Subiect inchis
Raspunsuri - Pagina 9
lisaelisa spune:
Kariguld, Ionica, Maru
De ce va bateti joc de subiect ?
Puteti discuta despre ceea ce discutati voi in acest moment, pe privat.
Daca la fiecare subiect in parte, si-ar uni fortele cateva persoane, care din cine stie ce motive, isi bat joc asa cum faceti voi, tot rostul acestui forum ar deveni un haos.
Va rog sa incetati.
Nu va place subiectul, mutati-va atentia la altele.
Multumesc
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floric_ea eu tot reflectand pe seama subiectului ma gandesc serios sa o trimit pe soacra-mea la vara la scoala de bone; pe mama s-o trimit cu fierbatorul in parc sa sterilizeze suzeta domle' si sa-l dau in gat la protv pe barbate-miu ca bagat suzeta in gura fie-mii la ultima consultatie dupa ce a cazut pe prosopul de unica folosinta; si sa fac in fata primariei greva foamei ca ne promit de doi ani ca ne scolarizeaza bonele, la fel ca pe asistentii maternali. apropo, stim cu totii despre ei nu? ei au toate actele in regula si sunt impecabili cam astea sunt concluziile mele ![]() voi dormi mai fericita si linistita dupa ce le voi bifa pe toate |
floric, vrei sa intri in aceasi "categorie" cu noi (Kari, Ionica si Maru)? bun venit in "club"!
ma bucur ca ai simtul umorului dezvoltat! pe "praful" asta de criza din toate directiile, macar umorul sa nu-l pierdem!*************************
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
lisaelisa spune:
Rog moderatorii sa ia masuri impotriva unei asemenea atitudini care nu isi are rostul.
Daca unei persoane nu-i place subiectul, are libertatea de a-si muta atentia catre altele, nu sa-l batjocoreasca pe acesta doar fiindca asa are chef.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
lisaelisa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
floric, vrei sa intri in aceasi "categorie" cu noi (Kari, Ionica si Maru)? bun venit in "club"! ma bucur ca ai simtul umorului dezvoltat! pe "praful" asta de criza din toate directiile, macar umorul sa nu-l pierdem!************************* ************************ |
Despre ce fel de club vorbesti ?
" Clubul impotriva lui lisaelisa " ?
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
maru spune:
eu, e jurnalul meu
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionica Maru,m-au luat contractiile de ras,am ras cu lacrimi mi se misca burta ca o gogoasa am citit la tine in blog " viata in canada".mortal,nu stiu cine l-a scris dar e demential. Sophia 2ani 06.09.06 +35 Sarahhttp://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy |
editez sa spun ca viata in canada nu imi apartine, blogu are si cateva bucati care nu-mi apartin printre care si acel email celebru. sorry ca v-am indus in eroare
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
maru spune:
lisaelisa, cum sa iti mai explic sa intelegi?
hai, ca in spiritul anilor de invatamant primar petrecuti in Romania mai zic odata: uita-te si tu la subforumul asta sa vezi cate topice de barfit, plans, injurat bonele sunt...si atunci ai sa intelegi ca nu am nimic cu tine, dar ar fi mai bine sa iti unesti vocea cu celelalte mamici indignate pe buna dreptate comportamentul bonelor.
Si, da, ai dreptate, bonele trebuie sa aiba un curs ceva facut, cum aici in Canada cei ce se ocupa ocazional pot face un curs la orice comunity center, iar cei ce au daycare deschis au facultate facuta in domeniu!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
lisaelisa spune:
Oricate subforumuri ar exista, nu ai dreptul sa-mi vorbesti " in spiritul anilor primari ".
Tot comportamentul vostru - Kariguld, Ionica, Maru - deja a escaladat demult limitele acestui regulament.
Si sper sa se ia masurile ce se impun impotriva acestora.
Fiindca, asa cum ati batjocorit topicul meu, veti proceda la fel atunci cand iar nu va mai fi ceva pe gustul vostru.
Si nu este corect fata de membrii acestui forum.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
ina_nz spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui maru eu, e jurnalul meu
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita! Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
tu esti chiar autorul????
Textul ala l-am primit acum cati ani in mail de la un prieten, nu era nici al lui...il primise la randul lui de la altcineva
e chiar al tau??
Felicitari
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby
lisaelisa spune:
Am revenit pt a va spune ce am inteles eu din comportamentul vostru.
Kariguld a inceput sa-mi " atace " subiectul fiindca are sau avea impresia ca eu am mai activat pe DC, dar sub un alt pseudonim.
Si invita alti membri in " clubul Kari, Ionica, Maru "...
Ionica a inceput sa-i tina " isonul " deoarece si ea a avut sau are aceeasi impresie. Ba a mai si adaugat ca ea crede ca vreau sa reglez conturile cu cineva...
Maru s-a suparat pe mine fiindca l-am postat aici si nu la un
sub-forum...
Deoarece sunt nou-venit, nu stiu unde este acel sub-forum de care spui tu. As fi postat acolo.
In privinta numarului de mesaje si a postarilor de subiecte care pe voi va intriga atat de tare, pt mine este o bucurie ca am descoperit DC.
Intradevar, am multe subiecte de dezbatut.
Nu le caut cu tot " dinadinsul ", ele imi vin in minte.
In putinul timp de cand am descoperit forumul, am invatat cateva lucruri pe care le-am si aplicat in viata de zi cu zi.
Din punctul meu de vedere, toata aceasta aiureala pe care voi ati creat-o la topicul meu, nu are nici-o motivatie serioasa.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas

Sarah