Mamici de aug-sept 2003 (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luiza spune:

Noi suntem bine. Este adevarat ca nu am mai scris aici de mult, asta pentru ca asteptam momentul dar sa stiti ca va urmaresc cu regularitate ca probabil toate celelalte fete.
Felicitari tuturor proaspetelor mamici. Desi noi(eu si BB) mai avem doua saptamani mie mi se pare asa mult de asteptat. Poate pentru ca sunt singura aici si stau cat e ziua de lunga citind pe net. Sunt destul de "mare" nu prea pot sa fac nimic din ceea ce as vrea, stiti voi cum e pe ultima suta de metii, nu va povestesc.
Va voi anunta imediat ce am ceva vesti. Sper sa fie cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

credeam ca o sa se supere viitoarele mamici ca de lista se ocupa o mamica... dar daca nu deranjeaza pe nimeni... listuta am modificat-o, dar mai astept un bb ca sa o dau din nou, altfel umplem spatiul aiurea.
danat, sper sa scapi repede, poate profiti si tu de racoarea de afara... eu lesinam de cald in spital.
si daca viitoarele mamici stau cu ochii pe noi, nastere usoara!

tot nici o veste de la yasmin. incepe sa ma ingrijoreze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex_2003 spune:

Eu sunt prezenta zilnic pe aici , imi petrec ore intregi citind mesajele dar de scris am scris mai rar datorita pozitiei in care trebuie sa stau pentru a scrie .
Baietelul nostru se lasa asteptat,noi parca stam pe perunul unei gari asteptand nerabdatori sa apara trenul.
Am vazut ca pe listuta am aparut cu rosu desi postasem pe pagina anterioara.
Nastere usoara tuturor mamicutelor si bb-i frumosi si sanatosi.
Gianina

Mergi la inceput

alex 2003, apari cu rosu pt ca ai trecut de termenul pe care ni l=ai dat.tu zici 8, azi e 14...
nu am marcat in nici un fel mamicile de la care nu avem nici o veste.
pana la urma din toata lista ramasa, mai scriu inca alex 2003, danat, gtania, luiza si theiuta. fetelor, mult a fost, putin a ramas, mai aveti "putintica rabdare".

cristina si andrei razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Pt. viitoarele mamici,

Dragele mele, stocati cat mai mult somn acum cat mai puteti, plimbati-va, rezolvati-va toate treburile restante care v-au mai ramas, ca dupa ce vine BB, nu prea mai e timp! Sa-i cumparati lui bb tot ce va trebuie, pt. ca dupa ce nasteti o sa aveti nevoie de multa odihna si tot timpul o sa-l dedicati bebelushului! Si gasiti-va o persoana care sa va ajute, mama sau soacra, sau o prietena priceputa, macar in primele 2 saptamani! Un astfel de ajutor este pretios si minunat si siguranta de a avea pe cineva care te ajuta, macar cu un sfat bun conteaza enorm!
Inca ceva: daca aveti materiale didactice despre cum se cresc copii, cititi-le acum si incercati sa retineti cat puteti. Cu alte cuvinte valorificati cat mai bine acest timp si rabdare ca vine si BB!

