Timisoara,Impreuna!(141) Emma, langa tine...
Raspunsuri - Pagina 9
Ana68 spune:
Mah gagice...incet incet imi reintru in parametre...dar am fost foc si para,imi iesea fum pe toate gaurile fetei...
Asa ca Simona...scuze ca m-am departat...dar nu avea rost sa urlu la tine,ca n-ai nici o vine,zau asa...
Dana...e vorba de ceea ce am tot scris eu zilele astea pe aici...de am umplut cate juma de capitol...poveste lunga.
Simona...io am dat feed bacul ala...
Dorisache,aferim boiereaso de umeri...mai ales ca mi-s lati,pe masura...
Silvana draga...io chiar nu am stiut ca ai tai au reusit sa vanda casuta din Mehala...uau...Hai sa va pup,pe tine si pe fi-tu,sa va treaca racelile,nostalgiile si alte cocostroace ce va bantuie...ca ti-or fi invadat virusii creierul,d-aia ai cazut in butoiul cu melancolie...Sanatate!
Getuto...sa te ieie cu Dana de manuta....ca numai ciresi aveti in cap...astenicelor...ca tot vorbim de asta,mie mi s-a lasat de o dulceata de cirese amare cum facea bunica mea de la Dorohoi...am furtuna in gura...cea mai mare satisfactie la halitul dulcetei asteia era sa ne adunam ciurda de nepoti,(eram minim 8 de obicei)sa dam iama in borcanele de 10 kile ale bunica-mi-i,sa ne suflecam manecile si sa pescuim lamaiele de acolo.Le haleam si dupa ce terminam faceam concurs care se linge mai repede de dulceata de la cot pana in palme...pana nu ne prindea bunica.Nu vrei sa sti cum suduia bunica-mea cand dupa vreo 3-4 zile gasea absolut toata dulceata zaharisita si trebuia sa o ia de la capat s-o dreaga.....eeeee....amintiri din copilarie,il intreg si pe Creanga la cate prostii si traznai am facut...
Dah,mah...ce e cu Deya,Deianira,Mihi,Katy???Ca sa nu mai zic de Dana-alexa...care mai stiti ceva de ea?
Hai gata,fug si io la somn,ca p-orma va obisnuiti cu mine in zona...Noapte buna la toate si daca is ok maine si am timp...va scriez!Pupiciuri!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Amalgam de ganduri
deya spune:
Sunt in zona da nici eu in apele mele.Al meu print e plecat si parca mis nebuna nu mai stiu sa "traiesc"singura....brrrr hai hai care imi da 2 palme sa ma trezesc?
aidaciolac spune:
ia dooo sa te trezesti
Aida ... 11+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
silvana75 spune:
acu seara vorbeam cu fiu-miu despre verisori, matusi, unghi si la un moment dat ma intreaba fiu-miu ca el de ce nu are frate sau sora , eu incerc eu sa-i explic ce si cum la care el "da' nici nu-mi trebe ca eu vreau sa live alone ... sa stau relax ... sa nu ma disturbing nimeni, ca daca o sa am un frate sau sister o sa-mi pun un sign-up pe spate cu no disturbing
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Doris-Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana75 acu seara vorbeam cu fiu-miu despre verisori, matusi, unghi si la un moment dat ma intreaba fiu-miu ca el de ce nu are frate sau sora , eu incerc eu sa-i explic ce si cum la care el "da' nici nu-mi trebe ca eu vreau sa live alone ... sa stau relax ... sa nu ma disturbing nimeni, ca daca o sa am un frate sau sister o sa-mi pun un sign-up pe spate cu no disturbing Silvana si Paul Poze cu noi blog DC, Timisoara impreuna Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel |
De mult n-am mai ras la 6, 30 dimineata...
Silva, beton blondu` tau!
Neatza...
cafea pentru toate...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
fannna2003 spune:
neata si de la mine...sar"na de cafea, a mers la inima
Va doresc o zi superba,plina de realizari
Mata Emma lupta iar cu cancerul
Ana68 spune:
Salutare...din fuga mare...si azi e o zi pe repede inainte...si maine va fi tot asa...deci vreau sa va spun ca urasc 1 martie,8 martie si tot ce se mai termina cu martie...am zis.Azi,cum e o zi aglomerata,va trebui s-o sun si pe bunica lui Alexandru,ca e zua ei...si mor si invi...ca sigur am sa uit si o sa-mi dau singura picioare in oole care nu le detin...ca-mi bate aia obrazul...
ufaaaaa,urasc zilele aglomerate,urasc sa ma gandesc la o tona de chestii in acelasi timp,urasc sa vorbesc cu doi oameni o data,urasc sa ma gandesc ce ar trebui sa faca X si Y ca sa le spun...Pfuai...azi ploua si eu sunt ca vremea de afara...numai de chef nu-mi arde...
Gata...ca va mohorasc si pe voi...pupiciuni maxime la lume...nu va faceti probleme,trupeste mi-s in parametre,cu mansarda e oleaca de problem,dar de vineri dupa amiaza...se sfarseste cosmarul si revin la starea initiala de imponderabilitate...gata!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Amalgam de ganduri
geta_florina spune:
'neatza ...
greu ii cu trezirea asta ....
multu' de cafea .... io inca mai astept efectul la aia bauta acasa cu noaptea-n cap ....
Aida toate din lume pt tine, mama extraordinara .... , o zi cat mai buna sa aveti.
Ana ti-or trecut nabadaile? sper ca da ...
ce mi-ai facut cu dulceatza aia de cirese amare ... n-am mancat niciodata, dar ma gandesc ca-i super ... ... nu mai pot, salivez pe tastatura ... acu' ca mai adus in halul asta, trebuie musai sa-mi faci rost de-un borcan sau sa dai o reteta, ceva, auzi?
Silvana e super fiul tau, am ras de numa' cand am citit ... sanatate si asa cum mai zicea cineva, aveti multe de facut acolo, mergeti inainte ...
Doris da' matinala mai esti si tu ... cum mai sunteti? ati pregatit prezentarea despre catel? sanatate ...
deci, cand incepea sa-mi mai dispara din cap imaginea aia cu ciresii Danei, vine Simona si mai tranteste o poza cu cires inflorit ... acuma am intrat iar in visare ... nu ma cautati ca nu-s acasa.... stau pe-o craca de cires in floare ...
Geta, mami de Alex
poze