat
Nu de alta dar Gerogiei nu i-a placut suzeta in schimb a bagat in gura cu viteza luminii tot ce-a prins. Era sa stau cu ea inchisa in casa??? Lisaelisa, nu are nimeni nimic cu tine. Doar ca tu esti noua pe forum si o sa dureze putin pana ai sa ajungi sa cunosti un pic "personalitatile" care-l pop u l e a za, al dreq filtru
Iar asta n-ar fi mare lucru, desi o sa-ti prinda tare bine sa stii cu cine ai de-aface, vorba ceea te pui cu cin' te'ncurci??? Dar adevarata problema este ca subiectele astea care-ti vin tie in minte, si te avanti plina de entuziasm sa le sup[ui dezbaterii pe forum, au fost dezbatute si rasdezbatute si totusi nu zice nimeni niciodata nimic nou. Cu scuzele de rigoare pentru generalizare, pentru ca alt subiect in afara de asta nu am vazut ce ai mai deschis, dar asta a fost intors pe toate partile. Fara rezultat www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia