locuri de munca
Raspunsuri - Pagina 2
diana_jors spune:
www.romtelecom.ro/companie/cariera/posturi-disponibile/" target="_blank">Cateva joburi, doar ca sunt mai mult tehnice...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
albinutza spune:
Buna, fetelor. Incerc sa aduc in actualitate acest subiect care pentru mine e fooare interesant.
imi incerc si eu norocul, de la 01.07 voi intra in somaj. am varsta de 40 de ani, 15 ani de secretariat si 3 ani de munca in administratie.
astept orice informatie, sugestie, pont, idee.
multumesc.
RazaDeSoare spune:
Albinutza,incearca pe site-urile de joburi online(ejobs,myjob).Vad ca esti din Bucuresti,in Cora Militari angajeaza(nu doar la casierie)insa nu stiu salariu:(.
_
http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
Uitati-va la ziua de azi! /Cea de ieri e doar un vis./Iar cea de maine doar viziune;/Un AZI bine trait face/Din fiecare ieri un vis de fericire,/Din fiecare maine o viziune a sperantei!~~Kalidasa
albinutza spune:
Multumesc, RazaDeSoare!
incerc sa ma informez cat mai bine si sa iau hotararea cea mai favorabila pt mine.
mari_paun spune:
nu am lista cu job-uri, insa pot ajuta cu informatii.
lucrez la somaj Ialomita
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
Cinezee spune:
Din pacate ptr cele pana in 40 sau peste 40 de ani si fara facultate numai cu 12 clase e multmai greu
Aceasta problemas am intampinato si eu iar siturile de joburi online nu iti da prea multe sanse ca femeie
Citat: |
citat din mesajul lui RazaDeSoare Albinutza,incearca pe site-urile de joburi online(ejobs,myjob).Vad ca esti din Bucuresti,in Cora Militari angajeaza(nu doar la casierie)insa nu stiu salariu:(. |
pana la mai putin de 2 saptamani
andata spune:
Incerc si eu la voi, fara suparare. Ati auzit sau stiti in Constanta de vreun job pentru un barbat de 40 de ani care a lucrat pana acum ca reprezentant in vanzari? Are cunostinte foarte bune de IT si carnet de sofer de 22 de ani.
Parca il pun pe taraba, dar suntem amandoi disperati ca nu gaseste nimic. La ultimul job l-a dat afara dupa doar 2 saptamani cand a auzit patroana ca i s-a nascut al treilea copil. Cica nu mai avea nevoie de el!
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
llaauu_u spune:
eu am 23 ani, am terminat Dreptul la Iasi anul acesta, sunt in anul 1 la master, sunt in anul 3 la RISE Spiru Haret, am 2 atestate de limbi straine (engleza si spaniola), am atestat de operator pc si...si stau acasa. incerc de 2 luni sa ma incadrez in munca, insa se pare ca nu am unde. aplic pentru job-uri din Bucuresti, Constanta si Iasi. am mers la 3 interviuri si totul a ramas in aer. la un post pentru care m-am prezentat la interviu, eram 63 candidati.
incerc sa nu disper, insa simt ca innebunesc...
Elena spune:
Fetelor, daca aplicati pe ejobs/bestjobs, incercati sa aplicati in primele 2-3 zile (ideal chiar in prima) de cand s-a afisat postul pentru ca sunt foarte multe aplicatii, chiar si de ordinul miilor si foarte probabil ca nu citesc cei de la HR toate paginile de aplicatii!
Albinutza, cu engleza cum stai? ai sanse bune sa-ti gasesti daca stii bine-bine engleza.
Lau, daca apare in CV-ul tau ca ai resedinta in alt oras decat cel in care ai aplicat, sa stii ca ai f. mici sanse sa te cheme la interviu, pentru ca in afara de pozitiile manageriale nu iti asigura nimeni cazarea si se gandesc ca nu vor sa se complice cu cineva care n-are resedinta in oras. Eventual precizeaza ca ai unde sta in orasul respectiv.
Cel mai bine merg acum posturile tehnice, de ingineri cu experienta.
_
Cred in soare chiar daca nu straluceste, cred in dragoste chiar daca sunt singura, cred in Dumnezeu chiar daca nu-mi raspunde.