Timisoara,Impreuna!(141) Emma, langa tine...

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Bey Ano chestia cu disgusting nu e de la scoala, chestia vine de la copii pe care fiu-miu i-o auzit vorbind si bineinteles ca o auzit numa tampenii, pe care eu acu incerc sa i le scot din cap. Am mai povestit eu ca ma intreba ce inseamna sa faci sex si dupa explicatiile mele pe el il interesa de fapt daca mama cu tata fac aia

Ma bucur ca totul s-a incheiat cu bine, ca te-ai linistit.

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Buna sara buna sara
Silvanal-ai lamurit?
Fanna am votat si eu.
Doris nu ne zici nimic de ziua de azi?
Ana sa faci o poza te rog sa ii vedem si noi
Pupici in gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

neatzaa,
dau cu lapte, frisca piscoturi si ce mai doriti voi pe acolo.

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza si io...

drepti ca soldatii de la 4...tusea e de vina...

sau emotiile pentru serbare?

sa-mi fac cafeaua si vin sa va pove despre ziua de ieri...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Neatza din nou, sunt mai treaza...

Multumesc tuturor de pumnii stransi, Ines s-a descurcat excelent!
Mai putin animalu` care dupa ce l-am adus acasa, s-a bagat in casuta lui si a dormit pana seara...

Ines si-a citit atat de frumos discursul de vreo doua pagini, doamna o urmarea mirata, cat de bine citeste...copiii foarte atenti la tot...
Animalu` cuminte in brate la doamna...ca apoi a fost smotocit pe toate partile de vreo 28 de copii...

Eu am stat cuminte si ascunsa intr-un colt, sa nu deranjez si imi priveam fetita... si tare mandra mai eram...

Si cum sa nu fiu? cand ieri am avut un Feedback neasteptat ...

In timp ce Ines citea, a intrat doamna directoare, sa-i dea educatoarei un registru, scurt...
La pranz, cand am luat-o de la gradi, educatoarea mi-a povestit ca doamna directoare ar fi intrebat-o: fetita aia chiar citea? sau mi s-a parut mie?

raspunsul educatoarei: da, citea, stiam ca citeste, dar nu am auzit-o pana azi...si eu sunt mirata...

Apoi mi-a cerut permisiunea, la propunerea doamnei directoare, sa o las pe Ines sa acorde un interviu unei ziariste, care scrie un articol despre copiii supradotati...
I-am raspuns afirmativ, evident...
plus ca vor reprezenta gradinita la cateva concursuri pentru copiii supradotati...primul va fi in 28 martie la Liceul Silvic.
Si mai e cineva care o va insoti...ghici?
Edi , ginerelu, desteptu lu mama soacra...
El va merge pe matematica, Ines pe romana.
Si atunci zau...cum sa nu fiu mandra? si cum sa nu afirm ca ziua de ieri mi-a dat emotii la greu...
Felicitari, cuscra...cale meriti din plin!

Si revin la Ana, si spun clar si raspicat, ca o inteleg perfect ce simte de fiecare data cand Alex castiga un premiu la olimpiade...
No, sa inceapa numa scoala, ca rupem totate premiile la romana...fugiti ca venim.... cu pasi timizi de copil mic, dar siguri...

Si azi, e o zi speciala...nu stiu cat voi plange, la poeziile si cantecele cu mama...dar mamanu si Buni cu siguranta o vor face...

Cleoptra mea se va descurca, sunt sigura, mi-o dovedeste tot mai des...

Sa nu o luati ca lauda, va rog, e doar o stare a mea, dupa ziua de ieri, si cu cine sa o impart, daca nu cu voi?

Am pus poze cu animalu` chilarit...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Fanna, mai ai un vot azi de la mine...

Fug sa ma aranjez, am reusit ieri si m-am vopsit, coafat, manichiurit, numa buna se serbare...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Fanna, ai un vot si din partea mea azi ...
Doris, felicitari! Pupam fata desteapta si ginerelu deasemenea

Ma duc ca am treaba

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineatza si de la mine ....
uau Maria cat de matinala esti .... ai plecat cumva cu Oscar la vanatoare de miei?
merci de cafea.
Doris vad ca si tu patrulezi de dimineatza .... felicitari pt Ines ... succes pe azi
felicitari si Andei pt Edi ....
Ana bine ca ai ajuns la liman, te-ai mai linistit? pe Luana cea extraordinara ... si eu vreau poze cu bijuurile ...
Aida printre fripturi de miel te si te imbratisez tare, tare.
Silvana io n-am ce sa zic ca nu m-am confruntat cu asa probleme ... banui ca-i cam dificil de discutat asta cu copiii
si eu am avut ieri o surpriza, Alex a invatat la gradi o poezie cu mama de 8 Martie si ieri cand am ajuns acasa de la servici mi-a spus-o asa de frumos .... "Mama mea e ca o floare ...." am crezut ca ma topesc ... mi-au dat lacrimile ...

no, hai ca va las, ne mai auzim pe luni ca noi plecam azi la arad.
weekend placut sa aveti.
pe toate, toate.

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna ziua,ca dimineata a fost acu vo cateva ore...Bah ce vreme pisacioasa azi...asa ca Geta draga,cre' ca Simona nu-i cu O'stai la vanatoare...Deci Aidukule,reprogramam batalu' la protap,lut si alte gropi,pentru mai la vara....ca cica,zice meteoul pe net,ca marti ninge...deci Danuto,ia aminte!
Doris...pai mah,felicitari maxime si bravo studioasei....!!!Ete cum ti-o crescut pipotica ,este?Nah ca nu mai sunt singura p-acilea,facem gasca mare...intra si coana VIP in turma,o bagam si pe Getuta cu asa copilas istet si,nu in ultimul rand,pe cercetasul Silvanei....care stidiaza de mic genetica,cum e 2x2 si noi amandoi....faina treaba!

Mah,poza cu mine gatita pruna cu cercei si marjelii am pus,e album nou pi casa,daca dati la link se deschid alea vechi,apoi va duceti cu sageata pe "Fotografiile mele",asa ii zice,si se deschide albumul nou.Dar pentru orice eventualitate DATI UN CLICK SI AICI.
In rest nic' nou de raportat...ma enerveaza vremea,frigiderul e pustiu saracu' si nimeni nu-si ia inima in dinti sa zica hai la aprovizionat,masina de spalat merge voioasa,rufele de calcat troneaza fudule intrun colt,poate-poate vine militianul din coltzul strazii sa le rezolve,io-s la ora sexuala,Luana ma ciocaneste pe nervi s-o ajut sa-si sistematizeze tonele de jucarii,Alex chiraie si chitaie de dimineata ca vrea afara si nimeni nu-l lasa,ca isi face curat in troaca de porci in care troneaza,Mariusache e calare pe bitzi,megaherti si ale ghizmouri....si uite asa e sambata asta a noastra.
Ma gandeam daca mustaciosul asta o sa-si aminteasca maine ca eu si Luana avem doar doua capete,nu trei cum are el si Alex....
In fine...aaaaaa,stai ca m-am amuzat cu matusi-mea de la Cta,de dimineata,vorbim noi,femeia facea,chipurile ,sarmale.Si-a pus varza la acrit pe iarna,toate bune si frumoase,numai ca foile sunt beton de tari...si razand io asa...ii zic sa faca sarmale explodate(remember?!)si ea zice :"Daaaa,ca si Alina(fiica-sa) mi-a spus la fel...cum se face?Ahaaaaa,boooon asa...lasa ca uite vorbesc cu tine,cu o mana tin telefonul si cu cealalta tai varza fasii,ca asa e de tare ca sta singura,nu-ti trebe doo maini...nu-i bai,explodate ies ele si cotoarele le arunc pe geam,o sa se faca gaura in asfalt".I-am zis sa aive grija nu cumva sa sparga capota la vreunul....durere...Imagiinati-va ca mutusa asta a mea,sora tatalui meu,e varianta mea la 53 de ani...

No gata...se termina tura la masina de spalat.Va pupez si mai trec io p-acilea...

Aida...sper sa aveti o zi cat mai buna si pup ochisorii mari de matzulina Kiss scumpa!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

waw ANA!!!.vrau sa spun ca e super setul...vreau si io..f frumos...ai vazut ce lucru a iesit din manutele Luanei?
se pare ca si Luanei ii place culoarea mov!pentru mamica si felicitari fetei

Mata Emma lupta iar cu cancerul
un vot zilnic pentru Ioana..multumesc

Mergi la inceput