Intre absurd si sila

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Madalina: ai depus vreodata vreo plangere legata de magariile facute de patroni/ directori sau de catre amanta directorului? Daca nu, nu prea ai dreptate sa te plangi, din pacate.
Guestus: mai vrei sa iti faci fond de pensii? Vezi, ca ajungi in 3 m2 sa cureti dosarele de praf. Mai vrei?

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Ce fond de pensii carino....crezi tu ca astia cu vaccinurile care lucreaza mina in mina cu statul te mai lasa sa apuci tu batrinetea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Eumada,banuiesc ca in timp ce lucrai la finante tineai si evidentele contabile ,asa-i?...si mai banuiesc ca nu le tineai gratis ci erai platita...activitatea asta, fiind incompatibila cu cea de functionar public ,nu puteai nici sa declari veniturile obtinute ptr a fii impozitate...dar ce magarii fac patronii astia,dom'le!...niste magari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Aaasa deci, ABC si beren sunt a-pe-ve...au fata, domne, ce pot sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyannna

Eumada,banuiesc ca in timp ce lucrai la finante tineai si evidentele contabile ,asa-i?...si mai banuiesc ca nu le tineai gratis ci erai platita...activitatea asta, fiind incompatibila cu cea de functionar public ,nu puteai nici sa declari veniturile obtinute ptr a fii impozitate...dar ce magarii fac patronii astia,dom'le!...niste magari

acusi te pune sa citesti regulamentul,iti dedica doo versuri (in caz de -ai uitat duamna e masteranda -citita dom'ne ,citita)si-ti mai doreste sa ai si tu sporurile ei.
E ca in vorba aia "boala ei ,sanatatea mea "
"da?"

Gabriela
12+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Aaasa deci, ABC si beren sunt a-pe-ve...au fata, domne, ce pot sa zic

daca te mai minunezi mult am si versiunea B a legii guestus.....si intri si tu la plata cu un 1000/an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Ce fond de pensii carino....crezi tu ca astia cu vaccinurile care lucreaza mina in mina cu statul te mai lasa sa apuci tu batrinetea?

Noah, ca m-am ferit de ele ca de dreaq. Ca am eu niste prieteni ale unor rude ale altor prieteni care stiu cum se misca lucrurile si mi-au zis ei sa ma feresc . Asa ca de mine nu scapi asa usor.

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Sa mai animam aici...ca este mare plictiseala.
Yo pe acdc si pe beren i-as pune la plata....2000 euro/an taxa ca au plecat din ro si nu si-au platit scolarizarea din clasele 1-12

si pe concita 3000...ea are bonus ca poate o fi fost si premianta

La mine poti sa pui si facultatea la costuri si bursa si pensia de urmas care mi-o permis sa fac facultatea. Io-s produsul invatamantului romanesc mey. Si-n afara de profii de ecuatii am numa vorba de lauda pentru profesorii mei. Da avand in vedere ca "bugetarii" is cancer io zic sa ne dai ceva prima ca nu am ramas sa ne "asistati" voi:))

Cine naiba sa te critice mey azi ? ii Memorial Day ... tat americanu muncitor vede si el o plaja, un bbq, un spectacol aviatic sau ce i-o pofti inima!

Rufus din pacate majoritatea patronilor romani sunt in conflict cu bugetul platindu-si salariatii la negru si "punand pe firma" si vacantele si hartia igienica de acasa, doar, doar nu or lua banii ca salariu sau profit impozitabil. Tot respectul meu pentru cei care nu o fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Dreptul la greva ne-a fost luat................atatea presiuni.........traim o dictatura........logica moralitatii si a bunului-simt

16+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC

Rufus din pacate majoritatea patronilor romani sunt in conflict cu bugetul platindu-si salariatii la negru si "punand pe firma" si vacantele si hartia igienica de acasa, doar, doar nu or lua banii ca salariu sau profit impozitabil. Tot respectul meu pentru cei care nu o fac.

Stiu ca-i asa, dar asta tine doar de aplicarea legii.
Eu nu pot pricepe neam vraistea din punctul asta de vedere.

Cei ce se plang aici ar fi bine sa se pregateasca sufleteste: va fi mult, mult mai rau, pentru ca masurile luate, asa dure cum sunt, sunt insuficiente. Trebuie concediati zeci de mii de bugetari, si mai trebuiesc si bani de pompat in economie, ceea ce inseamna taxe marite. Consumul scade dramatic in continuare, ceea ce inseamna ca n-avem de ce mai produce.
Sau, poate, ne distram si noi ca grecii...pe mine ma fascineaza oamenii aia...ziua fac greve, de suparare ca nu mai primesc pomana, iar noaptea stau in cluburi, ca asa au ei sangele, mai fierbinte...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput