FIV 216
Raspunsuri - Pagina 15
many_bani spune:
Dragele mele, am primit rezultatul betaHCG in ziua 13, 335
Laura, VVV va astept cu vesti proaspete dar foarte bune.
Pupici
li_am spune:

BRAVO, sa ne molipsesti si pe noi! Sa ai o sarcina usoara si bb sanatos si la termen!
_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - in desfasurare (aceeasi clinica, trat cu menopur 225 IU si decapeptyl), pick-up miercuri!
andicu spune:
Many_bani, felicitari! ce veste buna! sarcina usoara si bebe sanatos! 
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
anka_daria77 spune:
Felicitari tuturor!!!!!!!!!!!!! Incep sa-mi fac si eu curaj ca sa incep primul FIV. Asa mai merge. Bun pentru moral. La mai multe reusite si sarcini duse cu bine la termen

.
Sper sa ma primiti si pe mine printre voi. Va tot citesc si mai imi luminati viata
.
Daria
KoraPop spune:
Mani_bani FELICITARI!!!!!SARCINA CAT MAI USOARA SI BEBE/BEBELASI SANATOS/SANATOSI!!!!! 
Kora
CARPE DIEM!
betty78 spune:
Many_bani felicitari draga mea. Iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos. Eu luni ma duc la eco la prof. Cu toate ca s-ar putea ca inimioara sa nu bata inca vreau sa stiu daca este unul sau 2. Cred ca la valoarea asta s-au prins amandoi
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
many_bani spune:
Va multumesc mult la toate pentru sustinere si va doresc ca bucuria mea sa o traiti si voi.
Betty si eu merg in jur de 10.03 la prof, insa nu sunt nici 5 sapt. implinite si nu cred ca se va vedea mare lucru. Tu ai mai facut azi beta HCG?
Va imbratisez cu mare drag.
elenada spune:
Many bani, Betty felicitari sarcini usoare si la termen si bebelusi sanatosi.
Ma bucur ca se imgroasa randul fetelor de la odisee.
Va doresc tuturor bhcg-uri mari sa ajungeti cat mai repede la odisee.
Pupici
elena
+18 

Burtica mea la 17 sapt la
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
li_am spune:
Mani bany,
acu' ca te felicitai si pe alt forum (am pus eu singurica la socoteala 1+1) revin cu felicitarile, mai cu caldura, ca, de, ne cunoastem! asa ca zic, sa dea domnu' sa fie exact cum iti doresti tu, (baiat si fata?) si sa nu ai nici cel mai mic stres in sarcina! la asa bhcg si eu as spera la o pereche! dar daca va fi doar unul, e sarcina mai usoara (mai putine riscuri) si ai si motive sa ne mai vizitezi peste vreo doi ani...
Ce zi buna!
de la Lili
_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - in desfasurare (aceeasi clinica, trat cu menopur 225 IU si decapeptyl), pick-up miercuri!