Intre absurd si sila

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Cand am intrebat un grec care lucreaza in domeniul Turismului de ce fac greve in aceasta perioada de vara pt ca nu fac altceva decat sa goneasca turistii, mi-a raspuns sec:"noi, spre deosebire de voi, romanii, nu suntem lasi, preferam sa sacrificam un an decat sa ne sacrificam toata viata!"

16+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Buna ziua.....O sa fiu scurta si chiar nu mai pot daca iau iarasi avertisment....nu va luati de bugetari......eu lucrez la casa de pensii si am 924 rest de plata in mana,iar stimulente nu aveam nici inainte mari,3-4 milioane,in conditiile in care vin mii de mosi rai acre se plictisesc acasa,si atata stiu sa reclame,sa te ameninte,sa-ti vorbeasca urat.....cati dintre voi care blamati bugetarii ati fi in stare sa stati intr-o arhiva de 3 pe trei sa manevrati dosare mucegaite sau vechi de cand erati cu p..a in nisip ca sa nu zic de ale bunicii?Cator dintre voi li s-a spus de catre amanta directorului ca daca nu faci cum zice ea te reclama?Si-ti ia sdin salar?Cati dintre voi ati fin in stare sa fiti .........si sa-ti spuna...nu ma intereseaza ca ti-e copilulbolnav daca nu vii sambata la ervici.....ai probleme?
Nu ma luati cu vai sistemul privat..patronii in proportie de 80% sunt niste nenorociti..r....i.....Sotul meu lucreaza la doua firme....director economic la una si pe vanzari la alta...la cel cu contabilitatea,munceste.....nemernicul zice ca nu are bani dar a achitat un sejur de 10 zile in bulgaria...2500 euro......face excursii in fiecare weekend dar nu are bani sa-i dea salariul restant din ianuarie...huuooooooooo....iar celalalt....emoticonu cu vomatul

asa ca lasati-ma cu de astea,.......am lucrat in cateva institutii si cam stiu ce fac patronii...plus ca am tinutv si contabilitati...
si iarasi stiu ce fac astia cum se chinuie sa aiba cheltuieli cat mai mici....cu facturi si altele....lasati-ma cu teoriile voastre...guestus rufus si alti cativa da?
eu pot sa-mi sustin oricand spusele cu dovezi desi nu trebuie justificat nimic nimanui...parerea mea....o zi buna..

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Te-ai gandit ca mosii aia rai si acri ( mii, auzi !) care se plictisesc acasa sunt probabil bunicii si parintii nostri si din cauza ca tu, bugetar pe care nu te tine nimeni cu forta acolo ai aceasta parere si, probabil te comporti la fel de frumos cum gandesti cu ei, devin si mai acri si te reclama. Ca sa nu mai spun ca exact acei bugetari ca tine cu pareri "foarte bune" despre contribuabilii sau pensionarii care vin la ghiseu pentru ca nu au ce face acasa si sunt tratati asa cum spui tu, exact acei bugetari sunt cei care nu-si au locul acolo si contribuie din plin la unele pareri proaste de aici si de aiurea.

Daca te-ai gandi la acei pensionari cu care lucrezi ca la niste oameni exasperati ca sistemul la care au contribuit o viata este atat de dezorganizat incat trebuie sa faca multe drumuri pentru inca 10 lei la pensie si sa plimbe nu stiu cate adeverinte intre ghiseele aceluiasi sistem bugetar pentru a-si obtine drepturile lor legale pentru care au muncit, poate ca ai avea mai multa rabdare. Dar daca spui ca ai de-a face cu mii de batrani ( mosi, pardon) acri ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Bleah....voi postati aici ca nu aveti ce face....dati o fuga in lumea reala mai oameni buni ca teoria nu e buna de nimic.....daca patronii si-ar plati corect datoriile in loc sa- si plateasca vile, masini scumpe si vacante nu s-ar fi ajuns aici.Si daca s-ar respecta legea......dar legea e pentru astia mici cei mari o pun la f...d.
hai pa.
sa traiti bine mai voi astia care vorbiti fara sa stiti concret ce se intampla......

