Copiluti de mai-iunie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 2
onixone spune:
Flori: eu am placa ca daca am parul ondulat, na...imi trebue sa il fac drept(si tare imi place cum imi sta).Pe placa am dat acum 5 ani 100pounds si ma certa vara-mea ca arunc cu banii, dar pana la urma dupa vreo 3 ani si=a luat si ea la fel.Eu am un GHD profesional , care il folsesc astia pe la coafor.Pe atunci nu il luai decat de pe net, acum se gasesc peste tot.Si nu pot sa zic ca imi arde parul.VAra-mea il foloseste zilnic, si eu la fel de cand mi-am lasat parul sa creasca sie groaznic.Daca nu il intind zici ca sunt de pe camp cu coafura.Am zis ca daca barbatul nu divorteaza pana imi creste parul, am trecut de un hop mare in casnicie.Glumesc bineinteles.Poti folosi si placa la ondulat .Pui parul in ea si intorci placa.Merge tare bine cand prinzi tehnica.Eu am renuntat la vopsit sit are bine este.Luceste parul si nu am probleme,plus ca de cand nu ma mai vopsesc nu mai am matreata.
Ada 74: cat de dulce a fost Sergiu.Oare de unde le scot copii astia nu stiu.
Gabitam: foarte frumoasa felicitarea.Eu am dat comanda la un calendar de perete cu 13 fotografii, plus personalizare la datele de nastere:De ex la ziua mamei mele am pus LA multi ani bunii Gema.La fel si la restul ziclelor de nastere din familie la care dau calendarul.FAcand calendarul am realizat ca a fost ziua socrului pe 4 februarie.Si l-am sunat pe 19 si i-am spus sa ne ierte ca suntem niste nesimtiti.Pozele ded pe calendar sunt cu Alex evident, iar in luna celui sarbatorit e alex cu persoana respectiva.Astept sa imi vina ca sunt tare curioasa.Am vazut la cineva si am dat i eu comanda.Pe 3 calendare am dat 16 lire.NU e mult si e un dar care o sa le mearga la suflet.
Cornelia: si noi a avut aceeasi problema din septembrie.Nu am rezolvat decat atunci cand am cumparat un umidificator , si l-am pus in dormitor.A dragut si trandy ca forma.Stai sa iti dau link sa vezi cum arata.Si alex ar grija sa aibe apa in el in fiecare seara.
http://www.amazon.co.uk/Diffuser-Purifier-Humidifier-Freshener-Essential/dp/B001N9S7P2/ref=sr_1_6/275-3303767-5053900?ie=UTF8&s=kitchen&qid=1235722873&sr=8-6
Sper sa nu se considere reclama.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Florentina G spune:
Salutare!
Aseara am ajuns acasa pe la 12.00 sin Maya inca nu dormea. I-am aratat laptopul si i-a placut la nebunie, a spus ca este cel mai frumos laptop pe care l-a vazut in viata ei
, apoi nu mai vroia sa-l lase din mana. Maya are un fix, trebuie sa adoarma cu ceva in mana.... cu o seara in urma a facut circ sa-i dea Dan o cutie cu vitamine pe care le-a luat si la gradi a doua zi... iare aseara vroia sa doarma cu laptopul. Mai ca nu i l-am luat cu forta din mana si s-a pus pe o jale... si ca sa impresioneze si mai mult se forta sa tuseasca, mai ca nu isi provoca voma. Apoi a aprins lumina sa ne arate cum ii curg lacrimile.... Nu e prima oara cand face asa si am incercat sa nu cedez in fata ei desi de multe ori sunt lucruri peste care as putea sa trec... dar nu vreau sa inteleaga ca daca plange si face cateva scene de drama obtine ce vrea. La un moment dat obosise sa mai planga si doar suspina... pana a adormit. Iar de dimineata cum a deschis ochii mi-a spus "vezi ce linistita sunt acum, nu mai plang deloc, acum pot sa tin laptopul?". M-a blocat..parca nici nu dormise, asa era de vioaie.
Apoi cand ne-a vazut ca ne pregatim sa plecam i-a spus lui Dan sa mearga sa faca bani ca sa cumpere trei laptopuri, unul pentru ea, unul pentru Patrick si unul pentru el, ca mami are
!
Asa ca Elisor, si noi suntem in grafic cu fitzele si crizele de personalitate. Si eu aseara as fi facut orice ca sa taca odata si sa pot dormi... dar mi-am pus ambitia cu ea si mai bine a fost asa...ca poate incet incet va intelege cum stau treburile. Cand urla ca vrea ceva atunci ii spun ce as vrea si eu si ii explic ca nu se poate sa avem chiar tot ce vrem si ca mai trebuie sa depunem si efort pentru a obtine ceva.