Mergi la inceput

oana are dreptate, cel putin la capitolul "informatii despre bb". imediat dupa nastere cand am venit acasa mi-am dat seama ca sunt o multime de intrebari care apar si la care eu nu aveam raspuns. si eram atat de obosita ca nu puteam sa citesc. am gasit raspunsurile in carticelele de la spital, dar cateva zile mai tarziu, nu cand aveam nevoie.
iar la capitolul somn... spor la "treaba", ca o sa va lipseasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Dragele mele mamici cu bebeii deja acasa :))),
stiu (teoretic!) ca e bine sa ne facem "rezerve" de somn, ca asta aud de la toata lumea, inca de cind eram in luna a 7-a, si din ce in ce mai des acum ca ma apropii de marele eveniment, dar intrebarea mea este: CUM sa facem sa dormim mult mai mult decat am putea, sau de fapt, mai mult decat ne-o cere organismul si ne lasa psihicul????
Ca stiti si voi (pun pariu ca ati trecut si prin fazele astea) cu putin timp inainte iti trec prin cap tot felul de ganduri, iti faci socoteli, cum va fi, ce o face bebe, oare cat mai dureaza, etc, astfel incat numai de somn excesvi nu-ti arde...cel putin asa simt eu si am mai auzit ceva mamici nelinistite asa....in sens constructiv bineinteles!
As vrea si eu sa dorm mai mult (ar trece si timpul mai repede) sau sa pot sta ore in sir sa citesc...dar nu-mi mai gasesc locul. Mi-ar placea sa pot sa mai fac treaba in casa, sa ma misc pe afara mai mult, dar cine mai poate?!?!?
Probabil ca si eu o sa ajung sa dau aceleasi sfaturi peste o luna doua, dar nu stiu si solutia pt a le pune in practica

Hai pumpilici si sa ne auzim cu bine!!!

danat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Salut, burticute!
Desi am treaba pana peste cap (in sfarsit, astazi se termina cu centrala aia nenorocita, au venit baietii sa faca ultimele lipituri!), nu ma pot abtine sa nu ma alatur batalionului de mamici care spun intr-un glas: ODIIIIHNAAAAA!!!

Dana, eu stiu foarte bine ca ce zici tu e adevarat, pe mine m-au apucat agitatiile si harnicia fix inainte de nastere, nu am planificat ca lucrurile sa se petreaca asa, insa nici nu m-am sustras de la treburi, parca aveam mancarici in fund. Acuma, ce sa zic, e drept ca nu poti dormi la comanda, si in nici un caz mai mult decat simti nevoia, insa e bine sa te prinda bebe cat mai relaxata si cu creierul cat mai "spalat" cu putinta. Adica, fara nervi, fara agitatie, stati si vegetati, uitati-va la seriale (astia de la protv dau cate doua episoade din "Tanar si nelinistit", nu exista metoda mai buna de a spala neuronul... ), holbati-va in tavan, daca puteti si va lasa inima pe vremea asta, plimbati-va, eventual mai dati ture prin magazine, ca nu se stie cand o sa mai apucati.

Si eu sunt in urma cu somnul, insa dupa ce vom termina cu toate treburile care au mai ramas presimt ca am sa dorm de fiecare data cand va inchide fiica-mea ochii. Deja am ajuns la nivelul la care adorm in 20 de secunde si ma trezesc la comanda.

Va pup, aveti grija de voi!

Mergi la inceput

danat, reteta nu am, dar eu ma intindeam in pat, si incepeam sa mi-l imaginez pe bebe... ca ma jucam cu el... si mergea mereu, adormeam imediat.
roisin, ti-am batut recordul, adorm instantaneu. arata-mi numai unde sa pun capul...si trezitul, tot la comanda. daca stiam cum e, imi luam ininte de nastere ceas desteptator cu plans de bebelus... stiti reclama la ciocolata primola? cea cand plange tati... si mami bezmetica si cu ochii inchisi se duce la bebe... ce ma mai amuza prin iulie... dar acum i-as sparge capul scenaristului. e sadism curat!
roisin, fetita ta are abia vreo 3 saptamani, inca doarme tot timpul... stai sa vezi mai incolo cand are si chef de joaca, ce =o sa mai recuperezi somnul...

acum, viitoare mamici, daca tot va plictisiti, cititi orice despre bebelusi, ca o sa aveti nevoie. si atunci n-o sa aveti timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicar spune:

Cristina,

Nu am mai scris de mult timp.
Daca poti sa actualizezi si la mine informatia despre bebe.
DPN: 1 OCT.
Se pare ca nu mai e fetita, ci baietel.
Nasc la Giulesti, cu dr Codreanu.
Nu ne-am hotarat inca la numele copilului.

Va anunt dupa ce nasc.
Pa si succes,
Monica

Mergi la inceput