Mamici de aug-sept 2003 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Eh si am ajuns sa va dau si eu vestea cea mare - maine sunt ocupata; dupa prinz mec sa nasc; de fapt se zice ma duc la intalnirea cu bebele meu scump si fotbalist.
Asta seara am fost la controlul de sapt 40 si dr-ul ne-a zis scurt : MAINE! (dupa ce ne-a fiert in suc propriu pina acum). Noi blocati bineinteles, am zis ca poate joi sau vineri, dar nu se poate pt ca pleaca din oras.
Asa ca maine dupa amiaza ne luam bagajelul si ne prezentam la spitaaaaal, cu morcovul de rigoare, care creste, creste, pfff, sper sa pot dormi la noapte ca am o zi plina maine.
Sa ne auzim sanatoase si cu bebei sanatosi si cumintei!

danat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Bravo, Dana! Stiu ca nu mai ai de mult rabdare.In sfarsit, o sa-ti vezi puiul.Nastere usoara, bebe sanatos si refacere rapida!Tinem pumnii sa fie bine!

quote:
Originally posted by danat

Eh si am ajuns sa va dau si eu vestea cea mare - maine sunt ocupata; dupa prinz mec sa nasc; de fapt se zice ma duc la intalnirea cu bebele meu scump si fotbalist.
Asta seara am fost la controlul de sapt 40 si dr-ul ne-a zis scurt : MAINE! (dupa ce ne-a fiert in suc propriu pina acum). Noi blocati bineinteles, am zis ca poate joi sau vineri, dar nu se poate pt ca pleaca din oras.
Asa ca maine dupa amiaza ne luam bagajelul si ne prezentam la spitaaaaal, cu morcovul de rigoare, care creste, creste, pfff, sper sa pot dormi la noapte ca am o zi plina maine.
Sa ne auzim sanatoase si cu bebei sanatosi si cumintei!

danat

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Dana, de cand asteptam vestea asta!
Sa fii curajoasa, sa n-ai nici un pic de teama, sa dea Domnul sa mearga usor si repede si fara probleme si sa ne dai de veste imediat ce ai sa te simti in stare! Multa, multa bafta si nastere usoara si sa fiti sanatosi amandoi!
Of, ce emotii am! Auzi, tu lasa prostiile, pune mana si dormi, ca nasterea e floare la ureche, asculta la baba acilea, sa vezi dup-aia ce urmeaza!
Milioane de pupici, sa fii tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Danateuuuuuuu!!!

DeDe Mammma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

miercuri danateuuuuu? poi asa te-am invatat eu?
Sa fie intr-un ceas bun, sa laptic si un bebel mincacios si cumintel.
Sa dormi la noapte sa prinzi puteri :-))))

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlene spune:

Salutic mamicilor,
Dupa ce am citit mesajele voastre mi-am dat seama ca "ecografele nu ghicesc intotdeauna sexul bebeilor". Eu am un baietel de 1 an si 10 luni si astept un alt bebe DPN 7 oct. La toate ecografele doctorul mi-a zis ca e fetita, dar acum incep sa ma gindesc si la nume de baietel ( mai ales ca am o burta ascutita ca la primul si toate vinzatoarele ma intreaba daca o sa am iar baiat) Ar fi frumos sa fie fetita, dar si daca o fi baiat o sa-l primim cu aceiasi dragoste.
madlene, Alex (1 an si 10 luni) si Andra Alexia ? poate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by danat

danat

Danutaaaaaa! Curaj gaina..!Succes si sa ai parte de-o experienta minunata!Pupici multi la futbolist si la mami lui aproape fara burtica...

Irina & Vevemica & margica din burtica
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Treaba cu somnul intr-adevar e serioasa. Cel mai tare ma enerveaza noaptea cand trebuie sa ma trezesc sa-i dau sa pape. Culmea e ca noaptea piticul se trezeste fix din 3 in 3 ore, iar ziua intervalul dintre mese poate fi si de 4-5 ore.
Dupa ce am zis ca mi-au trecut ragadele la sani acum iar ma dor, asa ca aseara m-am muls si i-am dat lapticul din biberon. am scos 100 ml si l-a papat pe tot. cRED ca o sa repet figura asta mai des ca in ritmul asta nu o sa-mi treaca ranile in veci.
Sper ca de maine sa putem iesi si noi afara, ca de cand cu ploile astea nu am apucat decat de 2 ori.

Danat, pana la urma l=ai convins pe Badiu sa iti faca cezariana?

Eu va pot spune ca am scapat usor cu nasterea normala, probabil ca am avut noroc. Avantajul a fost ca mi-am revenit foarte repede si am fost pe picioarele mele chiar de a 2-a zi.

Intreba cineva cam cat ar trebui sa manance bebeii in prima luna? este bine 100 ml?

Cat despre programul meu..... dezatru total: micul dejun (daca apuc) este pe la ora 12, masa de pranz pe la 3-4 dupa amiaza iar masa de seara (tot daca mai apuc) in jur de 7-8. Aseara am adormit si nemancata si nespalata
Nu stiu caND OI apuca sa ma epilez si eu si sa ma mai aranjez un pic pentru ca arat jalnic.

Mamicilor, cum stati cu kilele in plus? Eu mai am inca vreo 6.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Danutza, am uitat! Nastere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Dragelor si dragule (dede ) sa dea Dumnezeu ca gandurile voastre bune sa ne aduca mult noroc si sanatate, sa trecem ( si cu mine) cu bine de evenimentul de azi!
Am reusit cu chiu cu vai sa dorm cateva ore si acum ma "trezesc" cu mesajele voastre. Bebele a fost aseara foaaaarte agitat in burtik, mi-a tras nijte shuturi, asa ca sa le tzin minte, ca probabil stia ca de acum inainte nu va mai avea tupeul sa dea in ma-sa, asa ca o fi zis sa profite baiatu'.
Mai vorbim azi pe ciat ca pina plec la spital mai trece ceva timp!

Va pup si va multumesc pentru gandurile voastre bune, si sa dea Dumnezeu sa ne auzim cu bine, sanatosi si voiosi!!!

danat

Mergi la inceput