Timisoara,Impreuna!(141) Emma, langa tine...
Raspunsuri - Pagina 19
Ana68 spune:
Gwendoline,sa-ti traiasca puiutii sanatosi ,frumosi mai sunt!Felicitari pentru ultimul membru al familiei voastre minunate!
Silvana....da' ce spui ca eu m-am trezit la 12 noaptea si am plecat in statia de autobuz sa duc pe Alex la gradi si eu la servici?Si am vazut cat se poate de clar,cu ochii mei,ca ceasul arata 6 dimineata...asa ca deschidem amandoua clubul duselor...ca altfel nu ne numim...
Eu am sa stau zilele astea pe acasa,Luanuta a facut temperatura in seara asta,mers la doftor,dat antibiotic...se cheama ca are traheo bronsita...
Danuta...maine poate vorbim la un telefon olecuta...si,ca sa fiu prima,ii urez de pe acum Lorianei multi ani fericiti si o zi de sarbatoare la superlativ!
No,o seara buna gagicile...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
silvana75 spune:
sa stiti ca nu m-am dilit dar imi place de baietii www.youtube.com/watch?v=scDdiHIP4ag" target="_blank">astia de morrrr ... desi ultimu album e prea galagios io tot ii iubesc
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Doris-Alina spune:
Neatza...
cafelutza e servita...
La multi ani, Loriana!
Sa fii sanatoasa, cuminte, sa ai o viata frumoasa, alaturi de parintii tai minunati!
Spiridusule, o zi minunata iti dorim!
Danutza, sa-ti traisca printesa, sa va aduca multe impliniri!
Gwendoline, sa-ti traiasca baietelul, sa fiti sanatosi cu totii, sunteti tare frumosi in poze...
Ana, imi pare rau ca a incasat-o si Luana, e grele cu virusii astia, si din pacate, e de durata...sanatate multa...
Aidule, langa voi, mereu...
Revin, fug la cafea...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
geta_florina spune:
'neatza ...
LA MULTI ANI Loriana !
Dana sa-ti traisca fetita, sa fie sanatoasa, sa va aduca numai bucurii.
Doris merci de cafea ...
Gwendoline foarte frumoase pozele, superbi copilasi ai .. sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei. Felicitari inca o data!
Anda sunt foarte faine pozele, tare mi-au placut ..
Ana sanatate pt Luana, sa treaca repede ... si zi, chiar ai vrut sa pleci la 12 noaptea la servici?! nu pot sa cred ... esti mortala ..
Silvana sa stii ca si io-s fan Metallica ... ii ascult oricand cu placere ...
Deya ce mai faci?
no, va las... ma duc sa beau un ceai ... cafeaua am baut-o demult acasa ... inca mai astept efectul ...
pe toate
Geta, mami de Alex
poze
Doris-Alina spune:
Silvana, m-ai facut ieri sa caut schimbarea orei, era sa ma panichez draga...
Ana, de tine ce sa mai zic, esti Ana si gata...
Maria, Anda, Deya, Mihi? la apel...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
andanii spune:
danitin ... un calduros LA MULTI ANI! LORIANEI .... multa sanatate si noroc in viata .... sa va aduca numai bucurii
anda superbe pozele de la serbare .... printul si cleopatra sunt "the best"
doris am vizionat si filmuletul .... ffff frumos , mi-a placut mult ....
.... super doamnele voastre, fac niste serbari pe cinste si ce tinere sunt .... felicitari
ana ... sanatate Luanei
aida cu gandul tot la tine sunt sa aveti o zi fara dureri dragelor
geta prin parc mai mergeti?? pe vremea asta
Gwendoline ai niste copilasi superbi
silvana da cum de s-a schimbat la voi ora ???
eu sunt rupta de raceala "dinou" de joi seara am stat in pat cu temperatura cum n-am avut de-un an, dureri de gat, cap, nas in pioneze, mi-au mai venit si rusii , ma mai durea si spatele .... gata sunt ce mai .... azi am venit la lucru da sunt zombie in continuare .... iau pastile cu pumnul si parca nu se vede nici o imbunatatire
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
danitin spune:
Multzumim de urari! Draga mamii, am intrat de dimineatza sa o pup innainte de a pleca la serviciu si dormea asa de fain .... toata pacea din lume era în somnul ei, ca o gogoasa mititica.
Ana, Doris, iarasi is habauca ... in tel de serviciu nu va am, ala al meu e descarcat. Asa ca, plizzzzzzz .... nu ma uitati, la ora 18.00
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
geta_florina spune:
Andanii sanatate multa iti doresc
cum de te-ai procopsit cu asa raceala zdravana?
prin parc am fost si ieri un pic, dar n-am stat prea mult ca batea un vant tare rece si parca mirosea a zapada, nu a primavara
dar Alex a tinut neaparat sa se joace un pic in parc ... si sa facem niste dealuri cu lopatica in nisip ...
Geta, mami de Alex
poze
Mariaa spune:
La multi ani, Loriana!
andanii, am scapat de obsesie, am facut paine sambata. a fost demential, iti multumesc
gagix, sa aveti o zi buna
un copil creste in inima mea
andanii spune:
geta habar nu am cum am reusit ... cred ca a adus-o andrei de la scoala si am luat-o si eu
mariaaa in sfarsit ma bucur ca-ti place ... sa vezi cand prinzi gustul nu mai poti fara
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"