Timisoara,Impreuna!(141) Emma, langa tine...
Raspunsuri - Pagina 10
andanii spune:
ooofff aidule multumesc de urari, ti-ai pierdut timpul pretios cu mine draga mea
ma rog sa aiba kissy mic o zi buna , fara dureri
mariaaa ..... m-ai distrat ... sa nu-ti spun ca la mine cum se termina cum fac altele , nu sunt normala .... am innebunit cu painicile astea ... n-am mai mancat paine din magazin de-un secol
restul fetelor pupici
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
danitin spune:
Salutare!
Aida
"ufaaaaa,urasc zilele aglomerate,urasc sa ma gandesc la o tona de chestii in acelasi timp,urasc sa vorbesc cu doi oameni o data,urasc sa ma gandesc ce ar trebui sa faca X si Y ca sa le spun...Pfuai...azi ploua si eu sunt ca vremea de afara...numai de chef nu-mi arde" by Ana
Ana, ai citat din trairile mele!!!! Cat depre chestia cealalta, pai la 10 noaptea te mai framanta. Io ma gandeam ca te-a enervat cu ceva consortul , de, la ora ceia ma ducea gandul la alte alea.
Maria nu imi este frica de luat sange. Pur si simplu mi se taie filmul de la tensiune. Partea haioasa e ca incerc sa ma tin tare, ce, de scorpionul moare da' nu se preda. Si atunci se intampla chestii faine de genul io, in genunchi, sprijinind un zid si o asistenta care zice: doamna, va e rau, haidati sa va intindeti.... raspuns: nu, multumesc, ma descurc, numa doi pasi sa mai fac si-mi revin In alta oridine de idei, PLOUA!!! Pai?
Dorisake, lasa'ma sa visez ... ce, vrei sa ma gandesc ca am o tona de chestii de facut, sa-s singura pe tura la lucru si muncesc cat pentru patru, ca fac cate patru lucruri deodata, ca ..... multe. Mai bine stau pe sub ciresi in floare si beau ceai verde. Singura problema ar fi ca nu intelege lumea de ce am asa un zambet tamp pe fata si ma uit in gol.....
Geta, mai esti pe craca ?
Aloooooo, Mihi, Kati ..... un rand, ceva? Kati, vezi ca-l contactez pe Vindicator!!!
Deya, naspa treaba .... bate primavara la usa, ploua si tu singurica
Silva, stie baiatul ce vrea....e de bine!
Mey gagici, pai nu ziceam ca povestim mai cu spor? Ca mi-e dor de o reteta culinara ceva , de-o peripetie, de-o atentie, ceva...
Io am gatit pe azi fasole cu ciolan!!!!!! Lori e Nu a mers la gradi ca amandoua educatoarele sunt bolnave si stau copii cu asistenta. Cum juma de grupa e virusata am ales varianta stat acasa ca n-am nervi de inca o tura de siropele. Si azi nu fac nimic! Sac! Ma rasfat ... lenevesc pe canapea cu ochii la ploaie in timp ce in jurul meu casa se umple de praf si dezordine .... las' ca se rezolva si astea cumva, in alta zi, cand o fi mai fain afara. Pana plec la lucru vreau sa fac un dus cu gel cu aroma de trandafiri si sa ma crmeluiesc cu laptele de corp din aceiasi gama ... iaca rasfat!
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
Ana68 spune:
Getuta draga,scurtut,raspund...ca sa nu ramai agatata in ciresele amare:dulceata asta se face ca toate dulcetele.Scoti samburii cireselor,fiecare cireasa in parte,cu un ac de siguranta,dupa ce inainte le-ai spalat pe cirese si le-ai lasat putinel in apa,ca sa iasa toata eventuala carnita continuta in ele,in cirese.
Dupa ce efectuezi operatiunea asta chirurgicala cu acul...pui separat ciresele curatate intr-un castron,peste care torni zahar.De obicei se socoteste o farfurie de cirese,una de zahar.Le lasi asa frumusel sa lase zeama,peste noapte eventual,dupa care a doua zi,cu tot cu zeama lasata,le pui la fiert,la foc micut,ca sa nu se prinda dulceata de fund...nu de al tau,de al cratitei.Optional,cine vrea si doreste,se taie felii de lamaie galbena,nu lime,rondele sau rondele taiate inca o data pe jumate,pe care le pui la fiert o data cu ciresele.Sa scoti samburii din lamai.Bunica mea,din cate imi amintesc,punea cam o lamaie intreaga,taiata asa,la 10 kile de dulceata.Adevarul este ca lamaia ii da o savoare faina si un gust olecuta mai aparte.Lasi acolo sa bolboroseasca dulceata,ai grija sa amesteci din cand in cand,ca asa e modelul,insa grija mare sa nu storflecesti ciresele,ca la dulceata trebuie sa ramana intregi.Ca timp de fierbere nu stiu sa-ti precizez,ca e functie de aragaz si dorinta gospodinei de a face dulceata mai lunga sau mai indesata.Insa cam cand ti se pare tie ca a inceput sa se lege,asa se zice,iei frumusel din zeama de dulceata si pui pe o farfurioara rece si lasi la racit...si uite asa ai sa vezi cat de legata e dulceata.Oricum,pentru ca este dulceata si nu gem,trebuie sa fie olecuta alunecoasa,mai zemoasa,dar nu foarte tare...sa se lege...intelegi tu ce zic eu aicea.
Pui bunaciunea asa fierbinte la borcan,legi borcanul bine la gura si ori le bagi putinel la cuptor,borcanele,sa se videze,ori le infasori vreo 3-4 zile in patura,asa fierbinti cum sunt.
Sper ca am zis bine...
Spre deosebire de noi astia de la oras...bunica mea facea tonele de dulceata pe foc de lemne,pe plita din bucataria de vara.Iti dai seama,ca una e aragaz,alta e cuptorul de pamant...dar nu asta e important.Daca pui suflet si pasiune poti avea surpriza ca din rahat sa faci bici si sa mai si pocneasca...parole!Chestie studiata...
Te tzuc!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Amalgam de ganduri
Mariaa spune:
Dana, zau ca nush de unde faza cu vremea...deja imi sta pe ceafa drept sa spun mi-e ca in curand ma asezi pe pagina 5 si nu dau bine acolo
Ana Creanga trebuia sa te faci!! da' de dulceata de caise, de cirese sau de capsuni facuta la ibric ati auzit?!
o bunaciuneeee
un copil creste in inima mea
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana75 acu seara vorbeam cu fiu-miu despre verisori, matusi, unghi si la un moment dat ma intreaba fiu-miu ca el de ce nu are frate sau sora , eu incerc eu sa-i explic ce si cum la care el "da' nici nu-mi trebe ca eu vreau sa live alone ... sa stau relax ... sa nu ma disturbing nimeni, ca daca o sa am un frate sau sister o sa-mi pun un sign-up pe spate cu no disturbing Silvana si Paul Poze cu noi blog DC, Timisoara impreuna Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel |
tare Paul frateeeeee , parca a vorbit cu Kissy inainte
Aida ... 11+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
geta_florina spune:
no, fetele, coborai de pe craca .... adica m-a coborat seful, ca mi-a dat de lucru si m-a adus la realitatea cruda ...
Ana vad ca tot cu probleme esti ... lasa, ca nu merita nimeni si nimic sa te enervezi asa ... hai cu mine in cires, sa vezi ce te relaxezi ...aaa, si nu uita borcanul de dulceatza ...
Maria, am vrut sa-ti scriu, dar am uitat ... deh, visatul la cires ..., sotul meu a donat sange acum vreo 2 luni la judetean si eu ma pregatesc sa merg cat de curand ... si noi ne gandeam la asta demult ...
Ana acum am vazut ca mi-ai scris intre timp, merci frumos de reteta si ca ti s-a facut mila de mine ...
va , fug sa mai muncesc ...
Geta, mami de Alex
poze
Ana68 spune:
Danuta...noooo...no fo' mustaciosu'...ci una din doamnele educatoare,care,draga de ea,in modestia si bunul ei simt...si vorbesc serios aici...incerca sa isi ceara scuze pentru penibilul altor parinti,pentru faptul ca fara sa vreau am fost implicata intrun imens rahat si asa mai departe...chestie care m-a pus intro uriasa incurcatura,adica la mijloc,intre educatoare si parinti.Oricum o intorceam si-o pritoceam,nu era absolut deloc bine.Asa ca pana la urma am facut cum m-a taiat capul si Dumnezeu cu mila!La cat mi-am curatat freza,zilele astea,de ooole luate in ea,ce mai conteaza un cofrag?!Sa fiu eu sanatoasa,ca restul...ce-o mai fi!
Cu mustaciosu' aseara am avut circul...a urlat o ora si cand a inceput sa-si piarda vocea s-a calmat...si detasandu-ma de situatia creeata aseara,am privit din exterior,ca si cum eu nu eram acolo,ci o pantoma,vorba Luanei...si am ras si mi-am zis :"barbatii astia sunt ca plastilina...trebuie doar sa ai mainile olecuta mai calde si ii modelezi dupa pofta imioarei"
Fasolica cu ciolan?Noi tocmai am terminat fasolica cu scarita...azi fac chiftelute...
Si ma omori cu aromele...pe bune...io n-as avea rabdare sa ma balacesc in arome...Nah,spor la treburile de azi!
Album pi casa
Amalgam de ganduri
Ana68 spune:
citat din mesajul lui Mariaa Dana, zau ca nush de unde faza cu vremea...deja imi sta pe ceafa drept sa spun mi-e ca in curand ma asezi pe pagina 5 si nu dau bine acolo Ana Creanga trebuia sa te faci!! da' de dulceata de caise, de cirese sau de capsuni facuta la ibric ati auzit?! o bunaciuneeee un copil creste in inima mea |
Ihi...
Nuuuu...e ceva facut la cules de capsuni,caise si asa mai departe?
Album pi casa
Amalgam de ganduri
aidaciolac spune:
... vin si io sa ma smiorcaiesc ... ma doare burtaaaaa (stomacul) moama moama ce ma doare si imi este fooooameeeeee , vai de capul meu ce foame vad ca si de aia ma doare stomacul si am balotat mai devreme si parca imi vine sa vars ... ce ma faaaaac mi-e fooooameeeeee , intelegeti?
Aida ... 11+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
andanii spune:
citat din mesajul lui aidaciolac ... vin si io sa ma smiorcaiesc ... ma doare burtaaaaa (stomacul) moama moama ce ma doare si imi este fooooameeeeee , vai de capul meu ce foame vad ca si de aia ma doare stomacul si am balotat mai devreme si parca imi vine sa vars ... ce ma faaaaac mi-e fooooameeeeee , intelegeti? Aida ... 11+ Poze cu noi "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
pai te-nteleg draga mea
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"