FIV 216
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
KoraPop spune:
D Oana multumesc pentru incurajari,asa imi spun si eu mereu ca DD precis are un plan si pentru mine,doar ca eu inca nu am inteles care e...ai grija de comoara din burtica!
Sheri esti haioasa ca de obicei,ma bucur ca a decurs excelent punctia,te asteptam azi cu vesti minunate despre "Piti" ( iar ma apuca rasul!!!)
Marioa08 eu stiu ca pregnylul se tine numai la frigider/lada frigorifica.
Ellanik capul sus si mergi mai departe,iti spun eu care ma pregatesc pentru fiv 5 si te inteleg atat de bine.....
Bafta tuturor!
Kora
CARPE DIEM!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lauraa78 spune:
Ellanik,imi pare nespus de rau pt tine.Te stiu o fata optimista asa ca sunt sigura ca vei merge mai departe....si sigur vei fii mamicuta intr-o zi
Many,te asteptam cu un rezultat minunat!
Vvvv,ai dreptate noi urmam!Sper sa rezist pana maine,azi noapte in vis am umblat dupa un laborator de nu se poate,ba era rezultatul pozitiv ba negativ
Mi-a zis sotul ca am vb si in somn asa ca nu mai am mult pana la nebuni
Cred ca ultimele 2 zile sunt cele mai grele din toata perioada fiv
Daria,sa-mi tii pumnii stransi...si roaga-l si pe bb sa ma sustina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vvvvv/vvvvv.jpg)
vvvvv spune:
lauraa78cred ca visul tau mi s-a transmis si mie, si eu am visat toata noaptea ca am facut testul cu pipilica si ca ieseau doua liniute si sotul mi-a zis ca asta noapte i-am tras un cot in fata, nu am vrut bineinteles,probabil am visat asa ceva ca am citit pe forum ca unele fete asa au facut, pe mine nu ma lasa ametelile fff puternice, in rest pieptul nu ma doare,nu stiu ce sa mai zic....
pussi spune:
fata mosului felicitari! sarcina usoara si bb sanatos! cu disgravidia, n-am gasit solutie, n-am vomitat iaurtul si piept de pui la gratar, am gasit anumite ore intre care puteam sa le manac fara sa le vomit. La 16 sapt. de sarcina aveam cu 5 kg. mai putin fata de momentul cand am ramas gravida. Cam pe la 18 sapt. s-a oprit de tot. Si perfuziile in final le-am pus acasa, venea o asistenta dupamasa... ma omora drumul la spital si faptul ca vomitam acolo in salon cu restul...Sper sa scapi mai repede decat mine. Culmea era ca am fumat si in sarcina si la tigara nu aveam nici o greata, nici la cafea, si eu care nu bausem cola de vreo 6 ani, imi era pofta de cola si n-o vomitam... apa in schimb da...
PUSSI
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
fireyes spune:
Ellanik, imi pare tare rau... ce putere ai avut si tu sa nu dai din tine ca sa nu le afectezi pe fetele in asteptari...offf!... eu iti doresc ca urmatoarea incercare sa fie si ultima!
Many_bany, daca e sa apara si a 2a liniuta, oricat de pala, apai se lasa cu gravideala!!! asteptam BHCG!
Sheri, bafta cu carul incepand de joi!!! si pana atunci fireste, sa se elefanti embrionasii...
Lili, am atata energie pozitiva, ca ti-am rezervat o portie solida zdravan pentru incercarea asta
M/D Oana, multa putere, trebuie sa iti fie greu, dar sunt atatea jumatati pline ale paharului in cazul tau, ca nu are cum sa fie decat bine!
Si in sfarsit, flash news!!! mi-au raspuns dr din Austria legat de melatonina. si sub rezerva faptului ca substanta nu e suficient de testata in relatia cu FIV, au zis sa dau o incercare! Ta-na-na-na!!! deci, concluzia lor e ca melatonina ar putea creste calitatea ovocitelor (bine, cred ca vor mai testa pe mine intai asta:), dar cum eu nu am ce sa pierd (ca mai putin decat 0 embrioni nu am cum sa am, eu o sa dau o incercare... ei zic sa incep gradual de la 0.5mg (ceea ce o sa imi fie mai dificil, ca pe piata am gasit capsule de 3 mg), dar sa fie un tratament pe o perioada mai scurta, nu asa, a la long. mai ramane acum sa ma dumiresc (ii intreb) cand sa incep "tratatia" outelor cu melatonina... dar m-am grabit sa va dau si voua vestea...
Si am si raspunsul... ei zic ca e mai bine sa incep inainte de protocol, pt a nu soca organismul si mai mult. iar criteriul de folosit este calitatea somnului (inclusiv pt a ajusta doza)...
still counting: 1,2,...
dariaioanaxx spune:
Laura- sigur ca iti tin pumnii, si eu si bebe, iar faptul ca n au venit musafirii pana acum, este un semn ff bun; nu mai e mult pana maine; bafta !
VVVVV - ametelile sunt un semn f.bun; la mine sanii n au fost durerosi deloc, doar tari din cand in cand,insa ameteli am avut la 2, 3 zile dupa FIV; apareau instantaneu, erau puternice si tineau putin; bafta !si bafta tuturor !
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.16 cu Darius sau Daria, INIMA, A INIMII MELE!
dariaioanaxx spune:
Pussilina - vreau poze cu fetitele!!! mie dor de ele !!!!!
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.16 cu Darius sau Daria, INIMA, A INIMII MELE!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vvvvv/vvvvv.jpg)
vvvvv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dariaioanaxx Laura- sigur ca iti tin pumnii, si eu si bebe, iar faptul ca n au venit musafirii pana acum, este un semn ff bun; nu mai e mult pana maine; bafta ! VVVVV - ametelile sunt un semn f.bun; la mine sanii n au fost durerosi deloc, doar tari din cand in cand,insa ameteli am avut la 2, 3 zile dupa FIV; apareau instantaneu, erau puternice si tineau putin; bafta ! ![]() Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... ![]() Doamne sa te auda Dumnezeu ca este semn bun ca ametesc, ca nu mai pot in vederea asteptarii rezultatului, inebunesc pana joi, poate ma repet pe mine sanii ma ingrijoreaza, pentru ca am avut candva o sarcina si asta a fost primul semn ca am ramas..... dar stiu ca nu trebuie sa fie la fel, atunci nu aveam ameteli, multumesc pentru incurajari, voi spuneti ca ar trebui sa apara si la testul cu pipilica pozitiv, sau nu este tocmai elocvent la noi la fiv??? Doamne cate probleme imi fac................ |
andicu spune:
M_Oana, FELICITARI!! ma bucur pt tine ca ai reusit, si inca natural! sa ai o sarcina usoara ( macar din trim..2
) si mai ales, un bebe sanatos si mancacios! sanatate multa si sa scapi repede de greturi!
![](al9leacer.gif)
![](marinar.gif)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc