Timisoara,Impreuna!(141) Emma, langa tine...

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Pentru ca nu au avut suficient timp sa invete, doi studenti se hotarasc sa lipseasca la un examen. La doua zile dupa examen, cei doi il roaga pe profesor sa ii lase si pe ei sa dea examenul, pretextand ca nu au putut ajunge in urma cu doua zile pentru ca au avut o pana la masina.
Profesorul este de acord, ii aseaza in sali diferite si le da urmatoarele subiecte:

1. Calculati greutatea unui corp cu masa de 1 kg (pentru 0.5 puncte).

2. Scrieti la ce roata a masinii ati avut pana (pentru restul de puncte).

Aida ... 11+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Neataaaaaaazi e vineri
Geta azi zbor la elcu trenu de 4 dupa un "scandal"major "draga mea al tren mai tarziu nu ai gasit?'
Dana nu mi-ai raspuns azi-noapte pe mess ma gandeam ca te=a luat somnu.
Mariaa spor la treburi.
Aida foarteee tareeee.L-am mai citit prin a11a la scoala in engleza si ma gandeam zilele astea la chestia asta nu stiam unde sa o mai gasessc.Ingenios proful.
Doris cum a iesit la gradi?
Anasi restul de gasca

Ma duc sa ma pregatesc parca plec in Palestina asa emotii am!Tine-te puiule ca vvviiiinnnnnnn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

alo, doamnelor, pe unde ati disparut?
sunteti cumva prin parc la plimbare? pe asa vreme ....

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

hop si eu!
si la noi e o vreme de cacao...ma bucur ca e vineri...sunt deja f obosita
voi vad ca deja va pregatiti de Paste...luati-o mai incet....intai tre sa facem sfinti ca luni e musai sa papam
am si eu o rugaminte...mai dati si voi cate un vot aici?
http://www.edituraedu.ro/index.php?page=show&id=296
ca pana s-o termina tre sa o ajut pe micuta sa-si faca nr suficient de voturi...si sincer...votez in fiecare zi dar nu stiu de unde sa mai adun
v-am innebunit cu ale mele...mai intru de acasa ca acu-s la job
Va pup pe toate

Mata Emma lupta iar cu cancerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare!

Aidutzu, venim, venim .... da vreau si+un miel copt in lut, daca tot e la curte.

Mariaa, respectele mele doamna, faina vreme ai potrivit. Cat despre drob cred ca mi s+a dus laptopu, ca am peste tastatura ca de+o inundatie. Moama, si cu ceapa verde alaturi, nebunie .....

Fanna - votat, mai intra si tu din cand in cand sa dai linku, ca dac il vad imi amintesc.

Dorisake, cum fu prezentarea?

Deya, nici n-am stiut ca am fost pe ms
. Chiar am fost?

Ana, ma bucur de zari ciclamen .... bravos doamna.

Io am foct cam albinutza astazi. Am facut chiftelute marinate cu cartofi natur,spalat masina, comandat tortul pentru ziua lui Lori plus o partida de gradinarit in curte. Maine este posibil sa dam o fuga pan' la unguri ... Hai ca va pupacesc la gramada si poate mai reusesc sa intru

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

va pupez, un weekend linistit

fanna, votat

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

si io si le luam si pe ana,dana si anda si facem un bogracs la mine in curte sa ling eu ceaunul la sfarsit

Aida ... 11+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Cu invitatiune fara invitatiune vin si io...asa ca HUSKI sa vaneze doi miei grasi si mamanu ta sa puna de branzoaice sau poale-n brau sau pasca sau ce vrea ranza ei.

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

ioiiii am uitat sa va zic de ce nu mai vrea fiu-miu frate sau sora, ca aseara am aprofundat discutia si am aflat de ce schimbarea, ca pana nu demult isi facea un fratior de plastelina si acu brusc nu mai vrea ... deci ... am aflat motivu: pentru a avea frate sau sora mama si tata trebe sa faca "chestia aia ... stii tu ce ... chestia aia disgusting" eeeee acu alta discutie sa lamuresc copilu cum devine treaba ca "chestia aia" ... e grele

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

multumesc de voturi fetelor....
am ras azi cu nepoata...era asa de incantata...ma intreba unde-s fetele care o voteaza si i-am spus ca sunt atat in tara cat si in afara tarii
si ea de colo:
"adica ma voteaza toata lumea?...si aia care dorm ? aia de unde stiu?"

la branzoaice ma bag si io,da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Aiduleeeee...vin si ioooooo....evident...la asa serbare campeneasca a la ortacii lui Gingiz Han...ca ai auzit cum o cerut Dana,batal in lut.....eeeeee,zice ea ceva acolo...este?...vin cu balele pana la peamant si pohta mmaaaareeeee,deci Simonelu pleaca la vanatoare cu O'stai...super,bagam un party de primavara.
Deya pluteste...mah ce frumoasa e tineretea!Unde sunt zapezile de altadata?!pfuai...cum am imbatranit!Ma consolez singura zicandu-mi ca m-am mai copt oleaca la tartacuta,desi asta e o autoamagire...dar ce mai conteaza?!
Getuta,Fanna(votat),Doris,va tzuc...

Bay,am plecat din cires si am ajuns la fript batal...beton!Foarte tare!

Silvana,fi-tu a studiat anatomia la scoala cumva?Pai,ce ma enerveaza felul in care americanii pun problema...ca e disgusting,dar se f** de se indoaie,in puii mei!Ca fac alea la ei cupchii si la 12 ani...
Nah,revenind la oile noastra,ca sa fim in tema....lasa ca ii trece la Paul,mai vo...cat sa zic? 8 ani?asa ,cu indulgenta....si ii trece dezgustul,i se da pe gust....Trece,Silva scumpa...trece!Vin altele...

Na,hai ca tzucuri....Aaaaa,sa va spun ca serbarea la gradi a fost foarte frumoasa,se pare ca agitatia de ultimele zile a fost cu folos si am primit cadou cercei si medalion,framantate de degetutele Luanei,cu olecuta de mov,nu sunt cine stie ce,dar pentru mine sunt cei mai frumosi.Am defilat prin piata azi cu ei,ca sa ma vada tot poporu....cat mi-s de mandra cu cerceii si medalionul de la fata mea...
Gata...pusi!!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput