Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Astazi m-am trezit cu pofta de ceva bun si dulce si ingrasator cat cuprinde. Nu va zic ce ca sa nu fac pofta. Si tocmai am terminat de facut acel ceva, acum stau in pat cu piticul, amandoi picior peste picior, eu cu lap-top-ul si el cu desenele pe Minimax, si balotam la greu ce am gatit! Ne lingem pe degete amandoi de bun ce e!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 11+
POZE

Ne spui si noua la ce poftim?!

Iulia 7+

chiar asa ne spui si noua?cred ca toate salivam acum si nicimacar nu stim la ce

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabby8+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Uneori mamicile uita de contractiile Braxton Hicks, care incep pe la 20 (17) saptamani, si catalogheaza drept contractie orice miscare a colonului gros care deranjeaza putin uterul(constipatie, gaze care apasa pe un ovar chiar cu mici probleme/ligament pot da dureri moderate)

Si mie mi-a spus doc acelasi lucru, ca la inceputul sarcinii durerile sunt mai mult datorate constipatiei, intestinului care apasa pe toate cele acolo si deranjeaza. Seamana f mult cu durerile menstruale. Prin urmare daca sunteti constipate NU aveti nevoie de nospa. Cele la bb2 sunt sigura ca stiu ce inseamna o contractie. Si eu am avut dureroase sarcina trecuta si tot nu luam. Aveam mereu burta ca un pietroi si luam doar daca nu treceau de la sine si in caz extrem. De obicei tineau doar cateva secunde si nu era nevoie. Iar pentru intepaturi in nici un caz nu aveti nevoie de el pt ca asa cum au spus si fetele se intind o gramada de lucruri pe acolo. Sa vedeti ce-o fi cand incep oasele sa se intinda si sa doara...

cristina
spune repede ce-ai facut ca numa la tine ma gandesc de cand ai scris

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 1sweet_angel
MULTAM MULT PT AJUTOR CA EU......NU MA DESCURCAM SINGURA

Cu placere, sweet_angel! O alta mica smecherie la "reply with quote" e urmatoarea: daca tu vrei sa te referi numai la o particica din mesajul cuiva sau ti se pare prea mare citatul, poti interveni in mesajul initial stergand ce randuri vrei tu din interior, avand grija numai sa pastrezi [quote] la inceputul si la sfarsitul mesajului citat. Asa mesajul tau nu se mai incarca cu un citat prea mare si care ocupa un spatiu nejustificat. Vezi, cum am facut eu in citatul din mesajul tau.

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 10+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Fetelor, azi noapte am avut un vis ciudat, se facea ca discutam cu un medic despre o problema care m-a framantat multa vreme iar zilele trecute a redevenit 'de actualitate' in capul meu.

So, sunt anemica de cand ma stiu, adica valori de 8-10 fata de 12 cat e minimul la hemoglobina. In prima sarcina am inghitit fier la greu, nivelul la hgb a oscilat f putin, am nascut un fecior anemic, nici acum la 1,4 luni nu si-a revenit, mi-am refacut si eu analiza, hemoglobina e aproape 9, asa ca nu pot avea liniste. Mi-as face teste suplimentare, insa la Bd nu avem hematolog, decat la laboratorul de analize.
Poate ma sfatuiti voi cu ce analize sa incep, un link, o indrumare ceva, poate imi sugerati cauza afectiunii saqru'mana anticipat.

Vreau sa-mi fac analize specifice in Iasi, la Synevo, ma gandeam sa-i sun sa le cer lor parerea, dar ma gandesc sa nu-mi puna in carca o groaza de analize si sa le platesc de pomana, din ce am citit la voi sunt si fff scumpe.

