Timisoara,Impreuna!(141) Emma, langa tine...
Raspunsuri - Pagina 18
danitin spune:
Salutare. Revin cu comantarii pe larg ceva mai incolo, deocamdata in in toane . Am strumphit ceva la lucru si mi-am cam luat-o pe coaja. Asa ca n-am chef de nimk!!!
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
Doris-Alina spune:
Ana, merci, si tie sa-ti traiasca pruncii sanatosi!
Asteptam pozele de la Anda, stau cu degetu` pe refresh...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
geta_florina spune:
uau ... ce serbare frumoasa ....
Felicitari Doris si Anda pentru copiii vostri frumosi si isteti.
Dana nu te necaji, se mai intampla si chestii din astea la servici, las' ca o sa fie bine ...
Geta, mami de Alex
poze
fannna2003 spune:
foarte frumos...plin de emotie...mi s-a facut pielea de gaina, o mare vina o ai si tu Doris(linia melodica)
toti copii erau minunati...un taram al basmelor,regilor,al cavalerilor si domnitelor,clovni,fluturi,albinutze...esti sigura ca toate astea erau in gradinita?
Mata Emma lupta iar cu cancerul
un vot zilnic pentru Ioana..multumesc
Doris-Alina spune:
Multumim, fetelor, sunteti dragutze...
Sosesc pozeleeeee... eu fug sa duc costumul, vizionare placuta, ca maestra Anda iar s-a intrecut in maiestrie...
Andule, merci pentru tot... io dau dvd-ul...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
anda spune:
da da da iaca poze
va pup te toate, doamnelor, sa va mearga bine saptamana asta.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
silvana75 spune:
vazut si eu pozele ... frumosi copii, frumoasa serbare
ieri dimineata ma trezesc, imi fac cafa si ma pun la comp, ma uit in josu ecranului, vad ca arata cu o ora mai mult, nu s-a schimbat ceasu, parca nu acu trebe sa se schimbe ... il modific si-mi vad de treba mea ... azi dimineata suna ceasu la 7, imi beau cafa, la 8 trezesc copilu, la 8.30 plecam la scoala, pe drum nimeni ... iar nu-i scoala ... hai ma ca o plouat ieri dar nici chiar asa ... o fi vreo sarbatoare si nu stiu ... puii mei iar nu e scoala ... curtea scolii goala ... ma duc pe la office sa intreb care-i baiu' ... intru, arunc un ochi pe ceasu de pe perete ... 9.45 ... upssss ... intreb secretara cat e ceasu ... draguta isi da seama ca sunt pe alta planeta si imi explica ca de fapt ieri s-a dat ceasu cu o ora inainte ....
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Gwendoline spune:
Buna tuturor
Multumesc Geta pt urari !! Da am nascut un baietel Kylian ,e cuminte ,mananca bine si creste il iubeste mama!!!! Gwendoline e fericita ca are un fratior dar gelozia tot apare din cand in cand!!
Eu nu am mai citit ce ati scric sunte_ti asa de rapide!!! iar eu acum nu am prea mult timp sa stau pe net.
Am pus poze cu Kylian daca vreti sa va uitati!
Ve pup pe toate
Gwendoline si Kylian
Mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009)
Gwendoline spune:
S_a schimbat ceasu??????
Gwendoline si Kylian
Mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009)
silvana75 spune:
Gwendoline, felicitari! Sa creasca mare, cuminte si sa va bucurati de el
La mine s-a schimbat ceasu, la voi nu
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel