FIV la Cluj 10

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

julia, eu as zice ca da. daca este peste 37,1 sunt sanse reale sa fii insarcinata. daca este sub 37....iti ramane sa speri, ca totusi. oricum, sloganul de baza este: "speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

madutz-sarumana!in sfarsit mi-a vorbit cineva si pe intelesul meu!!
chestia cu "albusul de ou" o stiam!dar asa cum ai zis si tu-e bine sa mai faci si ceva in paralel!
si ma interesau si fazele asa cum ai explicat tu!
acum sunt informata pana in dinti!!!asa ca..de-acum inainte-cum va fi voia lui Dumnezeu!insa sper sa aiba planuri mari atat ptr mine cat si ptr voi fete frumoase!!

Mergi la inceput

lilicica!ma bucur ca mai iesi si tu din cand in cand din ascunzatoare!
mai fetele,dar ce e cu apalina si cu dedus?cred ca vor sa ne tina in suspans!
enni,ce-ti fac prichindeii?Doamne ce imi plac cand sunt asa micuti!de parca ar fi niste papusele vii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

uratica draga, se pare ca numai noi 2 mai haladuim p-acilea. io, uite am adus un bol cu seminte (nutline)sa ne treaca vremea mai repede in timp ce stam la taifas...puradeii printre fuste ne lipsesc, da' rezolvam noi in curand si aspectul asta!

Mergi la inceput

hihi..eu bagam in mine ca sparta!!mi-am facut 2 oute!!cu ceapa rosie..yami yami....
da ma bag la seminte ca is pui de moldoveanca!trebe sa ma mandresc cu neamu meu!
si eu aduc niste e-uri..sorry!!dar nu ma pot lasa de inghetata!
mai..si eu amu incercam sa accesez un link unde era emisiunea de pe tvr cu elenada!da nu am reusit!cred ca o sa incerc pe you tube!tare as vrea sa o vad cu burtica ei cu 2 ingerasi!ca a ramas in acelasi timp cu moniland!

Mergi la inceput

am reusit sa vad emisiunea..a fost super elenada!!
madutz-ai adormit cu semintele in mana?hihihi..mai da-mi si mie cateva ca eu nu mai am deja..ca sunt ca si castorul!am antrenament la asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

ptiii mai fetelor mai da va citesc de-un ceas mai fetele !!!!! pai ce spor aveti la sporovait !!!! vad ca sunteti in forma maxima ,bravooo asa va vreau !!!!! ei fetele eu azi am tras o chefuiala asa ca lumea ca mama mea facu azi 50 ... pardon 25 de anisori pe un picior !!!! doar ca nu baui un vinisor ca ... masina tre sa ma aduca acasa da' a mers si fara !!! la genetica ,ninic ,zice ca numai luni ca tre sa faca nu stiu ce la nu stiu cite ore si nu se poate ca pica simbata ,duminica ,asa ca luni ... buna de intepat ! dar nu scapai neimpunsa ca-s dornica si am terminat doar geneticul il mai am luni ,Analizele de la centrul de transfuzii ,negativ totul asa ca ok ,hormonalele nu am ajuns sa le scot azi ca doar am fost ocupata cu cheful da' maine la prima ora asa ca astept intrusu sa-l duc si pe el la intepat si sa-i verificam productia si .... cu DD inainte ! fetele bafta multa la toate si asteptam sa deschida cineva cit mai repede cap gravidute sa ne molipsim toate ! somnic usor si vise care sa devina realitate

Mergi la inceput

hmmmm..vad ca ati adormit toate!somn usor fete frumoase!odihniti-va outele,bebicii..care ce are..eu imi odihnesc neuronu si piticii de pe creier!dar asta dupa ce termin kg asta de inghetata!!!ca nu ma pot opri!
si vise placute!

Mergi la inceput

iote ca aparu si apalina!!mai fatuco,da tu te crezi de capu tau aici??ti-ai luat invoire?pai crezi ca lipsesti asa cum vrei tu?ia sa vad biletelul de la mamica ta!maine sa te vad cu el in manuta!ne-am inteles???
si acum,ptr ca nu e vina mamei tale ca ne-ai tinut cu sufletul la gura azi..LA MULTI ANI PTR MAMICUTA APALINEI!SA TRAIASCA!SA FIE SANATOASA! SI SA AIBA IN CURAND CEL MAI FRUMOS NEPOTEL SI NEPOTICA DE LA FATUCA EI APALINA!!

fetelor-noapte buna!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

te poop dulce dulce Uratico sa stii ca am fost fff fericita azi ,am vazut-o pe mama mea f fericita si parca radia toata ,parca era mai frumoasa ca oricind ,nu stiu a fost un sentiment tare ciudat ... sunt fericita ca o am si sa dea DD sa-i dea multi ani si sanatate sa ma pot bucura de ea ... mersi de urari sa va traiasca mamele la toate ... somnic usor dragele

Mergi la inceput