Azi e ultima zi in vechiul serviciu, asa-i? A picat bine schimbarea asta, primavara vine cu un nou inceput care sper sa fie cat mai benefic, plin de realizari si multumire sufleteasca!
Ieri am terminat cu antibioticul Mayei si sa sti ca de cand a inceput tratamentul nu a mai facut niciodata pe ea. De obicei o pun sa faca la olita inainte sa ma culc eu (pe la 12-1.00) insa de doua seri nu a vrut sa faca si am trecut noaptea cu brio.
Adina, in prima faza cand am mers la un control cu Maya (ea se scapa pe ea atat noaptea cat si ziua), a fost diagnosticata cu enurezis secundar si ne-a dat un tratament homeopat cu picaturi Noni de la Calvita. Nu am gasit pe nicaieri si am incercat tot felul de ceaiuri si picaturi de pe la Plafar...fara prea mare succes. Apoi i-am facut niste investigatii la Budimex si in urma analizei la secretie i-au descoperit o infectie cu un stafilococ pe care am tratat-o cu antibiotic. Nu stiu daca este de la tratament sau faptul ca merge la gradi si are grija sa nu se faca de ras in fata copiilor, dar de o saptamana nu a mai facut niciodata, nici noaptea nici ziua.
Chrisdun - noi am scapat de biberoane de circa doua saptamani, le-am scos la amandoi deodata. Am gasit niste canute in Carrefourla NUK cu orificiul moale, din latex. Nu e foarte mare diferenta fata de biberon dar cel putin nu mai stau cu tetina in gura mult... una din cauzele cariilor la Maya.
Iulia, v-am admirat pozele, mi-au placut foarte mult. David s-a schimbat destul de mult de cand nu l-am mai vazut, are asa o alura de baietel mare si sigur pe el... Intr-adevar te-ai mai ingrasat dar nu-ti sta rau si repet si eu ce au spus fetele, iti prieste Canada, ai o mina fericita, relaxata. Prevad o prietenie frumoasa intre tine si Anca, amandoua sunteti fete de treaba iar despre tine pot spune ca esti o persoana deosebita si ca ma bucur ca am avut ocazia sa te cunosc.
A! Si nu, nu m-am facut blonda, doar mi-am decolorat parul sa scap de culoarea neagra... aspirand la un castaniu care nu mi-a iesit niciodata.
Lili, in timp ce citeam despre reactiile lui Sergiu parca mi-o imaginam pe Maya in locul lui...la fel ar fi facut si ea daca i-as fi luat jucariile. Ea nu este atasata de nicio jucarie in mod deosebit, mai mult ar suferi daca nu as vorbi cu ea o ora sau daca i-as interzice sa faca ceva ce ii place.
Dulce foc Sergiu cu declaratiile lui... Maya imi spune ca ma iubeste din tot sufletul ei... mult, mult, pana la cer si chiar mai sus!
Legat de drama mea capilara
, eu nu mi-am dat seama ce par am avut pana nu mi l-am stricat. Inainte era lucios, sanatos, parea proaspat vopsit desi nu il vopseam decat de maxim 2 ori pe an. Acum este ca o matura, nu mai are luciu, nu se aseaza in niciun fel, am incercat tot felul de produse de regenerare si sper sa gasesc o solutie buna in final... Acum mi l-am intins cu peria si cu feonul si sta cat de cat.... dar imi este greu sa fac asta... mi-ar mai trebui o mana
ca sa ma descurc.
Trimit mesajul asta si revin..
Tina, mami de
Patrick si
Maya 
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
Tdi spune:
Ciao fetele! Sanatate multa la toata lumea!!! Cum se mai simt bolnaviorii azi?
Noi suntem ok, cu exceptia unei dureri atipice de gat care dureaza de aproape o luna, si la mine si la Aly, n-am mai pomenit asa ceva...zilele astea am tinut-o acasa pe atomik, doar luni a fost la gradi si era cat pe ce sa n-o las pentru ca parea racita cobza, acum e mult mai bine si sper sa se repare pana luni.
Am citit tot insa ma lasa rau memoria, parca vorbeati de pampersi si biberoane, si noi inca suntem fericiti posesori si utilizatori de ambele, nu ma agit ca om scapa si de astea pana la urma.
De mine nu va mai zic nimic ca nu am cu ce ma lauda, in afara c-am dat jos in 2 zile 10 cm din talie, 5 din coapse si arat mai dezumflata si dezceluliticizata cu okiu liber
...in rest fierb ca mi s-au (re)aprins calcaiele
(

), nu intru in detalii![]()
...scap pana nu-mi dati cu oo sau roshii!
nelia spune:
Tdi, aoleuuuu! Fuuuugi, cit mai ai timp! Asta daca ai de unde...![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
simiena spune:
Ieri am facut impreuna cu Elian felicitari si martisoare pentru bunici si cumnate - evident cu o poza cu el cu floare la ureche si niste martisoare din pasla in forma de ghiocel-asa ca ne-am ocupat toata ziua cu aceste activitati.
