FIV 216

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

BETTY,MANY_BANY felicitari,sarcini usoare si la termen va doresc.
Multa bafta tuturor care sunt in tratamente.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Many,ma bucur mult pentru tine,sa ai parte de o sarcina fara probleme!
Sheritra si Cristinici,mult succes la et,sa ramana puitii cu voi toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

betty , many bani

FELICITARI !!!

super fetelor , trageti-ne si pe noi dupa voi !!!

fireyes
super ca ai primit raspuns , si eu zic ca nu ai nimic de pierdut , sa inteleg ca totusi melatonina asta influenteaza somnul de trebuie sa o reglezi in functie de somn sau nu am inteles eu bine ? Multa bafta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Desi nu v-am mai scris de mult , v-am tinut pumnii si am fost cu ochii pe voi.
Betty , bravo , FELICITARI , bebelusi sanatosi iti doresc si sarcina usoara
Many_bany , Delia , FELICITARI fetelor , sarcini usoare si bebelusi sanatosi . M-ati dat mari sperante cu embrioni criogenati , ca eu inca pun in balanta daca sa fac alt ET cu criogenati sau sa fac alt FIV
M_Oana , mereu ma gandeam la tine , tare imi era drag cand ne scriai , imi spuneam ca ne-ai parasit , dar iata ca ai revenit cu vesti bune , se pare ca nu ai pierdut timpul , FELICITARI pt sarcina , ma bucur tare mult pt tine , dar imi pare tare rau ca nu te simti bine , sper ca atunci cand o sa-ti tii copilul in brate sa razi cand o sa iti aduci aminte de aceste vremuri cu greturi si stari de rau , care poate nu o sa mai dureze mult
Sheritra sunt cu ochii pe tine , sper ca menogoanele mele sa iti fi purtat noroc si sa te aud ca pe fetele de mai sus cu beta hcg mare ...

Despre mine ....pot spune ca ma lupt cu niste CM-uri de n-am vazut in viata mea , dupa ET-ul nereusit am avut CM pe 14 ianuarie cu o intarziere de aproximativ 1 saptamana , m-a tinut 3 zile nu foarte abundent ,(ma asteptam sa imi vina galeti la cat estrofem am luat ) dupa care s-a oprit brusc , dupa vreo 5 zile a inceput din nou , ca un spotting , ceva ciudat , negru si urat , doar o pata in fiecare zi , cand si cand vine mai abundent , si pana in ziua de azi am acest cm , am aproape 5 saptamani de cand se intampla asta , aveti idee ce poate fi , a-ti mai patit asa ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Many_bani te felicit draga mea si aici.Sa vezi ce scorpiute o sa aiba taticu' acasa!!!
Betty felicitari din nou!
Va pup pe toate!

Oare voi fi si eu vreodata mamica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Fetelor , are cineva nevoie de Pregnyl ?
lasati pm

9 +

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CANDY1902

BETTY ma bucur din suflet pt tine. si nu as vrea sa va intristez dar la mine din din pacate totul sa terminat inainte sa inceapa bbbb mei nu au facut fata decongelari nu stiu daca sa mai intlnit ca din 4 embrioni sa nu reziste niciunul e foarte dureros nici nu stiu ce sa mai spun sunt speriata.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Looana

Felicitari, Betty! Cel mai minunat martisor!!sarcina usoara.
Va rog pute-ti sa ma treceti si pe mine pe lista la Fiv.
De saptamana viitoare (marti)incep cu prima ecografie ,si de la ciclu urmator incep cu tratament-ul,probabil ca primul ET va fi la inceput luni aprilie...din cite am inteles eu .Dosar-ul e deja acceptat pt Fiv in Germania.Prea multe nu stiu ,eu inca rasfouiesc in subiectele voastre sa ma informez cu cit mai mnulte din experimentele prin care a-ti trecut fiecare.
Bafta multa la punctie si la cine face ET.Tinem pumni sa vina martioase cu doua liniutze (II)

Looana

multumesc frumos
O sa te trec eu sau vreuna dintre fete cat de curand pe listutza. Multa bafta

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Betty, Many bani felicitari va urez si eu si sanatosi si la termen.

Elanik imi pare sincer rau, trebuie sa-ti faci forta si sa mergi inainte.

Candy pacat.

Eu maine merg din nou la clinica ptr. sange si eco, azi sunt a 12 zi de stimulare, am 3 foliculi mai mari si altii mai mici dar cresc greu. Vom vedea maine ce ne mai spun. Dupa calculele mele crd ca vineri voi avea punctia si luni transferul de embrioni.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Betty, ManyBany felicitari sa aveti 9 luni minunate cu bebelusi sanatosi!

M_oana ce surpriza placuta, sarcina usoara macar de acum incolo cu bebelus sanatos!

Shery, Cristinici va tin pumnii ca asta sa fie ultimul fiv pt voi

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput