FIV la Cluj 10
Raspunsuri - Pagina 6
maddutz spune:
la multi si sa-ti traiasca mamicuta, apalina
ps: mamica mea e cea mai frumoasa din lume!
uratica spune:
mai carliontato,vrei sa-ti indreptam parul?crezi ca daca te sutesti asa repede nu te prindem la cotitura?esti o dulce oricum!!nebunica rau!ma intreb oare..ca si la mine,se va deosebi cand vom fi mamici care e copilul si care e mama??nu cred!!da nu-i bai!bine ca or sa aiba tatici care ne vor salva onoarea!
ba a mea e cea mai dulce,mai frumoasa si mai iubita mamicuta din lume!da?
bei..am mancat prea multa inghetata..ma doare stomacelul!o sun pe mami sa vina!..mai bine nu!!caci chiar o sa vina la ora asta!asa ca o las sa doarma!
ptr toate mamicile noastre frumoase ce la anul isi vor tine in brate nepoteii fetitelor lor(aaaa...adica noi!)!asta asa in avans!!ca tucaturile adevarate urmeaza de 1 de 8 martie!
noapte buna fetelor!!
mara-clocitoare sefa,ai grija acolo de oute!!sa le tii la cald,sa le invelesti bine ca sa creasca dolofane!!si promitem ca dupa ce se va pozitiva broscoiul gasit de julia,ti l-om imprumuta si tie!!ca de..nu avem rabdare!vrem cat mai multe 2 liniute!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!e valabil si ptr dedus!
si fiti atente!!deja sunteti inscrise la statutul de sexy mamma!
mara72 spune:
No daca ati stat aseara pina la ore mici pe forum ia poftiti acu de va treziti. Hai desteptarea, ce-i aici ??? Io ma duc la clinica, ca deja a devenit o obisnuinta, parca as merge la servici asa ma duc la nenea doctoru da v-am facut cafea sa va trezitiVin cu noutatile mai incolo
uratica spune:
mneata!da de ce trebuie sa ma trezesc??ca e prea dimineata!!si mi se inchid ochisorii!
hihihi..dar o sa trisez un pic..si ma mai pun sa dorm!sa va faceti ca nu vedeti,bine?
mara..baftta la oute!foliculasi multi si dolofanei sa ai!
fetele TREZITIVA-TI!ca eu ma pun sa dorm
da daca aveti 2 liniute sau ati gasitara un brotac..sa ma anuntati si pe mine!
dedus75 spune:
neata fete dragi
raportez ca am fast aseara la IA dar.....si e un mare dar,,... medicul a spus ca fara pre multe sanse....mi-a aratat lama de microscop a sotului meu si am vazut doar 6!!!!!!!gigei.....a zis ca restul nu a putut sa prelucreze ca erau de proasta calitate sau morti...deci....am facut-o dar plec la drum fara sanse si sperante....nici nu am chef sa ma gandesc.....
doctorul a spus ca daca nu se intampla nimic...sa faca soul meu 3 luni de tratament( l-a scris aseara) si sa mai incercam dupa 3 luni
....deci....vestile nu sunt chiar asa de bune.....eu mai sper doar ca 1 sa mearga la ocul potrivit....nu am nevoie de milioane...iar sotul meu e cu nervii la pamant
criadema spune:
LA MULTI ANI pentru mama APALINEI, sanatate multa si sa dea Dumnezeu sa primeasca din partea Apalinei cel mai frumos cadou pe care i l-ar putea face sau .
Fetelor sunteti cam indisciplinate,vreti cum adica Madutza nu vrea laparascopie, Uratica scapa cu botisorul in inghetata si uita sa-l mai scoata, Apalina lipseste o iertam "motivat", noaptea stati la , nu se mai poate asa, nu mai zic de restul fetelor care nici macar nu s-au invoit si au lipsit atata perioada. Azi-maine intrati in astenia de primavara, apoi in febra Pastelui, apoi concedii si tot asa..... gata pe treaba.
Mara asteptam vesti cu outele, sigur in curand vor prinde viata, de-abia astept, nu mai ai mult de clocit si o sa iasa niste puisori de toata frumusetea sper sa nu ai pe acolo si "ratusca cea urata", ratacita de pe la alta closca.....
la toate
criadema spune:
Dedus, imi pare rau, inca mai exista o sansa, daca nu, dupa tratament poate va fi mai bine, cu siguranta pana la urma vei reusi
uratica spune:
hihihi..se pare ca inca nu m-am trezit!deja va cautam pe pagina 3 si nu va mai gaseam!
intrasem la capitolul 9 si ma intrebam de ce cunosc mesajele!sunt cu capul!da..parca nu stiam asta!nu e o noutate!
criadema!acum sa stii ca stau linistita!ca nu mai am inghetata acum!dar i-am promis sotului ca ii mai fac un tort si voi face frisca din smantana!sa vad ce iese!
si vrem perle!!si nazdravanii facute de piticutii tai!!
si nu!!nu si nu! daca nu vine apalina cu biletel scris de la mamicuta ei,nu o iertam!pai cum?fiecare face ce vrea aici?hmmm...
si las ca am eu de cojocul celor ce lipsesc de pe-aici!pai se poate??
si mi-am luat temperatura bazala!de-asta mi-era somn!numai ca..madutz..eu am termometru de-ala cu piuitoare!nu din ala cu mercur!ca sa il tin 3-5-2 minute....se pune?desi acum trebuie sa fiu pe.......da eu imi pregatesc jucariile!!!!!sa fiu in forma!
si deci..de regula cam la 14 zile de cand imi vin piticii e ovulatia,nu?ca nu vreau sa ratez momentul!!!!si sotu abia asteapta!
hai fetelor!la atac!!!deduso-vezi ca vin la tine cu ,nu stii ca au motor gigeii sotului tau??stai linistita ca o sa ajunga la fix unde trebuie!!!!!
petrutaf spune:
buna fetelor
nu v-am parasit si nici nu am renuntat la lupta dar inchiderile astea de an mi-au ocupat tot timpul si nici cu pregatirile pentru inseminare nu stau prea bine deci am un moral de "invidiat"
dupa ce am facut toate analizele si mi m-a spus ca voi fi luata in programul de fertilizare am mers la dr. Micu cu ele si dansul e de o alta parere mai trebuie sa ma urmareasca ca a vazut ceva probleme la trompa dreapta dar nu e sigur ce este si s-ar putea sa trebuiasca din nou o interventie laparoscopic deci mai avem de asteptat si banii de analize sau dus pe apa sambetei.................
sper totusi ca macar cele valabile 6 luni sa-mi foloseasca la ceva
petrutaf spune:
turqoise dr Mironiuc este super ok dar intradevar este f aglomerata , programarile se fac cu o luna inainte si in fiecare luna are o zi fixa in care se fac programarile( doar in acea zi se fac programari)
eu nu prea stiu care e problema voastra dar daca crezi ca va trebui sa-ti faci inseminare sau fertilizare te sfatuiesc sa mergi de la inceput la un doctor care se ocupa cu asa ceva (acum am aflat si eu ca ea nu face inseminari sau fertilizari)
in rest ti-o recomand din suflet este foarte de treaba si consider ca foarte priceputa in ceea ce face