Sper sa vina caldura ca sa incepem si noi cu sapatul in gradina , unde e mereu tare dornic sa ma ajute.
Poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=20" target="_blank">si1 , www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=21" target="_blank">si2
gusta spune:
Tdi nu am inteles nimic.Ce ti s-au reaprins, e clar ca batraneata isi spune cuvantul
.
Gabitza frumoasa felicitarea.
Ada frumoasa declaratie.
Simina votat.
Margot frumoase poze.
Florentina am citit aici pe forum de o masca cu unt de shea si se dau fetele pe par si cica regenereaza.
Discutie cu Uti
mami mami
da Uti
am o durere
unde
in capul tau
.
Marilena si Mara Augusta
NewMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tdi arat mai dezumflata si dezceluliticizata cu okiu liber ...in rest fierb ca mi s-au (re)aprins calcaiele (![]() ![]() ), nu intru in detalii![]() Teddy si Alyssa (05.05.05) |
Mai TDI, arunci asa bomba si ne lasi cu ochi-n soare, pai asta-i treaba .....
Florentina, e o dulce Maya, asa se intampla de obicei pe cat de suparati sunt pe moment pe atat de repede uita. Waw daca se culca la miezul noptii nu aveti probleme dimineata la trezire?
Eu incerc cu Patrick sa fie in pat la 9:15 p.m. si dimineata la 7:15 a.m. moftureste la trezire ... daca nu-i weekend
Tdi spune:
mey, nu va ambalatzi ca nu-i cazu'
, gasii pe "feisbuc" o "veche flacara"
(cum zic italienii) si mi s-au reaprins calcaiele virtual
, atata tot.![]()
merg sa ma odihnesc c-am facut niste jocuri de brain training si ma doare creieru' de mor
, se vede ca a ruginit de cand nu l-am mai folosit!![]()
Cloreta spune:
Hello,
Am citit eu zilele astea dar acum sa ma apuc sa raspund nu cred ca ma tine nimic si am o durere crunta de cap, de mi-e greata.
Poate ma dreg diseara si intru sa vad poze, am vazut ca a scris Iulia
Eu ierim-aminlanti cu Ralwka si ziceam sa va povestesc ce scumpa e Iulia mica si ce haioasa e mamica, am vb si astazi si.ta daaaaaam, amandoua fetele, adica Iulia si Teodora, au varicela.
Ea abia venise de la dr iar a mea a fost cu mama la dr.
Noi am dus-o ieri la mama ca azi nu avea cine sa o ia de la gradi din cauza de program parinti su a picat la fix daca pot spune asa. Asta e acum, era inevitabil pentru ca la noila gradi au facut cel putin jumate din copii. Mno, acum sper numai sa nu fie o forma urata si sa nu ramanen cu semne.
Vreau sa urez sanatate multa puilor si mamicilo rbolnavioare, am vazut ca au avut probleme Flore, Danelutza, atat imi amintesc acum
In alta ordine de idei, ii multumesc Ancai, este o dulce si o scumpa, mi-a trimis niste cd-uri cu muzica&stuff pentru copilasi si vreau sa va dau si voua. So, cine e interesat sa spuna si sa dea adresa sa trimit.
Va pup, abia astept sa ajung acasa ca nu mai pot:(
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
Margott spune:
Neatza! Iau o pauza, ca David m-a bate la cap sa-i cumpar "maama oshie mii" si nu una, ci doa, doa. In traducere, 2 macarale rosii mici, ca se uita pe geam si le vede in toata splendoarea lor. Cand vrea sa spuna 2, spune doa, doa.
E fascinat de macarale, trenuri si buldozere. Iar de cand a venit in Ca, a prins drag si de avioane.
Ma ingrijoreaza David caci de cand am ajuns in Ca ii curge sange din nas, nu mult si destul de rar. Azi noapte iar s-a intamplat...ma gandesc ca se datoreaza vremii.
Nelia nu am cuscra, si nici nu ma pot lauda ca voi fi constanta pe forum. Daca vrei sa ne incuscrim, sunt de acord 
Florima flatezi! Fericita, da; relaxata mai putin, caci sunt cateva pb care nu-mi dau pace, dar sper sa le rezolv. Ce imi pare rau e ca nu mai am rabdarea si nervii de acum cativa ani....
Mayei! Este inteligenta!
http://community.webshots.com/user/arcultro

Alyssa (05.05.05)