Alina 12+ (DPN 9.09.2009)
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

da, Cristina, si reteta!!! nu de alta, dar vine weekendul si poate am eu timp sa bucataresc un picutz

ursuletzul nostru

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

alinus, mie hematoloaga mi-a spus ca am ceva la hemoglobina din nastere, ca e ceva genetic. Eu o am tot timpul in jur de 10-11. Mi-a zis sa nu-mi fac griji. Doar dupa nastere am avut 7 dar atunci stiu ca e normal ca pierzi mult sange.
UIte am s-o intreb pe cumnata mea pentru ca sora ei are aceasi problema ca tine. S-a dus la acelasi medic unde merg si eu si a facut-o bine. Sora ei era genul care cadea pe strada, era foarte rau. S-a dus intr-un stadiu f grav si cam intr-un an a pus-o pe picioare dar urmeaza tratamentul cu sfintenie si merge lunar la control.
Mie ca analize nu mi-a facut decat cele generale unde apare si hemoglobina plus analiza speciala de masurare a fierului in sange. Ma interesez si iti dau cat de curand un raspuns.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ButterflySim spune:

Buna dimineata tuturor! ma rog nu chiar dimineata.....decat pt unii

Nu am apucat sa scriu mai nimic capitolul trecut. Ati avut o viteza..... Dar am citit pagina cu pagina chiar daca a durat 1:30h

In primul rand bun venit fetelor noi! Sarcina usoara si BBei sanatosi. Chiar ca a fost o perioada prolifica asta cu sarbatorile.

MONICA Felicitari pt inimioara. ma bucur ca este ok acum banuiesc ca stai mai linistita.
Cu analizele ti-am zis ca daca le repeti o sa ai alte rezultate. Cred ca daca ai 3 opinii poti sa iti dai seama care e cea corecta.

FETELOR CU MEDICAMENTETE nu e bine sa luati dupa capul vostru pt ca asa ati auzit ca ia o prietena. Luati ce v-a prescris medicul iar daca aveti anumite sintome intrebati medicul despre ele si solicitatii sa va recomande el ce medicamente trebuie sa luati. Oricum nu e bine sa abuzati de nici un medicament in sarcina. NO SPA si eu stiu ca se ia daca ai contractii sau sureri acute de burtica. Mici junghiuri, dureri in burtica sau uter intarit sunt simtome ale sarcinii. Organismul se schimba. Nu va faceti griji aiurea.

Pup pe toate.
O zi frumoasa!

9+

Simm

Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ButterflySim spune:

ALINUT eu am hemoglobina 10 de cand ma stiu. Am fost ieri la hematolog si mi-a solicitat urmatoarele analize:
Hemoleucograma
Numar reticulocite
Frotiu sange periferic
VSH
Sideremie
Electroforeza de hemoglobina
le fac luni si cand am rezultatele ma duc iar la ea.
Te tin la curent cu ce imi mai zice.
A mie mi-a mai cerut si Hemoleucograma sotului ca sa le compare.
Eu zic sa iti faci analizele si sa te interesezi de un hematolog bun la tine in zona si sa mergi cu analizele la el. Eu am cam dat banii degeaba la prima consultatie ca doar mi-a dat ce analize sa fac nu prea avea pe ce sa discutam. Pup

9+

Simm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut
Mie ca analize nu mi-a facut decat cele generale unde apare si hemoglobina plus analiza speciala de masurare a fierului in sange. Ma interesez si iti dau cat de curand un raspuns.

POZNICI CU NOI

Monica 11+
O noua viata

Monica, analiza aceea speciala e sideremia cumva?
Astept detalii cu sufletul la gura.

Bondarul bzz-bzzzz
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ButterflySim

le fac luni si cand am rezultatele ma duc iar la ea.
Te tin la curent cu ce imi mai zice.
A mie mi-a mai cerut si Hemoleucograma sotului ca sa le compare.
Eu zic sa iti faci analizele si sa te interesezi de un hematolog bun la tine in zona si sa mergi cu analizele la el. Eu am cam dat banii degeaba la prima consultatie ca doar mi-a dat ce analize sa fac nu prea avea pe ce sa discutam. Pup

9+

Simm

A uite de asta nu vreau sa ma duc direct la hematolog, vreau sa am ceva la mana, ceva pe ce sa discutam. Plus ca e si drumul, cheltuiala in vant, si atomicul in carca noastra, il luam peste tot unde plecam.

Mercic pt listutza Sim.

Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput