LMA - Albinute & bondari de '07 (111)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Despre noi: am fost sa-l vedem pe Petrisor azi. A fost o zi minunata! Ne-am iubit si ne-am bucurat atat de mult unii de altii, parca toata lumea era a noastra. Parca nu suntem noi... acesti 2 parinti fericiti cu 2 copii scumpi, cu parintii nostri langa noi. Chiar asta e fericirea pentru noi.
Parca ieri eram 2 tineri nebunatici care asteptau primavara sa mearga pe munte, sa piarda nopti, sa mearga la concerte si chefuri... atunci aceea era fericirea pentru noi.
Pentru mine aceasta luna martie inseamna mult si o iubesc: pentru ca bebelusul meu va mai creste cu 30 de zile si numai voi stiti cat e de importanta inca o zi in viata unui nou nascut! Il voi plimba pe afara si ii voi arata cum infloresc copacii, cum miros florile, cum creste iarba. E intaia primavara din viata lui.

Va doresc sa aveti si voi o primavara plina de energie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei, martisoarele stupului Luca, Tudor, Sophia, Elias si Simon.

Dupa atatea mesaje emotionante, nici nu mai stiu ce as putea spune. Oricum, inca nu am cuvintele la mine, dar se pare ca sunt pe drumul cel bun. Sau o fi primavara de vina si e doar o impresie?

Am vrut pe la pranz sa intru sa scriu un mesaj, dar ziua nu apuc decat eventual pe fuga sa mai citesc un mesaj, sa mai vad o poza. Iar seara cand ajung si eu sa ma asez, nu stiu ce sa fac mai intai.

Ellyane - mi-a placut cat de calm ai povestit faza cu tortul. Intr-adevar, iti prieste primavara.

Rein - fiecare etapa a vietii are bucuria ei specifica. Sa-ti traiasca baietii si sa fiti in continuare o familie la fel de fericita ca si acum

Gata, ca neuronul meu da semne de oboseala. Sper sa revin maine cu un neuron mai odihnit.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

La Multi Ani, Teodor Daniel!

ma chinui sa pun niste poze...poate reusesc azi, ca sunt la mama.
am dus pe edy la cresa azi si a urlat de numa...imi venea sa il imbrac si sa il iau acasa.dar se va obisnui din nou , dureaza cam 2-3 zile "fitzele" astea si apoi nu mai vrea nici sa ma pupe.

azi beau cafeaua cu mama...poftiti si voi ca e fierbinte!

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

am reusit

deci cateva poze cu edy si zapada ( care acum mai mult nu mai e! ca s-a topit) incepand de aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2076628730096653195PRMTWI

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna dimineata
LA MULTI ANI LUCA,TUDOR,SOPHIA, ELIAS SI SIMON!!!
LA MULTI ANI TEODOR

Fetelor,doamnelor,prietenele mele dragi sa aveti o primavara frumoasa!!!!

roxy sanatate la rares,poate nu-i nimic grav!

tzuna multumesc!!!

razvi e bine, mai are 4 injectiii si scapa...e vesel,a inceput sa nmai pape,acu e constipat si cred ca de la siropul de tuse...ii fac o ciorbita azi!!!

karra ce mai faciiii????

o zi frumoasa!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Bate la usa PRIMAVARA!...Deschideti! Poate va aduce acel “MAINE” la care ati tot visat pana acum...sau macar speranta ca va veni!...Fiecare primavara e un nou inceput, o noua “gura de aer”, care ne da puterea sa mergem mai departe, sa credem in noi si sa ne vedem viata de pe culmi inalte...Sa dea Domnul ca ceea ce vedeti de-acolo, de sus, sa fie minunat!

O primavara fericita!

Cu drag,

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,59,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus

Mergi la inceput

....si pentru ca nu am intrat in weekend pe net:

La Muuuuuuuuuulti Aaaaani!

Nora Ioana sa fii sanatoasa si norocoasa....si sa ai grija de mama ta, sa-i dai o cana cu apa la batranete!

Maria Teodora, prietena noastra fotomodela ...sa fii asa cum isi doresc parintii tai! Multa sanatate si fericire!

La Muuuuuuuuulti Ani si celor care au adus o primavara speciala in familia lor!

bondareii Tudor, Luca, Elias si Simon si albinuta Sophia!!!!

www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,59,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

La multi ani pentru cei aniversati zilele astea ! Sa va dea D-zeu multa sanatate si numai bucurii!

Loradin calmeaza-te aceleasi crize la face si Timeea, poate chiar mai rau.

Eliana cum a iesit tiramisu? Vreau si eu reteta . Nu am facut in viata mea nicio prajitura si vreau sa sparg gheata cu asta .

Eu am fost racita rau, parca ca niciodata . Timeea a reusit si ea sa ia raceala de la mine si am bagat-o pe tratament. Ieri i-a fost mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

paaaaaii.... tortu' l-am scapat pe jos pe 28 februarie... si am jelit... ca eram tare ofticata... cat de fraiera (sa nu zic altfel) sa fii sa dai cu el de pamant, cand era gata? Daca nu-mi iesea crema nu cred ca ma suparam la fel...

Pun poze repede-repede... si cateva vorbe

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Elyanne, zau asa...cum sa-l scapi, mah, la final? ntz...ntz...ntz...si nu ai putut salva nimic?

Oricum asteptam pooooooooze cu tooooortuuuuurile 3 in 2!

Pisik- tie cum ti-a iesit tortul?

Mergi la inceput