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152766&whichpage=3

edit: "apoi m-a ajutat sa incep sa slabesc..procedurile au efect,sunt scumpe dar nu a comentat cand dadeam si dau cate 5 milioane pe luna"
dar....
"eu lucrez la casa de pensii si am 924 rest de plata in mana"

so.... ceva de genul...." "saracii" oameni bogati".Ti s-au ingrosat/ingrasat conturile de pe vremea cu finantele dar vii s-o faci pe lupu' moralist ! Tu chiar n-ai pic de rusine,zau !

Gabriela
12+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Gabriella suntem chiar on topic, noi astia din lumea virtuala, care nu prea dam prin lumea reala, subiectul se numeste "Intre absurd si sila..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

eumada , te rog sa nu mai vb aici in numele bugetarilor ..., vorbeste pentru tine , da ???

nu mai trage linie intre bugetari si privati te rog , sau fa-o fiind parerea ta personala, nu dorim un reprezentant ; cine vrea sa munceasca munceste oriunde, si cine nu doreste munca decat de tras bani de undeva , se intampla si la stat si la privat

daca am cibernetica facuta sunt ok ?? pot sa ma apropii de nivelul tau ?

spor la treaba si multa sanatate !

diana

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/myalbum17mai.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eumada, daca ti-e asa de scarba de tot ce tine de job-ul tau (si presupun ca nu doar de ieri..) de ce nu il schimbi? Da-ti demisia!
Daca esti buna (profesional vorbind) si desteapta, imposibil sa nu gasesti ceva... Toata lumea va fi fericita. Tu ca ai scapat de "mosii aia" si de dosarele mucegaite, vre-un somer ca-ti ia locul si are si el o paine de pus pe masa copiilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

O diferenta mare intre stat si privat este masurarea eficientei angajatilor. La privat se face masurarea asta din diferite motive: ca sa vinzi ceva trebuie sa oferi calitate, toti clientii externi (si mai nou si cei interni) cer subcontractorilor sa dovedeasca existenta unui sistem de management al performantei (ca si garantie de bussiness), cand platesti din buzunarul tau ai tot interesul sa te asiguri ca merita sa o faci, etc.

In momentul in care cei care sunt platiti din bugetul de stat vor fi parte dintr-un sistem de management al performantei, se vor schimba lucrurile. In momentul in care unul din criterii va fi feedbackul de la beneficiari (asa cum eu am de la client), va trebui sa apara imbunatatirea serviciilor oferite de ei si constientizarea faptului ca degeaba muncesc eu mult daca nu o fac bine/ util/ eficient e 0 barat.

Pana atunci ne contrazicem in vant. Ei considera ca muncesc mult (si in multe cazuri poate ca si asa e), dar cel mai mult conteaza eficienta si utilitatea pentru care acum nu avem norme de valori comune.

Gabriella: banii erau probabil din castigul sotului. In general, faptul ca nu duce lipsa de bani nu este echivalent cu multumirea fata de propriul nivel salarial. Ca in cazul aceste particular, sunt multe chestii de discutat, asa e. Dar in general, degeaba ca si familie o ducem financiar bine, daca eu simt ca munca mea nu e valorificata si bonificata corespunzator e frustrant.

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carina

l
Gabriella: banii erau probabil din castigul sotului. In general, faptul ca nu duce lipsa de bani nu este echivalent cu multumirea fata de propriul nivel salarial. Ca in cazul aceste particular, sunt multe chestii de discutat, asa e. Dar in general, degeaba ca si familie o ducem financiar bine, daca eu simt ca munca mea nu e valorificata si bonificata corespunzator e frustrant.

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

N-ai dreptate, si sotul e oropsit si nu si-a luat banii din ianuarie de la "nemernicul de patron" si nici la "emoticonu cu vomatul" nu cred sa fie mai bine :

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Sotul meu lucreaza la doua firme....director economic la una si pe vanzari la alta...la cel cu contabilitatea,munceste.....nemernicul zice ca nu are bani dar a achitat un sejur de 10 zile in bulgaria...2500 euro......face excursii in fiecare weekend dar nu are bani sa-i dea salariul restant din ianuarie...huuooooooooo....iar celalalt....emoticonu cu vomatul

P.S. In rest ai dreptate cu ce ai scris in legatura cu performantele. Doar ca in cazul de mai sus performantele sunt evaluate de "clienti" prin reclamatii. Deci ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Lali: asa-i. Partea aia mi-a scapat.

Mergi la inceput