locuri de munca
Raspunsuri - Pagina 3
llaauu_u spune:
da... e adevarat faptul ca nu am resedinta in CT sau Buc. lucrul asta este un impediment in ceea ce priveste incadrarea mea in munca...eu spun la fiecare interviu ca din moment ce aplic pt un job in orasul respectiv e clar ca am si unde sta si nu am pretentii de genul asigurarii de cazare. eh...merg inainte pentru ca nu am o alta solutie.
Elena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui llaauu_u da... e adevarat faptul ca nu am resedinta in CT sau Buc. lucrul asta este un impediment in ceea ce priveste incadrarea mea in munca...eu spun la fiecare interviu ca din moment ce aplic pt un job in orasul respectiv e clar ca am si unde sta si nu am pretentii de genul asigurarii de cazare. eh...merg inainte pentru ca nu am o alta solutie. Lau |
Pai atunci specifica clar in CV ca ai unde sta.
Intre timp, fa un voluntariat la tine in oras, unde poti, ajuta foarte mult la CV faptul ca ai ceva experienta.
Mult succes!
_
Cred in soare chiar daca nu straluceste, cred in dragoste chiar daca sunt singura, cred in Dumnezeu chiar daca nu-mi raspunde.
Crinutz spune:
Ceva joburi pe zona Prahova (ploiesti, campina, sinaia...etc) aveti habar ? pt o femeie de 38 de ani ? am intrebat si pe la prima pag. ea e jurist dar nu trebuie sa fie neaparat asta ci ceva asemanator sau ceva platit cat de cat ok.
lilib72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui albinutza Buna, fetelor. Incerc sa aduc in actualitate acest subiect care pentru mine e fooare interesant. imi incerc si eu norocul, de la 01.07 voi intra in somaj. am varsta de 40 de ani, 15 ani de secretariat si 3 ani de munca in administratie. astept orice informatie, sugestie, pont, idee. multumesc. albinutza |
albinutza, ai gasit de lucru?
Noua ne trebuie secretara, cerinta obligatorie este engleza nivel avansat.
Angajam reprezentant medical:
Bucuresti-1 persoana
Timisoara -1 persoana
daca sunteti interesati, astept PM
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lilib72
albinutza, ai gasit de lucru? Noua ne trebuie secretara, cerinta obligatorie este engleza nivel avansat. Angajam reprezentant medical: Bucuresti-1 persoana Timisoara -1 persoana daca sunteti interesati, astept PM |
am trimis un PM.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
buburuzica_2005 spune:
Incerc si eu o intrebare.Sotul meu are 30 ani,a facut sport de performanta inot si baschet,are cursul de agent paza si protectie,carnet de sofer de 12 ani de zile.A lucrat ca militar pe baza de contract la parasutisti Clinceni,sofer de protocol si agent paza si protectie la doua familii din top 300 miliardari romani.
E incepator la engleza,se descurca si pe calculator si e foarte descurcaret si prezentabil.
Daca cumva auziti ceva va rog sa ma anuntati.Nu reusim sa mai facem fata,eu sunt bugetara si avem gemeni de 4 anisori.
lorellay spune:
la mine nu merge linkul postat
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
absoluta spune:
Firma la care lucrez angajeaza personal. Conditia de baza este sa fi lucrat in asigurari. Programul de lucru este de la 8:30-17 si este central.